- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
válasz
nimfas #12292 üzenetére
Ó, a SilexComp egy zseniális cég!
Egyszer volt egy kb háromnegyed órás Monty Pyton jelentbe illő vásárlásom náluk. Leegyszerűsítve: Megyek személyesen átvenni a terméket (1000 Ft-os apróság) olyan dél magasságában, az ürge aki bent van mondja hogy jó, hogy most jöttem, mert ő is nemrég ért csak ide. (wtf #1) Mint kiderült ő nem itt dolgozik, csak beugrott szívességből. (wtf #2) Ezután kb 10 percig kereste a terméket a kb 5nm-es üzletben. (wtf #3). Ezután újabb negyed órán keresztül nem tudta bekapcsolnia számítógépet hogy megnézze az árat. (wtf #4) Miután sikerült, számlát már valamiért nem tudott nyomtatni (vagy lehet hogy a gépet nem sikerült bekapcsolni és telefonon kérdezte meg a cucc árát, már nem emlékszem) Miután nagy nehezen megegyeztünk, hogy emailben elküldi majd a számlát, átnyújtottam egy ötezrest és valahogy már kicsit kicsit sem lepődtem meg hogy a csóka visszakérdezett: apród nincs? Mert sajnos nem tudok visszaadni...
(wtf #5) Hát nem volt... Nosza, bolt bezár és elkezdtünk végigmenni a környéken lévő boltokon hogy ki tud felváltani egy ötezrest.
Szóval ezen a netshopos magyarázaton valahogy kicsit sem voltam meglepődve.
-
guni
tag
Sziasztok!
Ha egy T-mobile-os készüléket szeretnék szervizhez gyári állapotra hozni, akkor milyen ruu-t kell használnom? A sima európait, vagy van valami spéci t-s is?
Köszi: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest