- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
rakloo #14756 üzenetére
Az újabb recovery, leírásostól, megtalálható az oldalamon. A régebbi rexcovery nem jo a CM9/CM10-hez, ezt tudtuk. Aki tőlem kérdezte a dolgot, állítja, hogy mindent a leírás szerint csinál, mivel abban az újabb recovery van, feltételezem, hogy neki más a hiba, de ha neked a régevvi recovery van, akkor kezd ott a hibakeresést, hogy az újabbat felteszed.
-
napocska2
senior tag
Óóó, jaj!
Nincs mese, óvatosan kell bánni a kicsikénkkel és lassan fel kell térképezni, hogy hol lehet beszerezni új kijelzőt.
#8188 kiszu: Nna, legalább léptek valamit a leveledre, a határozott fellépés sokat lendít az ember helyzetén.így már te is nyomkorászhatod a tabit.
Korábban tényleg járt hozzá a router, meg a Domino Webes kártya, de az újabbik konstrukciót, amiben te vetted, már nem tanulmányoztam elég alaposan, így azóta elfelejtettem, hogy mit kínáltak még hozzá. -
napocska2
senior tag
Fizikai megoldást nem tudok a problémádra, de én a Screen Off Utils widgetjével szoktam kikapcsolni a kijelzőt. Csak rábökök és kikapcsolódik, nem kell odafönt tapogatózni, nem mellékesen így kímélem a gombot is.
Remélem nem lett nagy baja a tabidnak az eséstől.Smiro: Ez tényleg nagyon jópofa, jobban tetszik mint a dokk!
-
BalanceR
addikt
Kell, hogy mind a két eszköz kapjon netet ,nem kell azonos hálón lenniük(az egyik lehet akár 3gn míg a másik wifin , tökmind1), ezután gps, vagy cellainfó, vagy wifiMAC address alapján megnézi, az eszközök pozícióját.
Ha valaki küld/dob/áthúz valamit (egy képet, vagy bármit) a hoccer elkezdi nézni, hogy azon a helyen 20-30 méteren belül van e fogadó, ha van, akkor a küldött file-t felhúzza a szerverre, és áttolja a fogadónak...
Ezt is lehet párosítani, mint a BT-t, de felesleges, mert kicsi az esély, hogy pár méteren belül más is pont akkor fogad, amikor te...
Illetve ha azonos helyen egy küldő van, és akár 5-10 fogadó, úgy is működik, mindenki megkapja... -
mkRoland
senior tag
BlueTooth File Transfer vagy File Expert. Célszerű mindegyik eszközön rajta lennie a proginak, nagyban megkönnyíti a későbbieket!
Amúgy inkább itt lenne a helye a kérdésnek! -
Tex
senior tag
-
AcélAgyar
tag
Nekem van egy listám, amit a saját és másik tapasztalatai alapján állítottam össze:
(csak a komoly játékokat tartalmazza, az egyszerűbb játékok természetesen futnak rajta)
9mm HD
Assasins Creed HD
Asphalt 5
Backstab HD
Brothers in Arms 2
Dungeon Hunter
Dungeon Hunter 2
Fast Five (akad egy kicsit)
Gangstar: West Coast Hustle
GTA III (akadozik)
GT Racing Motor Academy HD
HAWX
Hero of Sparta
Let's Golf! HD
Madden NFL 12
Modern Combat: Sandstrom
Modern Combat 2: Black Pegasus
N.O.V.A.
N.O.V.A. 2. (egy-két pályán akadozott kicsit a játék, de teljesen játszható)
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Hot Pursiut
PES 2012
Rainbow Six: Shadow Vanguard
Riptide GP
Quake 3 HD
Starfront Collision
Star Battalion HD (A Control Optionsben át kell állítani a Control Mode-ot Game pad-ről Accelerometerre minden indításnál.)
Samurai II: Vengeance (van akinél akadozott, nálam tökéletesen ment)
Sacred Odyssey: Rise of Ayden:
SHADOWGUN (Vannak olyan részek, amikor beakad a játék, de olyankor más irányba kell nézni és átoldalazni azon a részen és akkor utána simán megy.)
Settlers HD
Spider-Man: Total Mayhem HD
Sky Force
SpeedX
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
The Sims 3 HDÁllítólag az Asphalt 6 és a Gangstar: Miami Vindication is működik, nekem egyik sem indult el.
Néhány játék indítása előtt ki kell kapcsolni mindent: Tájolást, Wifi/3G-t, Bluetooth-t, GPS-t, a feladatoknál az összes háttérben futó felesleges programot, mert különben akadni fog.
A lista folyamatosan bővül!
-
BalanceR
addikt
Köszi az infót!
Ha már játék, szerintem összegyűjthetnénk egycsokorba azokat a játékokat, amiket képes futtatni a Slim, hasznos infó lehet ...
Kezdem is a sort:
Gangstar HD
NOVA HD
Shadowgun
Shadow guardian
Nodern Combat II
Asphalt 6
BackStab HD
Cut the Rope
ROC (Magyar fejlesztésű ingyenes Autóverseny!!!)
StarBattalion
Worms
Pinball HD for Tegra -
mkRoland
senior tag
Valami hasonló játékról szoktak írogatni a fórumban, ami mintha elfutna szépen (valami gengszteres a neve szerint is). Galaxy Tab 8.9-re lesz, az eredeti Tab-ra hivatalos leírás szerint nem. Nem néztem utána mindegyik készüléknek, de van közte nem 2-magos (még ha egy Nexus S meg lett volna említve)? Persze az, hogy valami elfut-e rajta, nem feltétlenül azon múlik, hogy mi az 1 héttel az iOS-es megjelenés előtti hivatalos kiírás!
Bár nekem a grafika helyett fontosabb a játékélmény! Engem még mindig leköt az Angry Birds, Tank Hero, Jelly Wars (mindkét regisztrált nevemmel TOP100-ban vagyok - várom az ellenfeleket!) és legújabban a World of Goo!Silent77@5343: Nem hinném, hogy az Asphalt 6 HD normálisan menne, viszont a Reckless Racing demója okés (szintén 22 forint a FULL VERZIÓ)! De egy ilyen ajánlatot meg kell ragadni. Megveszed most fillérekért egy olyan e-mail-címre, amit még évekig használni fogsz, aztán ha lesz egy komolyabb géped (ki tudja, mikor nyer az ember egy Galaxy Note-ot vagy egy Tranformer Prime-ot...), akkor már le tudod tölteni ingyen ugyanazzal a regiszrált marketes gmail-címmel, vagy AppBackup&Restore-ral elmented a .apk-t és átküldöd a későbbi komolyabb vasadra (ha az első módszer mégsem működne). Ez így szerintem legális módszernek számít. Én is azért gyűjtöm naponta a kicsit is értelmesebb Amazon AppStore-os Daily Free APP-okat.
-
Tex
senior tag
-
Swiftp nevű app is érdekes lehet, lényegében egy ftp szervert indít az eszközön, amire csatlakozva el lehet érni a tárhelyet rajta (megfelelően beállítva akár internetről is, persze ehhez router esetén a portforward nem fog ártani).
Aki esetleg PC-n nőtt fel, annak az andosbox ajánlható, régi DOS-os programokat simán viszi, windows 3.1 is megoldható, bár ezzel én nem büntetném magam
(ez fizetős app, van ingyenes, az adosbox, de az eléggé kezdetleges).
Plants vs Zombies elvileg TRZ ROM-on megy, gyárin nem, valami driver gond lehet. (a 2.5-ös verzió amúgy egy kínai tákolmány, amazon app store-on van fent az eredeti).
-
sherlock1
tag
Én ezt szoktam használni: Wireless File Transfer (Motsha), ingyenes és egyszerű használni.
-
Tex
senior tag
A TRZ alapból rootolt, de nekem sem akart a titaniummal együtt működni. Hogy ha rootolt egy rom az abból állapítható meg hogy van rajta Superuser app.
Végül én úgy oldottam meg hogy eltávolítottam az Su-t és rootoltam a SOC(SuperOneClick)-al.
Így működik. Ja, a soc-os rootolás után mindig újra kell indítani a készüléket! -
Skynet258
veterán
Ezek pont nem annyira megterhelő játékok. Ha van lehetőséged/kedved/időd, akkor itt a listában pár nagyobb cím, leginkább a Medieval, Riptide, Galaxy On Fire érdekelne, hogy fut. Utóbbit szinte biztosra veszem, hogy nem megy rendesen...
Majd megnézem ezt a Plants vs Zombies-t, bár ha te nem találtál rá megfelelőt... akkor valószínű én sem fogok. -
wasabi69
csendes tag
Nekem is azt mondták telefonba hogy fáradjak be a T-pontba aktiváltatni.Aztán mikor bementem a sim-et belerakták egy telefonba aztán vagy felhivták róla a 1777- et vagy egy sms-t küldtek róla ugyan oda és ezután már tudták is aktiválni.Szóval ha sürgösen kell akkor elöbb hivd a 1777- et a web kártyáról és utánna hívd a kis papiron megadott számot.Ez a szám a T honlapon is megvan a domino web aktiválás alatt.
-
-
napocska2
senior tag
-
Skynet258
veterán
Az igaz, én meg pesti fejjel gondolkozom.
Közben hívtak: valami áldott jó lélek letörölte a megrendelésem (így szó szerint), és ezért nem jön a tablet. Most újraaktiválták a rendelésem, és... a szuperszerviz fogja kihozni. Már az elején is mondtam nekik, hogy szerintem a szuperszerviznek kéne hoznia, nem a DHL-nek, mert kábeles nethez rendeltem, de azt mondták nem, DHL lesz az.
Aham...No mindegy, talán a héten így megkapom. Esetleg. Remélem.
-
Skynet258
veterán
Te már ilyen modern idők gyermeke vagy mi?
Sima vezetékes szám, csak nem raktam elé a 061-et, ilyeneket én is vezetékesről hívom, oda meg nem kell.
Én mondtam is az embernek a minap, hogy most akkor készlethiány miatt nem kapom meg? Igen. Akkor az hogy lehet, hogy azóta már vagy 3-szor volt készletfeltöltés, és akik később rendelték, mint én, már megkapták? Hát, hát, ezt nem tudja... de hamarosan biztos megkapom. Ja. Nem így lett. -
Skynet258
veterán
Én épp a nyomozás közepén vagyok...
Felhívtam az elmúlt időpszakban a T-Home-ot vagy 6-7 alkalommal, minden ok a rendeléssel, készlethiány, szokásos, jönni fog.
Most felhívtam a DHL-t, semmi rendelés nem érkezett be hozzájuk, kaptam egy T-s számot, felhívom, és mondja az ember, hogy valahol elakadt a dolog...
Ír valakinek, és ha van infó, visszahív...
Csak azt nem értem, miért mondták a T-nél vagy két hete, hogy le van adva a DHL-nek, jönni fog, mikor láthatóan nem így van.
Tanulság: ne várjatok ilyen sokat mint én, 3 hét után szerintem lehet hívni a 2658288-as számot (én ezt kaptam most meg a T-hez), mert nagy eséllyel hiába vártok... -
mkRoland
senior tag
MixZing-et használok, még widget-ként is. Ha azt hívják CoverFlow-nak amire gondolok, akkor ennek van.
semmy@1981: root + Titanium Backup.
-
mkRoland
senior tag
Lehet a FileExpert-en belül állítani nézetet, ikonméretet, stb.-t. De ez már nem a tablet-hez kapcsolódó téma, inkább android app.
Szpisti@1965: beütöttem Marketen, hogy "screenshot" és az első ami kijött letöltöttem (screenshot a neve). Root kell hozzá! (Van root nélküli progi is, ezt írják is a címében, hogy "No Root", de azt hiszem az fizetős.)
sagesz93@1964: Sajna pont az a fránya alsó nézetnek rossz a betekintési szöge, igen...
-
sagesz93
addikt
van program amivel lehet dpi-t állítani, az lehet segítene ezen. De felesleges szerintem. (root is elég hozzá)
mkRoland: igazad van, de ugyebár az alapértelmezett nézet pont úgy van, hogy legtöbbször egy eltorzult képet látok... Akkor most azthiszem megfordítom, akkor jó lesz
-
mkRoland
senior tag
Tripla post.... Kevés nekem az 5 perces Szerkeszthetőségi limit...
A tesztben van videó meg képek is. A 3. oldal erről szól. Igen, úgy néz ki minden, mintha telefonon néznéd, de jóval nagyobban. Fájlkezelőben fektetve (tehát hogy a jobb ujjaid felé essenek a kapacitív menügombok) 5 sor van egymás alatt, mert a felső notification/status bar szinte mindig látszik (ha kikapcsolod a FileExpert-ben a Toolbars-t és a Tab-okat, akkor 6 fér el), állítva (tehát a menügombok lent vannak) viszont 11 VAGY 8 sor látható:
sagesz93@1958: szerintem a betekintési szög csak a dokkoló csatlakozó felől nézve gyenge (tehát ha a tablet fektetett állapotában nézel alulról a kijelzőre), a többi oldalról egész rendben van.
-
mkRoland
senior tag
A tesztben van videó meg képek is. A 3. oldal erről szól. Igen, úgy néz ki minden, mintha telefonon néznéd, de jóval nagyobban. Fájlkezelőben fektetve (tehát hogy a jobb ujjaid felé essenek a kapacitív menügombok) 5 sor van egymás alatt, mert a felső notification/status bar szinte mindig látszik (ha kikapcsolod a FileExpert-ben a Toolbars-t és a Tab-okat, akkor 6 fér el), állítva (tehát a menügombok lent vannak) viszont 11 VAGY 8 sor látható.
sagesz93@1958: szerintem a betekintési szög csak a dokkoló csatlakozó felől nézve gyenge (tehát ha a tablet fektetett állapotában nézel alulról a kijelzőre), a többi oldalról egész rendben van.
-
mkRoland
senior tag
Erről nem tudok érdemben nyilatkozni, ugyanis átlag feletti vagyok (ezt mondta az áj-kjú-tesztem).
Nem tartom lehetetlennek, nálam is volt olyan, hogy nem nagyon volt alkalmam használni, így 36 óra után éreztem szükségét tölteni (én nem várom meg, amíg enni kér, ha 50% alá esik és van 2-3 órám, amíg kibírom nélküle, megkapja a megfelelő lyukába a hengerest, úgy vagyok vele, hogy ha használnom kell, akkor ne hagyjon cserben). -
mkRoland
senior tag
Battery Indicator progival állandó naplózással azt vettem észre, hogy 3 percenként 1%-kal csökken a töltöttség folyamatos erős használat mellett (HSPA net HotSpot-tal osztva, közben játék teljesképernyőn). Ha a GPS alapú navigáció/helymegosztás is aktív, akkor elérhető a 2 percenkénti 1%-os végsebesség.
Mivel nem szabad (és nem is lehet) teljesen lemeríteni, ezért 97%-ról 30-ra 3-4 órát bír ilyen használat mellett, tapasztalataim szerint. Kikapcsolt kijelző mellett, de wifi hálózathoz állandóan csatlakozva 25-30 perc alatt ejt 1%-ot a töltöttségéből.
AirPlane módban meg már írták előttem is, hogy szinte termeli az áramot. -
bakter24
őstag
Nos, az eddigi tapasztalatokat alapul véve: A témában 3 dolog nem függ össze: A készlet megléte vagy hiánya, a rendelés óta eltelt idő, és a szállító futárszolgálat. Ezt alapul véve a kérdésedre az egyértelmű válasz, hogy amitől függ, az a holnapi időjárás, a Nyíregyi raktáros személyi számának 8. és 9. számjegye és a szülei keresztnevének közös betűi. Tétel bizonyítva, ötös, leülhetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest