- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
AcélAgyar #9582 üzenetére
Biztosan
Csak annyi szépséghibája lesz, hogy ki kell fizetned
Amúgymeg, ha majd kapsz játékcsokrot, akkor tarthatod ebben a játékcserépben
-
nahajv
csendes tag
válasz
AcélAgyar #8490 üzenetére
Na szóval eljutottam idáig is. Ma megvettem a bill.-s tokot. Sajna az Alcoros nagy a tabhoz, így maradt a Concordos. Majd a gyalogtúra, mert sehol nincs olyan, hogy mini usb alj és usb dugó. Nagy kínomban madaras tes(k)ó 690Ft-ért mini-micró usb átalakító normál usb-ről,-re.
Haver alj levág, normál usb levág, forraszt és végre müxik a bill. .
4-es elosztó bedug tokos bill. , egér , szgép usb bill. , fényképező bedug, ebből csak a szgép bill. nem kezelte csak, amúgy a tokos bill. tegnapelőtt még nem volt akkor úgy ment az is.
Egyéni és lehet, hogy buta véleményem szerint a pendrivenak több szufla kell, mint egy egér+bill. és mivel azt mountolni is kell ezért elsődleges prioritást kap. Az egér és bill. is mountolás nélkül megy, csak rá kell dugni és voálá. A fényképezőnél azért nincs ilyen gond, mivel annak saját szufla van ott csak az adatok mennek. Az egér olyan érzékeny volt minimális mozdulatra is már a szomszédba akart már megjelenni, egyszóval nekem nem jött be. Remélem hasznos volt az infóm. -
mkRoland
senior tag
válasz
AcélAgyar #8068 üzenetére
A link mögötti ebay-oldalon ki van írva: 1,00 méter.
-
-
BalanceR
addikt
válasz
AcélAgyar #7053 üzenetére
Recoveryvel, meg egy három soros scriptel meg lehetne oldani a felcserélést... Anno spicán csináltam hasonlót, de ezzel nem merem, mert ehez nincs olyan ROMmer, aki helyrehozza, ha mégsem jó... Azt sem tudom, mit szólna a rendszer, ha rootexplorerrel csak simán átnevezném õket...
-
Luissimo
veterán
válasz
AcélAgyar #6420 üzenetére
nekem itthon a routeren játsza ezt el, hogy nemtud csatlakozni, nyilván valamelyik portot kéne engedélyezni, de még nem másztam bele .(pedig torrentre jo a router, de az spb tv nem megy rajta)
viszont a mobilnettel kiváloan működik , jönnek az adók :-)apropó, milyen az a 26gigás mobilnet ? :-) ?
-
Luissimo
veterán
válasz
AcélAgyar #6063 üzenetére
felinhalálod a műsorujságot, majd megnyitod, a menüben belemész a regisztráciora, aztán a feljövő képernyő utasításait követve EZT VÉGIGZONGORÁZOD és máris tudsz a világ bármely részén tartózkodva felvenni otthon műsort, további hasznosításra ...
-
bakter24
őstag
válasz
AcélAgyar #5869 üzenetére
Oks, összehozzuk. Amiket korábban listáztál, azokat már beletettem, csak a hozzáadott infók kellenek, de ha elküldöd excelben, akkor egyből beemelem, vagy használhatod a hozzáadó űrlapot is, ahogy neked könyebb. Vagy, ha dobsz egy google mailt, akkor megosztom veled szerkesztésre, és bele tudsz egyből írni online. Amelyik szimpatikus
És köszi a segítséget a közösség nevében
-
bakter24
őstag
válasz
AcélAgyar #5850 üzenetére
Google Docs : Huawei S7 Slim játékok!
Játékok hozzáadása a listához: Kattints ide a kitöltéshez!
Eddig összegyűlt játékok listája: Kattints ide!
Adakozzatok!
Az információ a legdrágább!
-
bakter24
őstag
válasz
AcélAgyar #5851 üzenetére
Akkor megcsináljuk a játék gyüjteményt is. Ha holnap lesz időm, csinálok egy docsot annak is a másik (programok gyüjteménye) mellé.
Ha van kedved/vagy bárkinek segíteni, akkor a játékokról még legalább pár alap dolog kéne. Ilyesmik: Milyen játék? (autós, fps, ügyességi, stb), Ingyenes/Nem ingyenes hivatalosan, Méret (elég csak kb), Miért jó. Kb ezeket az adatokat gondoltam mindegyikről szerepeltetni, ha még van, ami szerinted/szerintetek fontos, akkor azt is.
Ha akarsz vele molyolni, akkor excelben lenne legjobb, mert abból lehet importálni google docsba, később pedig űrlappal lehetne hozzáadni. Lásd: a programok listája, az oldalamon.
dlor: Hard reset (és sok más hasznos infó): Első hsz, de idézem, mert most jó kedvem van
: "2. Teljes újratelepítés - Hard-Reset: A kikapcsolt gépet a hangerőszabályzó billentyű 'LE' helyzete és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával indítod. Amikor az IDEOS cimke megjelenik, akkor elengeded a bekapcsoló gombot majd a lefelét-is. Megjelenik az Android logó, valamint elindul a teljes rendszer újra telepítése. A folyamat elég gyorsan végbemegy és a gyári teljesen szűz Android op. rendszer települ fel. Természetesen angolul és minden telepített alkalmazásod nélkül, de legalább megy. Kezdheted a beállításokkal és az alkalmazásaid újra telepítésével, de ezzel nekem sikerült újra életet lehelnem az eszközbe."
A belső SD nem törlődik.
-
BalanceR
addikt
válasz
AcélAgyar #5850 üzenetére
Kiegészítés:
Modern Combat 3 bár eléggé laggos itt-ott
Shadow guardian
Dead spaceKérdés:
Priviben esetleg tudnál linket, vagy apkt küldenei ezekhez: (több verziót is kipróbáltam, de nem mentek, de ha neked van működő, az megkönnyítené a dolgom)
: BIA2,Riptide GP,NOVA2,9mm HD -
rakloo
aktív tag
válasz
AcélAgyar #5059 üzenetére
Ajánlanám a World of Goo-t kipróbálni... Gépen is nagyon jó játék volt, itt is megy gond nélkül.
Sajnos az nagyon gagyi a rendes verzióhoz képest, azt nem bíromKis app ajánló : Wifi file explorer. Érdemes belőle a pro verziót használni,mert az teszi lehetővé a másolást a tabletre. Mióta fent van, nem is használtam az USB-s módot.
#5063 Fpse sokkal jobb, nem fagy, és nem is szaggat.
-
BalanceR
addikt
válasz
AcélAgyar #4818 üzenetére
Akkor tuti, hogy az a file a hibás, ha az FF sem tud vele mit kezdeni, egyébként nyugodtan tegyél a helyére azonos névvel bármilyen .m4v kiterjesztésű videót... úgyis át lehet skippelni, a játék meg nem nézi, mit játszik le, csak a filenevet... (nekem anno a Modern combat a székely meg a fia-val indult...
-
BalanceR
addikt
válasz
AcélAgyar #4814 üzenetére
Köszi Neked, és mindenkinek az infókat , ezekszerint nem cseszték el a kínaiak a SOC-ot egyéb hardverelemekkel (pl lassu bugos Nand)... (jelenleg is ilyen SOC-al rendelkező telóm van, közel azonos teljesítményt nyújt)
Benchmarkok nálatok mit hoznak?
A chainfire-megy rendesen? (dell streaken PL szétcseszi az EGL driivereket)
Az ICS-t elkezdte valaki fordítani rá? (már kinnt vannak a soure-ok hozzá)
Stabil ,teljes mértékben funkcionáló Honeycomb van már rá?? -
csabi10
senior tag
válasz
AcélAgyar #3496 üzenetére
Az invitel oldalán a frissítésben javított hibákban szerepel ez a probléma.Frissítsd ha még ne tetted meg, vagy próbáld üríteni a cache-t, mert szerintük ez okoz ilyen hibát.
A frissítés a következő problémákat javítja ki:
1.) A kamera hosszú készenléti idő után nem indul.
2.) Ha a gyorsítótár (cache) megtelt, nem lehetséges az alkalmazások illetve frissítések letöltése.
3.) Andorid biztonsági rések javítása.4.) Zene lejátszás szüneteltetése közben zajok hallhatók.
5.) Egy kattanó hangeffektus hallható, amikor a képernyőn a gombok hangerősségét (Audible selection) felhangosítjuk.
-
bakter24
őstag
válasz
AcélAgyar #3496 üzenetére
A minap én is belefutottam ebbe, a "nincs elég hely" dologba, és idegből csak simán újraindítottam a tabot, és UGYANAZT leszedte elsőre. Ki érti ezt? /a régi markettal nem volt sosem ilyen... lehet az a gond?!/
mkRoland: Amikor azt írtam, hogy ugyanaz, azt úgy értettem, hogy ugyanaz. Annál ugyanazabb már nem is lehetne
Ami az oldalamon van, azzal nem fog semmi történni, mivel már felszenvedtem 25k-s feltöltéssel, fenthagyom, amíg nincs újabb. Hiába van fent már HuaweiDevicen is. Akinek kell leszedi, akinek nem, az meg nem szedi. Elfér, enni nem kér ott nekem...
-
csabi10
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest