- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
insido
tag
válasz
Voice24 #15064 üzenetére
Akkor nagy a valószínűsége, hogy az eredeti gyári ROM volt rajta. Annyit tudsz, hogy T - Home-os vagy inviteles? A gyári rom visszarakása szerintem megoldaná a problémát, az első Hsz. Bakter kolléga oldalára repít, minden ott van ami kellhet a visszarakáshoz. Persze itt is segítünk a továbbiakban is.Pár sorban azért leírom mi vár rád ilyenkor. Természetesen olvasd el figyelmesen Bakter koléga idevonatkozó leírását az oldalán!!!Az eredeti ROM-ot sd kártyára tenni( lehetőleg csak a ROM legyen egyedül a kártyán ) akksi ki, kártya betesz, akksi be majd magától felmegy rá a ROM Ha végzett végig megy a csík és OK.-t látsz. befejezte ezután Akksi ki, kártya ki, akksi be, majd bekapcs. Várni kell míg újra kalibrálja magát, mindent kiír mit csinál éppen. Ha végez újraindít és kész. Akksi Legyen feltöltve teljesen. (Nem tudom kijelzi-e ha rárakod csak úgy töltőre?) kb ennyi. Ha kérdés van itt vagyunk...
-
DM43
őstag
válasz
Voice24 #15064 üzenetére
A géped az úgy nevezett fastboot módba ment. Hogy miért, azt nem tudom (nem ragadt be véletlenül a hangerő fel gombod?). A gyári romot és felrakásának módját megtalálod az első hsz-ben linkelt Bakter féle oldalon.
Te jobban jártál, mint én. Sajnos a gépem tetszhalott állapotba került. Sem bekapcsolni nem lehet, sem a töltő rádugásra nem reagál. Megpróbálom garanciában megjavíttatni, bár a hírek szerint ez nem rövid procedúra.
-
bakter24
őstag
válasz
Voice24 #2979 üzenetére
1.: "The LOST.DIR folder can simply be deleted. It contain orphaned or corrupted files that are found when the phone does file system checks on the SD card when you boot up the phone."
Szóval oda pakolja a rendszer a sérült fájlokat, fájltöredékeket, stb. Elég beszédes neve van
Szóval, ha nincs semmid "elveszve", akkor törölheted nyugodtan. Úgyis létrehozza újra, de ha üres, akkor nincs semmi gond.
2.: Ezt nem lehet beállítani. Linuxban lehetne bogarászni, hogy fordítva mountolja be a tárolókat, de ezt majd egy linux-guru megmondja, hogy lehetséges, vagy nem.
-
Nara19
aktív tag
válasz
Voice24 #2970 üzenetére
A múlt héten megcsináltam fw frissítést, előtte én is csináltam mentést a HiSuite-tal. Akkor írtam is milyen sikerrel
A HiSuite-nak azóta is van újabb kiadása, így a programokon kívül - elvileg - a rendszerbeállításokat is menti, ezt a legújabb program restore funkcióját még nem próbáltam.
Bakter oldalán levő leírás alapján megcsináltam a root-olást, aztán a kedvenc ES File Exploler-em nem találta root-olt gépnek. Újra elolvastam a leírást- igen, a kikapcsolást kifelejtettem.
Így már műxik.
Mivel van egy USB anya micro USB apa átalakítóm - próba szerencse alapon - megpróbáltam Mr. senki leírása alapján felmountolni. Hát ez valszeg nem OTG-s kütyü
Ki az a Slayer?
-
bakter24
őstag
válasz
Voice24 #2970 üzenetére
Azt hittem a FW törlése frissítés után elég alap, de azért most beleírtam a leírásba, hogy más már ne fusson ebbe bele. A HiSuite biztonsági mentését még nem próbáltam, az "App Backup & Restore" progit használtam, de az sem állított vissza mindent, csak annyit csinál, hogy az *.apk féjlokat egyesével visszatelepíti. Elég fapados megoldás, plusz elvesznek a beállítások is (főleg a játékokban elért eredményeim
) A titanium Backupot ajánlották többen, csak ahoz rootolni kell a gépet. Magam még nem próbáltam ki.
-
-
StGabriel
csendes tag
válasz
Voice24 #2421 üzenetére
Én épp tegnap próbáltam ki élesben a Sygic-et és nagyon tutin működik. A térkép adatbázisa korrektebbnek tűnik, mint az IGO 8-é. Egyenlőre az IGO is fenn van, de azt hiszem, hogy a Sygic marad a nyerő. Nekem tetszik.
A telepítés után az első indításnál wifi-n töltöttem le a nekem szükséges adatbázist és semmi gondom nem volt vele.
Szerintem töröld mindenestől a programot és telepítsd újra. Miután nekem nem volt semmi gondom a telepítéssel és indítással, ezért ez csak egy ötlet. -
ka64
tag
válasz
Voice24 #2421 üzenetére
Pont ugyan így jártam én is.
Én azt csináltam, hogy először gyorsan elfogadtam minden default beállítást (mindig, elfogad, tovább). Így sikerült elindítani a programot, utána pedig a beállításoknál testre szabtam.
Az én problémám az, hogy nem tudok térképez letőteni. Mikor a marketről letöltöttem a programot, akkor csak a Magyart töltöttem le hozzá, utólag pedig nem működik.
ka64 -
padre666
tag
válasz
Voice24 #2330 üzenetére
Nem vagy egyedül......az az analfabéta dhl 3 napja képtelen kiszállítani...Budapesten!
3 napja hordozzák....dobálják..nem tudom mennyire van becsomagolva...de már szétvet az ideg..
elvileg szerdán kézbe kellett volna kapnom.....most úgy áll, hogy már csak legkorábban talán hétfőn hozzák....ha hozzák.......
Tegnap és ma rojtosra koptattam a szám az ügyfélszolgálatukon....."óóó uram..ma délután legkésőbb 18 óráig oda kell érnie a futárnak...."én nem ismerem az órát...vagy csak simán átb@sztak?
-
evi88
csendes tag
válasz
Voice24 #2330 üzenetére
Ez nagyon érdekes tényleg... Én ma már tokot is vettem a picikémnek...
Ne idegeskedj, inkább érezd hogy már megkaptad és örülj neki... Lehet bejön így elsőre is.
Mivel nem ismerlek személyesen így elég nehéz lenne az,hogy én bevonzom neked...
De lehet hülyének néztek emiatt,de tényleg hiszek benne,főleg hogy te is írtad,hogy még nem kaptad meg... -
evi88
csendes tag
válasz
Voice24 #2283 üzenetére
Szia!!
Igen 1412-n rendeltem és hívott is a futár,bár pont nem volt nálam telefon és nem is sokkal rá már be is állított. De ha hív és nem alkalmas,akkor mond másik időpontot...
Az kemény, akkor mégiscsak király voltam és bevonzottam,hogy keddre itt legyen...Nah jó lehet hülyének néztek,de hiszek a titokban, a vonzás törvényében és kijelentettem, hogy ááá hétfőn hozzák,mire mondta a párom,hogy ne legyek telhetetlen. Mondom ok, akkor kedden 10 óra ,mert 9 kor még alszom. 9.20kor keltem, mentem fel az emeletre reggelizni és 3/4 10kor csöngettek...
De egyébként nekem azt mondták,hogy 5 napon belül nem tudják garantálni a kiszállítást,csak 30 napon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest