- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranlomadi
tag
Húú most ráakadtam a honor 6-ra..
gyerekek.. egyre bizonytalanabb vagyok
..
-
ranlomadi
tag
Ma voltam MM-ben és sajnos tényleg halkabb a kelleténél, illetve minőségileg is érzek gyengeséget.. Persze az eladók rögtön mondták, mert minden fülesnek más a recézése.. stb. sajnos, ami tény, az tény.
Direkt vittem magammal 3 különböző fülest, 2 telefont és a 3 éves sonym jobban jött ki a párbajból.. :S
Ennek ellenére még mindig ezt venném(, hiába szól a G3 klasszisokkal jobban és minőségibben)! -
ranlomadi
tag
Valaki használja (eredeti) xiaomi piston (2-3) a mátét?
-
ranlomadi
tag
Azt várom, h kb hasonló áron a jobb készüléket vegyem, 'minden' (legtöbb) tekintetben, h még minimum 1,5 évig legyen frissítés a telóra, h vigyen minden játékot normálisan, lehetőleg nem 3 percen belüli forrósággal, h ne akodjon be huzamosabb megterhelés alatt, h csináljon jó képeket, h kibírjon 2-3 évet (x év múlva se legyen tragacs) és h szóljon jól egy xiaomi piston fülessel.. stb.
Azt, h ha kiadok 100+ akkor az legyen minden tekintetben maximális.
Nagy az elvárásom tudom. A jelenlegi mobilom egy Sony Xperia S (anno 140-150 körül volt) és ennyi év után elmondhatom, h megérte az árát. Hasonló érzést várok, h ennyi év elteltével majd erre is azt tudjam mondani.Nem tudom érted-e.
-
ranlomadi
tag
Van itt olyan, aki LG G3-ról jött át? Aki igen, miért, és miben jobb-rosszabb ez a készülék?
Nagy döntés előtt állok
(g3 vs máté) támogassatok meg, egy-két építőkritikával..
-
ranlomadi
tag
Köszönöm az infókat! Egy baj van.. én nem szeretnék tarifát váltani.
Mire végre elhatároztam magam, h melyik mobilt is szeretném, elfogy, kifogy, mindenféle mese.. stb. Lehet valami jel, h még várjak..
Mindenesetre az események hatására újra előtérbe került az LG G3 (egy nagy baj: fehér) és ez mellé a most kijövő LG flex 2, ill. a xiaomi mobilok (3 évre visszamenőleg megkapó frissítések miatt*) és persze a Mate 7.. adok még 2 hetet a dolognak, remélem addig kiforrja magát. (Szerinted?)
*Ez nagy félelmem is a Huawei mobilokkal, hogy fél év után megfeledkeznek a fejlesztők majd róla és nem feccölnek bele többet..
Üdv,
Ádám -
ranlomadi
tag
Sziasztok, Én is leveleztem velük.. hát hagy némi kívánnivalót maga után..
Íme a levél:
Tisztelt Telenor Hungary!
Nem gondoltam volna, hogy ilyet megengedhet magának egy ekkora telefonszolgáltató.. Kérdésre nem válaszolva, fejüket a homokba dugva, inkább leveszik a hirdetést a falról(, melyre válasz még mindig nem érkezett)!
Kérem, adjanak ki egy hivatalos tájékoztatást, hogy MI EMBEREK, akik pénzéből élnek, valaha elérhető lesz-e a Huawei Ascend Mate 7, vagy sem.. Nem kell élni a közhelyekkel, hogy érdeklődjön üzleteinkben, nem kell a mellébeszélés, mint tényt kérjük közöljék a szolgáltatásaikat igénybe vevő körrel.
Mélységes csalódottsággal:
M. ÁdámVálasz:
Szia Ádám, a Huawei Ascend Mate 7 elérhető kínálatunkban, aktuális árlistánkat itt tekintheted meg: https://www.telenor.hu/mobiltelefon/arlista. Ezt a készüléket limitáltan értékesítjük, ezért nem mindegyik üzletünkben kapható, jelenleg Netshopunk raktárkészletén sincs belőle, átmenetileg ezért nem található meg honlapunkon. Ha érkezik belőle hozzánk, újra meg fog jelenni az Online Rendelés lehetősége itt: https://www.telenor.hu/mobiltelefon/huawei-keszulekek Addig is érdemes közvetlenül kirendeltségeinknél érdeklődnöd, hátha náluk van belőle raktáron: https://www.telenor.hu/mobiltelefon/huawei-keszulekek ^Vio
Vége.
Botrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest