- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
válasz
enginev3.0 #16541 üzenetére
-
madmike
őstag
válasz
enginev3.0 #16528 üzenetére
nem tudom, szerintem a leírások korrektek rajta.
-
madmike
őstag
válasz
enginev3.0 #16526 üzenetére
Szia!
Javaslom ezt az oldalt és ennek a topicnak az 1. hsz-ét.
-
madmike
őstag
válasz
Something_ #16257 üzenetére
Milyen autós tartód van hozzá? Azt nem kívánod eladni?
-
madmike
őstag
válasz
enginev3.0 #16148 üzenetére
nehogy megvedd, porosodni fog. barátnöm régi iphoneja volt ilyen, kijelzöt cseréltek és az üveget nem ragasztották vissza megfelelően.
-
madmike
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #16033 üzenetére
van, 8.7.0. Mi a bajod a 8.6.5-tel? nekem is az van fent, de nem vettem eddig észre hibát.
-
madmike
őstag
válasz
Something_ #15841 üzenetére
mivel navigálsz? én még nem találtam meg az igazit
-
madmike
őstag
Szeretném a segítségeteket kérni hátha volt valaki hasonlóan ügyes mint én. napokban tulaja lettem egy sensationnek amit sikeresen (fél)téglásítottam.
A telóról:
S-ON
H-boot: 1.18.0000
fw: 1.52.720.3
CID: HTC_038 (India)Leírom az elejétől miket müveltem vele:
GB-vel került hozzám, de nem müködött a wifi és a kamera, igy gondoltam dobok rá egy ICS-t. Előtte LG O2X-em volt, azt hittem itt is olyan egyszerü. Hát nem. Az ICS feltelepült, de nem bootolt be. Utána olvastam, hogy ICS fw kell hozzá, de nem tudtam, hogy S-ON ban nem lehet fw-t telepíteni. S-OFF -ba nem sikerült tenni, de ez állítólag az 1.52 sajátja, hogy tacoroot kell hozzá, hogy lefusson a revolutionary. Tacorootot nem sikerült megcsinálni. ADB-ben csak ugy látja a telót, ha az recoveryben van, de onnan adb-n keresztül be lehet fastbootba rakni és akkor müködnek a parancsok. Ha bootloaderböl rakom fastbootba akkor nem látja a pc. probáltam mindenféle gb romot feltenni, azok mindig bootloopban végzödnek, probáltam ics-t is, azok meg megállnak a HTC logonál, illetve van ami onnan tovább megy és a Beastaudio logonál áll meg. Próbáltam official ruu-t is feltenni, de ez az 1.52.720.3 nincs fent sehol neten, csak régebbit találtam, de az se az exe-vel se memkariról nem ment fel,mert régebbi verzio. CID-et nem tudtam átírni a tacoroot miatt. kb ennyi. valakinek tipp? bár én már megrendeltem a koporsoját... -
madmike
őstag
Ha nem tudom sehogy magához tériteni ki az akinek hétfő este odaadhatom bp-n és feléleszti?
-
madmike
őstag
Srácok feladom. Tegnap óta szenvedek a teloval. Most ott tartok, hogy 1.52.720.3-as fw van rajta, bármilyen gb romot rátolok vagy bootloop vagy htc logo lesz a végeredmény. S-off nem megy. Bootloader unlockolva,de végülis tök mindegy,mert már mindenhogy próbáltam. Az a baj, hogy indiai-ból nem találom ezt az 1.52.720.3-as ruu-t, csak régebbit,azt meg nem engedi feltenni. valakinek ötlet?
-
madmike
őstag
nos. ma került hozzám a telefon. GB volt rajta. nem müködött a wifi, meg amugy is jobban csipem az ics-t igy gondoltam felrakok rá azt.
olvasgattam, hogy is müködik itt a telepités. nem sikerült S-on-bol kiszednem, aztán megprobáltam, hogy mi van ha igy telepitekrá egy romot. csak azzal nem számoltam, hogy más fw van ics alá és más gb alá... igy nem indult el. aztán leszedtem egy ics fw- feltettem, aztán megint az ics romot,de nem bootol be, most itt tartok.a telo most: unlocked
s-on
h-boot 1.18.000 -
madmike
őstag
sziasztok!
Mit lehet csinálni, ha a telo nem bootol be? recovery, hboot van, de adb nem látja a telot.szerk: recoveryben látja az adb, csak fastbootban nem.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
LG optimus 2x-ről váltanék erre. Általánosságban milyen ez a telo? Megéri elcserélni az LG-t rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest