- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nimfas
addikt
válasz
Koczó93 #17378 üzenetére
Akkor ha már Bp-en járok jövő héten akkor beadom a telót.... ugyanis mintha poros lenne a kijelző alatt... legalábbis a fólia (Zagg Invisible Shield) alatt nem lehet az szerintem, mert nem sérült a fólia... legalább kipróbálom az örök garit is... megy vissza a fólia, jön egy új... talán addigra a teló is kész lesz....
Egyébként kikapcsolt képernyőnél is látszik... csak észreveszik ők is...
Aztán hogy Szept 1 után mi lesz... ki tudja :-(
-
kaciokos
őstag
válasz
Koczó93 #16507 üzenetére
Hasonló probléma, de ennek még nem jöttem rá az okára: néha előfordul, hogy feloldom a képernyőt, és a böngésző fut, ami azért furcsa, mert biztos vagyok benne, hogy amikor lezártam, akkor a home képernyőn voltam (ahol még csak kint sincs a böngésző ikonja, tehát még csak véletlen meg sem nyomhattam lezáráskor).
Találkozott már más is a problémával?
-
kaciokos
őstag
válasz
Koczó93 #16213 üzenetére
Valójában ellentétes információk keringenek arról, hogy normális-e vagy sem. Első ránézésre nem tűnik normálisnak, és állítólag valakinek a hard reset eltüntette, de van, aki azt mondja, eddig is csinált ilyen folyamatot, csak nem írta ki, a htc logót láttad közben.
Én még a htc support-ot is megkérdeztem, de ők sem tudtak érdemi infót adni, még azt sem tudták egyértelműen megmondani, hogy bug vagy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest