- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
-
mipityu
tag
válasz
nimfas #16460 üzenetére
Ne add fel, nekem kb. 10-edszerre sikerült.
Gemkapocsból U alak, közepén szigszalag.
Figyelj rá, hogy a furaton beférjen és _merőlegesen_ álljon, mert csak akkor van érintkezés.
A rövidzárat használd, mint egy morse billentyűt.
Támaszd meg a furatban és az SD tokon érintkezés - szünet - érintkezés.
Ha az ütemet eltalálod, jó lesz.Hajrá, ne add fel, megéri :-)
-
nimfas
addikt
válasz
nimfas #16395 üzenetére
lejárt a szerk idő...
több helyen olvastam... bár nem sirály az angolom, hogy a drótos dologhoz is kell a htc-dev-es nyitás, de akkor a garinak annyi :S Most akkor mi van???
szerk:
Itt ezt írják:
"Juopunutbear Requirments:
* Be unlocked using the HTCdev bootloader unlock - http://htcdev.com/bootloader
* Be rooted (have superuser and/or an unsecured boot image installed)
* Have a spare microSD card, or to have backed up all contents of your SDcard, the card will be wiped
* Have fastboot and adb drivers installed and working (windows)
* Have usb debugging enabled
* Have a legth of insulated wire of sufficient length to join the contact points for your device (paperclip)" -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
nimfas #16155 üzenetére
Nem hbootból, hanem Recoveryből (4EXT). És ha olyan romot szedsz le, amiben telepítéskor választási lehetőség a super wipe, akkor nem kell külön azzal foglalkozni (olyan romok, melyeknél szerepel az AROMA szó, az az installer, összes aromás romban benne van a superwipe)
-
kokler
aktív tag
válasz
nimfas #15844 üzenetére
Nálam is volt hasonló probléma, bár nem gyári ROM, de szvsz mindegy. A megoldás, hogy mindenféle cache-t töröljél és nyomj egy reboot-ot. Ha ez nem segít, akkor szedjél le 1-2 programot, amíg nem lesz legalább +20-30Mb helyed.
Valami gond van a tárhely mennyiségének érzékelésévelNálam egyébként 60Mb felett foglalt a Chrome, úgyhogy vigyázz vele
-
Anulu79
addikt
válasz
nimfas #14713 üzenetére
Igaz én nem fizetek külön a netért mert nekem a csomagomban van 500 Mb, de nekem tökéletesen elég szokott lenni. Igaz nálam nem megy folyamatosan (nem szeretem) de elég sűrűn szoktam nézegetni én is a leveleket meg egyéb oldalakat. Nekem bőven elég így, hogy itthon van WiFi-m nekem is.
-
Something_
őstag
válasz
nimfas #14609 üzenetére
Azt kérdezte, hogy android-ra, de ne menjünk bele, el kell fogadni a ph szabályzatát, amivel én sem értek sok helyen egyet, de ez van
Amúgy kis kitérőként, androidra is van iGO, csak Motonav a neve, viszont az csak motorolán lelhető fel, igo platform, de ritka igénytelen színvilággal és nagyon szürke felülettel rendelkezik.
-
szegto
senior tag
válasz
nimfas #14237 üzenetére
Gondolom vagytok itt néhányan akik vásároltak már ebayről.
Kinéztem ezt az autós tartót: [link]Bár ez most nem lényeg, a kérdésem az, hogy a fizetés hogy megy?
Egyszer rendeltem ebayből de akkor paypal-al fizettem, viszont azóta megszűnt az a bankkártyám és újra kéne regelni meg miegymás.... emlékszem elég nagy hercehurca volt míg végül aktívvá vált az accountom.Esetleg van más mód a paypalon kivül? pl sima bankkártyás fizetés vagy ilyesmi?
Biztos le is van írva az oldalon, de akinek van tapasztalata az irjon vmit pls.
kösz -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
nimfas #14157 üzenetére
Szia!
Ha javasolhatom, autós tartóból semmiképpen ne olyat vegyél, ami flexibilis, tekergethető tartókarral van, mert az nem tükörsima úton rázkódik és semmit nem látsz a telóból, ami pl. navigálás közben igen zavaró. Valamilyen fix karos, forgatható fejes, tapadókorongos tartót vegyél. Abban jól látható a képernyő, mert nem mozog a cucc.
Wayteq autós tartóm van, plusz egy HR fej hozzá.
HR tartó
Töltő: Gyári HTC CC C300 Dual
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
nimfas #13149 üzenetére
Igazából ilyenről még nem hallottam, hogy ezért nem engedne új programot telepíteni.
Nyisd meg gépen a dashboardot, ott van android és market fül, szintén listázza a felrakott appokat, de jóval több hely van.
Nekem 2009 január óta van androidos telefonom, szerintem több, mint 1000appot is telepítettem már, sosem volt probléma.
-
randras
veterán
-
Zirowe
nagyúr
-
guni
tag
válasz
nimfas #12292 üzenetére
Ó, a SilexComp egy zseniális cég!
Egyszer volt egy kb háromnegyed órás Monty Pyton jelentbe illő vásárlásom náluk. Leegyszerűsítve: Megyek személyesen átvenni a terméket (1000 Ft-os apróság) olyan dél magasságában, az ürge aki bent van mondja hogy jó, hogy most jöttem, mert ő is nemrég ért csak ide. (wtf #1) Mint kiderült ő nem itt dolgozik, csak beugrott szívességből. (wtf #2) Ezután kb 10 percig kereste a terméket a kb 5nm-es üzletben. (wtf #3). Ezután újabb negyed órán keresztül nem tudta bekapcsolnia számítógépet hogy megnézze az árat. (wtf #4) Miután sikerült, számlát már valamiért nem tudott nyomtatni (vagy lehet hogy a gépet nem sikerült bekapcsolni és telefonon kérdezte meg a cucc árát, már nem emlékszem) Miután nagy nehezen megegyeztünk, hogy emailben elküldi majd a számlát, átnyújtottam egy ötezrest és valahogy már kicsit kicsit sem lepődtem meg hogy a csóka visszakérdezett: apród nincs? Mert sajnos nem tudok visszaadni...
(wtf #5) Hát nem volt... Nosza, bolt bezár és elkezdtünk végigmenni a környéken lévő boltokon hogy ki tud felváltani egy ötezrest.
Szóval ezen a netshopos magyarázaton valahogy kicsit sem voltam meglepődve.
-
nimfas
addikt
válasz
nimfas #12275 üzenetére
"Poén" van...
Írtam mail-t a SilexComp-os címre, hogy hívtak őket, de sajnos nem értem el őket telefonon...
hogy akkor hogy is van a 24 hó gari... biztos ami biztos... erre ezt a válasz mail-t kaptam :"Sajnos a telefont a kollegánk otthon hagyta….
A webáruház folyamatos fejlesztés alatt áll ezért is elnézését kérjük, mert az ön által érdeklődött termék nettó ára jelent meg a weboldalon.
A problémát orvosoltuk.
A garancia kérdése: Több beszállítónknál is van ez a termék. Ezért nem tudunk pontost választ adni, mert a garancia papírt mindig az aktuális beszállítónk adja. Ettől függetlenül lehetséges az a cég szerepel a kitöltött garancia jegyen amit ön irt. Egyet tudunk biztosan állítani, van rá garancia amin 24 hónap.Üdv
SilexComp"Tehát a 105.910 Ft-ból máris 129.850 Ft lett... akkor viszont marad a Nextelshop-os 109.850 Ft-os ár :-D
Így utólag... talán jobb is, hogy nem tőlük rendelem meg....
Most akkor a garis dolgot sem értem... akkor most gyártói 24 hónap, vagy bolti "sunfi" gari van rá???
Inkább kussoltam volna és rendeltem volna meg, mi?
-
-
Something_
őstag
válasz
nimfas #12157 üzenetére
Nextel-be 24 hónap gyártói garival 109.850 Ft akcióba, függetlenül. Tegnaptól él elvileg a készlet erejéig.
Szerviztől meg ne parázz, max futárral megoldod. Ha ennyibe kerül a telefon és teljesülnek a leírtak, sztem elég jó árban van.Amúgy ugyan itt van 95ért Evo is 2 év gyártói garival.
Amúgy vicc, hogy 2 év hűséggel drágább a telefon, mint függetlenül, hűség nélkül.
-
Something_
őstag
Nehéz megmondani, mivel lehet telefon hardver vagy szoftver is a főzött miatt, de én ha pl a srác telenoros arra gyanakodnék először, de lehet, hogy elfogult vagyok, mivel az utóbbi fél évben nagyon szívtam a telenorral.
Nyílt titok, hogy az új gagyi, elkapkodott ZTE rendszer kompatibilitási gondokkal küzd és még megy a finomhangolás, de szenvednek.
Meg lehet nézni a piaci részesedéseket hónapokra lebontva, folyamatosan csökken az expannon részesedése. -
Something_
őstag
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; -
Something_
őstag
Ötletek:
- én megspórolnám a függetlenítést
- érdekes, hogy a telenor egy év garit ad rá, miközben közük nincs a javításhoz, ők is az e-care-ba küldik, ami tudtommal 2 év garit ad. Sőt sztem az összes Sensation-re 2 év gari van. Nem lehet, hogy félre értetted és 1 évig ők intézik a gariztatást az E-Care-ral, a második évben pedig neked kell? -
lama_lamm
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest