Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4455 üzenetére
Na, közben a HiSuit-ot vissza kínlódtam.
Meg az android sdk is segített. Igen az ADB installer is jól jöhetett. Mivel mindent felraktam vissza jutottam az alapra.Rádugva a telót telepítette a hisuitrot. De már sok drivert nem láttam, hogy telepít, pl modem drivert sem, mint előtte. Csak 3 drivert rakott fel, míg előtte kb 7-et
De MTP-t akkor sem ismeri fel. Winupdate webhelyen keres és ennyi. nem talál semmit...
Igen már mindegyik porton próbáltam és a samu gio lazán dolgozik ezzel a kábellel. Vagyis nem port és nem kábelhiba. Az volt az első amúgy.
Van egy megérzésem, de nem szívesen telepítenék windózos médiapléjert a gépre. Semmire nem jó és csak a helyet foglalja, de lényegébe az tartalmazza a fényképezőgépek, kamerák file kezelő kapcsolatát.
Mivel a mostani windows N-es a másik meg nem, vagyis ez alapvető különbség a kettő közt.
Orosz oldalon találtam egy gugli fordítü szerint erre utaló bejegyzést. Igaz ott sony és htc telefonnal volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest