- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Azt látom, hogy hackeeeee a Téged követő válaszában szinte mindent megválaszolt, a 4. pontot kivéve.
A PIM funkció (PIM = personal information management, azaz személyes adatok kezelése) a névjegyek, üzenetek, naptáradatok kezelésének gyűjtőneve.
hackeeeee@7981: Tény, hogy ugyanolyan jellegű fogyasztása van a tápegységnek, mint a mobilok töltőjének, de ez sajnos azt jelenti, hogy terheletlenül is fogyasztanak, ha rajta vannak a hálózaton. Mivel a transzformátor sem tökéletes energia-átalakító (azaz nem 100% a hatásfoka), ezért a töltéskor általuk leadott energia csak nagyobb töredéke az általuk felvett energiának (jó esetben 90% feletti töredék).
Valamint a transzformátor primer tekercse a szekunder terhelése nélkül is diszcipál energiát, ami szintén fogyasztás - még akkor is, ha közelében sincs a töltés közbeni fogyasztásnakNe haragudj meg, nem kioktatásnak szántam - egyszerűen anno mind fizika, mind szakmai órákon figyeltem, és pozitív ráadásként ifjabb csemetém szakmailag is követ engem a középsuliban
-
Cindercone82
tag
Külföldön használható de a mobilnetet külföldön nem erőltetném mert az roaming adatforgalmat generál ami horror ár kategória. (Ha vodás a telód és külföldön is a voda hálón használod akkoris van roaming díj, tehát teljesen mind1 hogy adott szolgáltatónak van-e az adott országban hálózata)
Ha géphez akarod kötni akkor egy micro USB kábel kell hozzá nem OTG. A töltő kábel egyik vége micro USB, azzal tudod a gépre kötni.
" A kétújjas nagyítás az hogyan is megy???"- Ahogy a nevébe is van, 2 ujjal. A lényeg hogy mind a kettő a kijelzőn legyen. mert ha mondjuk az asztalon vagy a konyhaszekrényen próbálgatod úgy nem fog menni. -
hackeeeee
Jómunkásember
1. Használható, ha wifis akkor is, de ha 3G-s, akkor ha itthoni kártya van ebnne, akkor roaming.. Aranyáron..
2. Beállítások->alkalmazások->megkeresek a gyári böngészőt, alapértelmezések törlése. vagy annál, ami be van állítva alapértelmezettnek
3. Nem, PC-hez usb kábel kell, ahhoz jó a gyári.. OTG más usb eszközökhöz kell.
4.
5. Mint mobiloknál? A mobiltöltők sem fogyasztanak, ha nincs rajta eszköz..
6. ADW Launcher.
7. Elvileg független, tehát lehet, használható.
8. 2 újjal, ráteszed a 2 ujjad, és széthúzod, vagy "összetolod"... Multitouch Wiki.
9. Total Commander oldaláról letölthető.
-
jarisz
csendes tag
Bécsben 119EUR a Huawei Média Tab. Olvtam egy cikkben. Szerintem ez nem lesz konkurencia a Mienkel szemben oly nagyon.
A Rövid leírása szerint többet tud érthetően, de nem egetverően.
Úgyhogy szerintem lesz erre új SOFT...csak idejük nincs rá !????...
Nemtom kinek kellene ÍRNI, hogy "csipkedjék" magukat, mert népszerű, illetve ha a slimből- S7 is többet akarnak eladni. ....
-
bakter24
őstag
Nem pontosan értem: A böngészőt indítod, és az a videó jön be? Tehát beraktad a böngészőben kezdőlapnak azt a videót? Ha ez a helyzet: Böngésző alsó sorában Téglalap ikon, három vonallal, ott bejön egy kis menü, görgeted lefelé, majd "beállítások" majd "kezdőlap beállítása".
-
Az mindegy milyen számla van mögötte, csak internetes vásárlásra alkalmas bankkártya kell hozzá, ami általában dombornyomott, vagy elektronikus vásárlásra felkészített (mastercard online pl.). Ha parázol a legtöbb banknál lehet külön netes számlát nyitni, ami egy elszeparált számla hozzá tartozó netes bankkártyával, a számlára ingyen utalhatsz, annyit, amennyiért vásárolni akarsz.
Sanyaman: a swiftkey mezei verziója is használhatóbb, mint az alap androidos. 22 Ftért meg pláne. Van a GO keyboard, annak van tab pluginja, az elég kellemes. Viszont nekem a slim sose jegyzi meg melyik billentyűzet az aktív, mindig az alap androidosra vált vissza.
-
napocska2
senior tag
-
KPistike
aktív tag
Egy darabig nekem is ez okozott nehézséget a Navigációban, de mikor meglett a szélvédőre rögzíthető tartó, felfedeztem a jobb felső sarokban egy hangszóró ikont. Ráböktem, és utána már hangerőt is lehetett állítani - igaz, csak egy női hanggal működött, viszont magyarul
Még én is keresgélem, hogy van-e másik hang hozzá -
KPistike
aktív tag
Bár nem nekem válaszoltál, azért reagálok:
"- Mi az a honeycomb ?" Honeycomb az Android rendszer 3.x verziójának kódneve. Ez kb olyan, mint a Vista - illetve megjelenése előtt Hornet-nek becézték a projectet. Kiegészítésként a kérdésre: van már Ice Cream Sandwich (ICS), ami az Android 4.x verziója - ezt nemrég jelentették csak be, ezért még kicsi az esélye, hogy találkozzunk gyárilag ICS-sel kiadott készülékkel.
"- IGO GPS jogtiszta ?" Nem az, ezért nem is vehető ezen rendszerű készülékekre. Ami Androidra jogtisztán kiadott navigáció, az a Sygic. Illetve van még néhány ingyenes - pl. a gyárilag telepített Navigáció, mely nekem eddig megfelelt
Ami a stílust illeti, részben fórumban elmegy, de sajnos, az első bejegyzésedben az érthetőség rovására ment - arra ezért nem reagáltam
Ha ugyanúgy értem a kérdésed lényegét, mint ebben, amire válaszoltam, még - talán - segíteni is tudok
-
batabe
senior tag
igen, ezt nem teljesen értettem, hogy mit szeretnél.
honnan akarsz linket átrakni a tabra?
ha az asztali gépről, akkor nekem az alábbi javaslatom van:
használj olyan böngészőt, ami megvan pc-n és androidon is, és szinkronizálja egymás között a kedvenceket. pl Opera - Opera mini/mobile. én ezt hazsnálom. -
batabe
senior tag
na akkor sorban a válaszok, bár gondolom 1. hsz már megvolt
TRZ: az első és eddig egyetlen elérhető főzött rom a tabletra
Root: egy magasabb jogosultsági szint az android rendszeren, amivel extra funkciókhoz férsz hozzá, bizonyos programok (pl backupok) működéséhez elengedhetetlen.
OTG-kábel: spec USB kábel, amellyel segítségével billentyűzetet, egeret, vagy pendriveot is tudsz csatolni az eszközhöz. (ez utóbbihoz szintén kell a root jogosultság)
verzió: 2.2.2 az egyetlen kiadott a tablethez.
Ismeretlen forrás engedélyezhető: ha biztos forrásból van a program, akkor igen, de azért
vigyázz és ne warezolj
Total commander: a fejlesztő oldaláról tudod letölteni, még csak béta állapotban van, azért nicns fent. viszont sok más filekezelő alternatív van a marketen, én a file expertet vagy az ES file managert használom, ajánlom, igaz nem kétpaneles, mint a TC.
Ha nem találkozol hibával, ráérsz frissíteni.
KÜlön akksi: gondolom ebayen tudsz rendelni hozzá.
Huawei üzlet: nem tudok róla.remélem minden kérdés megvolt
-
Nara19
aktív tag
GPS a három betűt beírva a fórum keresőjébe egy halom találat jött fel 1 mp alatt, köztük az én tapasztalatom is
Használtam autóban a 3betűs programmal, ragyogó. Vezetés közben inkább füllel veszem az adást, a páromnak tetszik a 3d is.
A gps vevő kellően erős, jelet még nem vesztettem (kb 600 km-en használtam, vidéken).
Ennyi pénzért egy gyengébb hw-ű gps-t sem kaptam volna (Invitel bérlet) -
direwolf
őstag
Ha annyira fontosnak tartod a GPS témát miért nem olvasol vissza kicsit?
@Surmi69#2219: képzeld el azt a helyzetet, mikor a tabbal meg a bt fülessel kiugrasz ebédelni
-
bakter24
őstag
1: Szerintem ez a holmi telefonálásra kényelmetlen. Ha jól értem a kérdést.
2: Próbáltam, igaz nem hosszú távon, de nincs gond a GPS-el, inkább a tartó a gond, a készülék súlya miatt. iGo-val próbáltam. Belóg a felső statusbar, nem lehet eltüntetni, emiatt az alsó fél centi nem látszik a képből, de az élvezeti értéken kívül semmiben nem hátrányos ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged