Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Előröl kezdtem mindent gyári rom-> Recowery-> rom telepítés és végre ok, bár nekem is csak másodjára ment fel a rom. Már időm nincs belepiszkálni, de legalább este lesz mit nyomkodni!
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
Lawrence74 #11572 üzenetére
Ok felrakom.
Köszi -
Kamikazeman
aktív tag
válasz
Rabidsnail #11570 üzenetére
Nem
-
Kamikazeman
aktív tag
Azért csak sikerült elhibázni!
Sajnos a romot a küldő sd-re raktam és már teljes rendszer törlés volt, tehát nem tudom rámásolni a belső sd-re, mert nem látja a gép a tabot, a tab pedig nem látja a romot a külső sd-n.
Magyarul van recovery a gépen, de nincs rom. Most mi tévő legyek? -
Kamikazeman
aktív tag
válasz
bostone #11543 üzenetére
Dehogy haragszom! Most nézem, hogy rootoltam amikor megvettem, mert rendszer alkalmazásokat törölgettem a root uninstallerrel, de most nem látom, hogy van superuserem. Lehet, hogy miután rendberaktam unrootoltam.......
A hangerő fel+be nekem az új kínai bootlogón át történő bekapcsolást hozza be, nem CWM-et. Holnap majd újra nekifutok egy roottal kezdve, mert már nincs kedvem tökörészni!
Köszi addig is a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
bostone #11538 üzenetére
Szeretném felrakni az új romot a recoveryből, de nekem még nem volt CWM a tabon. Nekifogtam felrakni és elvileg sikerült is megcsinálni bakter leírása alapján. A leírás úgy folytatódik, hogy "recovery mód elérése, amit az előző hsz-ban idéztem, de azzal már nem tudok mit kezdeni. Tehát azt nem tudom, hogy jutok a recoverybe, hogy flashaljem az új romot!
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
Kamikazeman #11536 üzenetére
Recovery elméletileg fent van, de ebből egy kukkot sem értek: "Recovery mód elérése:
• gépre csatlakoztatva "adb reboot recovery" parancs kiadása az adb könyvtárában.
• valamilyen „shutdown-restart” alkalmazással, amelynek van recovery mód indító funkciója. (pl. Quickboot)
• én személy szerint az Elixir2 widget shutdown funkcióját használom."milyen adb könyvtár, hol van ez?
milyen shutdown-restart?Volt már pár telefonom, amit kínoztam, de ez a CWM feladta a leckét....
[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
Én is letöltöttem a Lawrence romját(köszi, hogy valaki foglalkozik még ezzel)!
Gyári volt még a romom, mert nem volt vele gondom. Viszont a recovery felrakásával igen. Honnan kell azt letölteni, mert a leírásban(redlinepc-n) csak annyi van töltsd le......... Szóval segítsetek légyszi, mert a romfelrakással valszeg nem lesz gond, de a recovery.....[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
Én is agyalok valami tartón, csak még nem találtam ki pontosan hogy milyen kellene. Amit meg akarok csinálni, hogy a könyöklő előtt állítva legyen a tablet, mert úgy könnyen lehet nyomkodni és zeneszámokat váltani, valamint ott nem is aggatna. Valami tövid szár kell a tartóra ami hajlítható a pontos beállítás miatt és akkor odavezetném a töltést illetve a jacket, ami nem lenne csúnya kanócrengeteg. Amikor valahol várok kényelmesen lehetne netezni rajta, vagy filmezni, menet közben pedig egyszerűbb zeneszámot váltani, mint hajolgatva a szélvédőhöz.
V.Stryker: meg ÓVSZERT és bankkártyát. A többi smafu!
[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
Nekem 1-2 napot bír használattól függően, de ha a gyerkőc játszik vele egész nap akkor estére off, de ez már extrém igénybevétel!!!! 2 napig úgy bírja, hogy netezek rajta sokat(1-2 óra) wifin+játék kicsit. Filmet 2-őt már néztem meg, de nem szólt, hogy merülne, viszont nem néztem meg mennyi "enerdzsi" maradt!
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9304 üzenetére
Húzen-trógert neki!
Most komolyan, nekem a HTC-m 4"-os, de mióta megvan a 7" slim azóta csak azon böngészek, mert nagyítás nélkül is tökéletesen olvasható.
Szerintem az a samu nem ad több élményt, mint egy 4" os teló az az 1" nem sokat javít.....szvszEgyébként azért vettem S7-et, mert gondoltam ennyit áldozok rá, hogy megtudjam kell-e nekem tablet a HTC mellé vagy nem és ha igen, akkor majd lecserélem egy drágábbra......
Nos nem akarom lecserélni, mert nagyon elégedett vagyok vele. Főleg a zenei teljesítménye miatt akár kihangosítva akár erősítőre dugva.[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9302 üzenetére
Farzsebben simán elfér!
Én a kijelző méret, illetve a kihangosítási hangerő miatt tuti nem is gondolkoznék a samun! Szoftveresen sem biztos, hogy jobb! Nekem volt samum és utáltam szoftveresen ezzel pedig semmi bajom, kivéve, hogy a wifi elalszik a képernyővel![ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja nekem is van egy ilyen gépem és nagyon kellemes csalódás volt. Még a régi T-s rom volt rajta és tegnap fel raktam a frissebbet. Ez a Hi Space dolog nekem mindig azt írja ki, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot, pedig van net.....Ez miért van?Illetve a gyárin kívül láttam, hogy van CMW rom is és TRZ. Mind a 2 rom stabil ajánlott, vagy maradjak a gyárinál?
Beírtam a keresőbe a romokat, de nem sok infót írtatok róluk, van aki ezeket használja, vagy a gyárit ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest