- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
linterrobert
csendes tag
válasz
linterrobert #14101 üzenetére
Szóval van valakinek ötlete miért állt le 99%-nál? pedig mindent úgy csináltam ahogyan le van írva.
-
linterrobert
csendes tag
Sziasztok, B839-re ha jól értem fel lehet akkor tenni egyből a B853-at? természetesen unroot és gyári recovery előtte. Csak mert nekem 98-99%-nál installion failed, sajnos. Mi a gond?
-
linterrobert
csendes tag
válasz
Cunaja #13577 üzenetére
hogyhogy honnan szedtem az incall-t? te osztottad meg..
az eredetit először átmásoltam sd-re, aztán felülírtam az általad letöltött incall-al, beállítottam a jogokat..hivás és semmi..ennyi a történet..a bosszúságom akkor kezdődött mikor visszaraktam az eredetit és azzal sem megy már..nem szeretém az egész romot emiatt újratenni...
-
linterrobert
csendes tag
válasz
Cunaja #13574 üzenetére
kimenő hívás volt..nem dobott hibaüzenetet, nem csinált semmit csak csörgött és kész..a jogokat beállítottam..ezen nem lehet mit elrontani...nem vagyok kezdő benne..mint említettem hiába rakom vissza az eredetit már azzal is ugyanezt csinálja..mit rontok el akkor? (újra is indítottam.)..max a jogokat..de mi az eredeti jog?
-
linterrobert
csendes tag
https://mega.co.nz/#F!YJ0l1aBJ!pJK-HOmAiQSNQDK4SmFPpQ
akit érdekel innen leszedheti az updatet..
-
linterrobert
csendes tag
changelog
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/13/228905_vqzd8iikbbmmzl7f_screenshot_2015-01-13-20-47-01_3.thumb.jpg
tudna vki adni egy stock recovery 3.0 linket?
-
linterrobert
csendes tag
nálam megjelent az updateben a B609
-
linterrobert
csendes tag
válasz
#86973952 #4411 üzenetére
én is így tennék, de mivan ha az is megakad..akkor aztán hogy hozom vissza a romot? mert ugyan van twrp mentésem, de ezt ugye gyári recoveryből kell.. na már most ha nem sikerül neki a telepítés hogy rakom fel a twrp-t hogy backupolni tudjak..
esetleg tudnál egy linket adni a general romhoz? mert ugyan leszedtem, de tuti ami biztos... -
linterrobert
csendes tag
válasz
linterrobert #4398 üzenetére
de akkor most mihez kezdjek? van valami ötlet???
-
linterrobert
csendes tag
válasz
#86973952 #4393 üzenetére
t-mobiltól van, szóval nem a sarki mobilostól..a B133-al kaptam..szóval. Igen próbáltam, egyfolytában úgy csinálom most, csak az van az sd-n és csak a filerendszert módosítgattam, de nem az lesz a hiba mert egyikkel sem megy..márpedig mennie kéne...file-al sem lehet elvileg gond ha a mérete egyezik..innentől kezdve magával a rommal lehet a gond...root van rajta..de ez miért számítana...egyébiránt nem csináltam vele semmit
-
linterrobert
csendes tag
Sziasztok, szerettem volna feltenni az emui 3.0-át, mindent a leírás szerint csináltam (nem az első rom amit csinálok, szóval nem vagyok kezdő benne), de most elakadtam. Nem tudom mi lehet a gondja. Update.zip a dload mappába, factory reset megvolt, telefon helyi frissítéséből indítom a dolgot. Addig jut el míg ellenőrzi a zipet, utánna azonnal kiírja hogy update failed, a file-al nem lehet gond. De akkor mivel? Van ötletetek mit hagyok ki? Elvileg pofon egyszerű az egész, ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is simán megcsináltam, de ez már idegesít...
-
linterrobert
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, ez az xda-s rom felrakható "nekünk" is? mert úgy nézem igen, de installnél B602-re hivatkozik. Szóval nem értem igazán most, hogy is van ez.
http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/development/se7en-rom-v3-0-emui-3-0-4-4-2-18-11-14-t2945104
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged