- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
papp053
tag
Sziasztok
Szét romolt telefonom akarom visszaállítani gyári romra, ha jól gondolom akkor leszedem a gyári romot a huawei oldaláról, memóriakártyára másolom, aztán hang +- és bekapcsolás?
Függetlenítés miatt lenne, mert a cm rom nem kéri a függetlenítő kódot sajnos, és így nem tudom hova beírni. -
papp053
tag
Sziasztok
Régebben többször is írtam, romoltam, de lemaradtam a b199-nél, kb 1500 hozzászólással, elég lassú manapság a telom, kéne rá valami új jobb rom, bootloader nyitás, root megvan. twrp van fent.
Melyik romor ajánljátok? És honnan lehet letölteni. Előre is köszi!
Zoli -
papp053
tag
Sziasztok
Tegnap este 11%os töltöttséggel felraktam a telót tölteni, reggel veszem el a teló nem reagál semmire, full fekete a kép enyhe háttérvilágítással, ezután aksi ki-be, indítom, huawei logo bejön aztán ismét fekete kép megvilágítással, tegnap piszkáltam a build.prop fájlt, de végül semmit se állítottam át benne, csak keresetem valamit, de valószínűleg ez lesz a gond... a telefonon van róla egy másolatom, de azt hogy tudom a régi helyére rakni? twrp-s mentésem mindig volt eddig, persze most nincs :/ ha nem lehet megoldani a visszarakást akkor melyik romot ajánljátok, eddig b199 volt..
Válaszokat előre is köszönöm -
papp053
tag
Sziasztok
Rendszer ui alkalmazás állandóan leáll magától, mi lehet vele? Utoljára az 29%-os idegolot kapcsoltam ki, mást nem csináltam. Mi ezt kiirtam kb 6 szor leállt -
papp053
tag
válasz
Emberkeman81 #10693 üzenetére
Az ex file explorer is jó a gépbe turkáláshoz
Én azt használom.
-
papp053
tag
Hi
Nektek sem meg a facebookkal egyszerre a böngésző?? Nekem folyton kilovi a facet ha pl egy linkre kattintok!!! Lehet valamit csinálni ezzel? Nem értem miért kell 100 mega szabad ramnak lennie, felolem lehet 0 is csak menjen legalább 2 app... -
papp053
tag
válasz
athlasz #9989 üzenetére
Wifi jelszot állítsd át hosszabbra, nekem minimum 8 karakter kell a telon h aktív legyen a kapcsolódás gomb... Routernek elég 4 karakter...
Vagy másik wifi, elég ciki ha bent meg jó lesz, mi jártunk úgy itt is wifi gond volt, de kicsereltettem mert 3 napon belül voltam, és bármit csináltam csigalassu volt tableten a net a parjan meg ment rendesen. -
-
papp053
tag
Most "olvastam" egy spanyol oldalon hogy már nem kell sokat aludni a 4.4(nem hivatalos) érkezésére... :-P
Jah és a firefox os-t is emlegetik amit én sokkal jobban szeretnék :-P -
papp053
tag
válasz
sanyek2 #9717 üzenetére
Szolgáltató is ezt csinálná amit írtam, vagy szoftvert frissít és adja is vissza( volt olyan hogy az értesítési savbol az ikonok is eltűntek)
Szóval inkább.csináld magadnak... :-)Gépbe bedugod úgy se tudsz a hisuite alkalmazassal csinálni egy mentést az appokrol? Akkor is kér mintat? (szerintem bedugod értesítés sáv le és katt az usbs valamire)
-
papp053
tag
Felraktam a b196-ot, de elfelejtettem a bár ikonokat fel flashelni, de már teljesen belaktam, kigyomláltam a rendszert...
Fel lehetne úgy rakni a bár ikonokat hogy ne rakja vissza gyárira a rendszert ??Sikerült megoldani, csináltam egy mentést, aztán felraktam, és nem törölt le semmit sem
-
-
papp053
tag
Nekem egy darabig fólia nélkül volt, és folyton az ó.parton voltam tiszta poros volt mindig, de egy karc se lett, zsebbe sose hordom, mindig táskában kulcs, gyógyszer(ennek elég erdes a széle, fóliat első nap szétb..zta), és sok más közt. Egy karc van eddig az is a.kamera lencsen ami beljebb van a tok miatt, de mindegy. Nem azt mondom h karcallo, de valami védi az biztos.
Most dupla fólia védi, de már a felső réteg elég karcos...
-
papp053
tag
válasz
puhakex #9231 üzenetére
A swappoláshot másik kernel kell amit te nem raktál fel, valószínűleg az nyírta ki a rendszert, a kernel cserével ne is próbálkozz szerintem mert a hozzászólásaidból le rí hogy nem értesz hozzá, ha mégis belekezdenél előtte nagyon jól tájékozódj, kérdezősködj olyanoktól akik már csinálták...
-
papp053
tag
válasz
descence #8996 üzenetére
Szolgáltatód oldalán (legalábbis nekem így működik pont ma néztem) van ilyen menüpont, hogy mit kell csinálni ha gond van. (el kell küldeni nekik sms-be valamit
és automatikusan konfigurálja a mobilnetet.)
Ha telenoros van akkor x1port barátunknak írsz, ő fejből vágja a konfigurációt!!!
cssaszi: akkor nem tudom, nekem a 175 ami az összefoglalóba van simán felmegy!!
Majd írd meg légyszi hogy mi lett, kíváncsi vagyok mennyire foglalkoznak ezekkel a mókolásokkal
Elég sok vita volt már belőle
-
papp053
tag
válasz
cssaszi #8990 üzenetére
Észrevenni valószínűleg észre fogják, a kérdés hogy foglalkoznak e vele.
De szerintem hívni fognak, ha fizetős a dologSzerk.: Tegnap adtunk be szervizbe egy xperiat teljesen gyári, elment a hang róla, a csávó elég komolyan megnézegette, szétszedte, megnézte, hogy nem e vizes, rázogatta hátha előbuggyan egy kis víz
És az imei kódját is leellenőrizte stb.
-
papp053
tag
válasz
Dj.Kütyü #8882 üzenetére
Gg nincs, de ha minden igaz fólia nélkül is bírnia kéne, nekem egy hétig nem volt rajta és a t.partra jártam vele ahol kapta a port rendesen és megsem lett rajta egy karc sem. Egyedül a kamera lencsen van egy pici, de azt nem tudom h h lett ott mivel a toktol nem éri semmi, valószínűleg a torolgetes áldozata lett.
-
papp053
tag
Kb ugyan ez nálam is pl ma nem nyomkodtam, és 80%-on van. És rendesen furcsa mert máskor 12 óra és off....
Aki 5 napos képet rak fel az nem használja a telefont csak lerakja és vár 5 napot h felrakhasson egy képet.
Tesom tipoja 8-10 napot bírmert csak dísz a polcon... Én azt is kifektettem 12 óra alatt csak netezessel...
-
papp053
tag
válasz
TonyIsBack #8119 üzenetére
Htcmanián, vagy valamelyik ilyesmi oldalon olvastam hogy sokaknak nem jön meg a kód, azzal magyarázták, hogy lehet a gyártó beszüntette a hivatalos kód kérését.
-
papp053
tag
Valaki be tudná linkelni a b197es romot?(twrpvel felrakhato .zip kellene) Amit x1port barátunk linkel az nem az igazi, az másik link pedig nem működik.
-
papp053
tag
válasz
huhuhuu... #8015 üzenetére
Nem a gyári yoigost akarnám visszarakni. Mert most a sima huawei animáció van. A mappa megvan de a média mappa már nincs.
-
papp053
tag
Sziasztok
Valaki el tudná mondani, hogy kell megváltoztatni a boot animációt? -
papp053
tag
Úgy látom csak jobb lesz ha én is váltok.
Valaki tudna linkelni egy b197es twrpvel felrakhato romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Revolut
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged