Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
silver-pda #25177 üzenetére
próbáld meg adb -vel felkelteni gépről.
-
nimfas
addikt
válasz
silver-pda #25177 üzenetére
Nekem lehet lesz egy eladó ;-) rendeltem egy Hongmi-t, ha tetszik akkor ezt lehet eladom, elég sok minden van hozzá... több féle tok, 2 töltő, 1 anker és a gyári akksi, autós tartó.... De ey még legalább 2 hét mire megjön... ha nem tetszik akkor azt adom el
-
randras_83
addikt
válasz
silver-pda #25173 üzenetére
alaplap gyanús...sajnos
főleg ha be sem lép bootloaderbe -
nimfas
addikt
válasz
silver-pda #25171 üzenetére
Recovery van rajta? Rom telepítés? Hátha.... Csak szoftver hiba :-)
-
(jan)
őstag
válasz
silver-pda #24798 üzenetére
Én visszavettem 1.29Ghz ra a cpu-t, lehet csak placebó de mintha nem melegedne annyira.
-
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24798 üzenetére
Az alsó egyharmada.
Ott a proci. -
kaciokos
őstag
válasz
silver-pda #24478 üzenetére
Szerintem akku probléma is lehet a dolog mögött.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
silver-pda #24400 üzenetére
küldtem p.ü-t
-
kirkri
addikt
válasz
silver-pda #24353 üzenetére
Nem is az Anker aksidat szándékszom becsmérelni, csak tegnap jöttem rá, hogy a gyári Evo 3D aksik amiket vettem jók a Sensation-höz is.
Én az utángyártott aksiktól tartok egy kicsit, de ez talán csak a saját hülyeségem. -
kirkri
addikt
válasz
silver-pda #24349 üzenetére
Én most HTC Evo 3D-be való gyári aksival tesztelem a készüléket (sikerült pár új akkumulátorhoz kedvező áron hozzájutnom). Igazából nem óriási a különbség, de az a plusz 14% (1730mAh vs 1520mAh) mégis több mint a semmi, és mégiscsak gyári akkumulátorról van szó.
Szerk: Most olvastam vissza a topikban, hogy ez az Evo 3D akku nem újdonság, mások is használták már vele. Ebben az esetben nem is kell nagyon tesztelni, a felesleges darabszámot dobom fel a HardverApróra.
-
illes0102
aktív tag
válasz
silver-pda #24349 üzenetére
engem érdekelne, karácsony után esetleg akkor lesz egy kis pénzem remélem
-
randras_83
addikt
válasz
silver-pda #24201 üzenetére
Onnan hamarabb meg kellene jönnie, nekem USA-ból jött, de az is két hét alatt megvolt, ha jól emlékszem.
-
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24178 üzenetére
Ez igaz..
Csak átnéztem én is a vipers sense5 romját, átnéztem az add-on topicot is, feldobtam a fixeket, egész jó
De nincs időm adatokat menteni az előzőről.. -
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24109 üzenetére
Igen, ugyanolyan jó
-
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24102 üzenetére
szezso romja?
Mindent.. -
silver-pda
aktív tag
válasz
silver-pda #24102 üzenetére
Vagy az a 4.3.1 az egy 4.0.3-ra épített dolog? Belenéztem a zipbe.
-
randras_83
addikt
válasz
silver-pda #24082 üzenetére
abban nincs mert ha jól emlékszem az a kernel nem támogatja.
-
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24079 üzenetére
SultanXDA rom, stock kernel, aroma telepítőben engedélyezni.
Úgy tudom, hogy a kernelnek támogatnia kell. -
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24074 üzenetére
Köszi!
Tehát usb bedug, vársz kicsit,és megy..
2 dolog lehet akkor:
1: hiányzik a frissítés (de úgy állítottam be, hogy kikapcs után frissítsen, ha van újabb)
2: nem vártam eleget..Köszi a segítséget, meglesem majd, most hál'istennek nincs gondom a sultanxda-val.
Azt beszéltük randras kollégával, hogy azért nem olyan rossz az a rom, (szezso féle rev, sense5) hogy kihagyjam. Piszkálja is a csőrömet rendesen..
Különösen szezso romja -
kaciokos
őstag
válasz
silver-pda #24074 üzenetére
Pont erre kérdeztem rá pár tucat hozzászólással ezelőtt, ugyanis JB-től felfelé nem meghajtóként, hanem Media Device-ként látszódik a telefon, hacsak a gyártó nem piszkál bele, de a Revelation-ban, és a Szezso-féle ROM-ban sajnos így van.
Hogy miért döntött így a Google, azt máig sem értem, részemről jóval kevésbé használható az MTP mód:
- nem automatizálható a másolás mondjuk batch file-al
- ritka szar visszajelzést kapok arról, hogy áll a másolás (vö. Total Commander)
- állandóan beugat, ha számára ismeretlen file-típust másolok, hogy tuti akarom-e, mert lehet, hogy az eszköz nem tudja lejátszani, és ha nem figyelek oda, emiatt leáll a másolásSzóval részemről ez így elég fos.
-
zho-lee
addikt
válasz
silver-pda #24030 üzenetére
Sense clock van egy jópár a playon, én legyártottam zooper widgettel.
Igaz dobtam bele pár plusz információt is.
[link]szerk: a pc-hez csatlakozás megoldását én is keresem..
szezsó romja, ha usb-n csatolva van akkor az eszközkezelő sárga háromszög+!-el mutatja az mtp eszközt.
A Vipers team sense5 romja meg ugyanez, de még csak fel sem ismeri, ismeretlen eszközt ír ki.Drasztikus megoldás: szezso, vagy sultan 4.3.1-es romja, azt felismeri.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
silver-pda #24030 üzenetére
Új rom alatt mit értesz?
Jött pár új rom az elmúlt 1 hétben
-
silver-pda
aktív tag
válasz
silver-pda #23975 üzenetére
Természetesen szezso féle rom.
-
cyber86
őstag
válasz
silver-pda #23943 üzenetére
dropboxról le tudod tőlteni?
-
illes0102
aktív tag
válasz
silver-pda #23940 üzenetére
Sensationhoz
-
khalid98
tag
válasz
silver-pda #23909 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni sokszor megfordult már a fejembe hogy nokoljak egy két romot mert mindig volt valami ami nem tetszik benne
-
randras_83
addikt
válasz
silver-pda #23905 üzenetére
3.32-3.33 fw kell hozzá és semmi extra full wipe és mehet föl recoveryből
-
szezso15
addikt
válasz
silver-pda #23403 üzenetére
Túl sok minden nem kell hozzá. Legyen nyitott a Bootloader, ha hTCDev-en nyitottad, akkor majd fel kell rakni fastboot-tal a boot.img-t. De egyszerűen recovery-ből kell flashelni.
-
kokler
aktív tag
válasz
silver-pda #15014 üzenetére
Én ezt használom és most már egész jó a Sensation-höz is
-
kokler
aktív tag
válasz
silver-pda #14806 üzenetére
Vastagabb mint a gyári, így nem kell alá kétoldalas ragasztó meg mindenféle egyéb huncutság, hogy ne lötyögjön
-
HIJ
őstag
válasz
silver-pda #14803 üzenetére
És szerinted a Stock -nak nincs? Valószínűleg több is, mint a revolutionnak.
-
mumk1
addikt
válasz
silver-pda #14695 üzenetére
Mehet nyugodtan. Úgy is csak akkor pörög annyin, ha terheled. Nekem most 1.78-on megy.
-
mumk1
addikt
válasz
silver-pda #14687 üzenetére
Itt megtalálod a menetét.
Ez a lényeg:
1. Ha nem tudjuk a CID-et, akkor a marketről kapjuk le a CID Getter appot. Indításnál a bal felső sarokban írni fogja a CID-et. Ehhez a CID-hez szedjünk le innen a megfelelőt, majd a PG58IMG.zip-et tegyük az SD gyökerére.
2. Telefont indítsuk HBoot módba, megkérdezi, hogy update-eljük? Hangerő felfele gomb-ot nyomunk, elvégzi magától. A végén a Power off-fal kapcsoljuk ki a telefont. Mostantól nem fog elindulni a jelenlegi rom, mivel más lett a firmware.
3. Helyezzük kártyaolvasóba a teló SD kártyáját és töröljük a PG58IMG.zip-et. Kártya vissza a telóba, mehet a recovery és az ICS rom. -
silver-pda
aktív tag
válasz
silver-pda #14669 üzenetére
erre vki?
-
szegto
senior tag
válasz
silver-pda #14605 üzenetére
Inkább ezt próbáld.
-
silver-pda
aktív tag
válasz
silver-pda #14603 üzenetére
cwm recovery-m 5.0.2.0
-
Jodanovich
senior tag
válasz
silver-pda #14595 üzenetére
ilyet vettem! teljesen jó...
-
mumk1
addikt
válasz
silver-pda #14590 üzenetére
És mi volt a megoldás? Már csak a többieknek is okulásnak.
-
pap
senior tag
válasz
silver-pda #14568 üzenetére
Szerintem ha gyári romot akarsz telepíteni először ki kell nyitnod S-OFF,és ha már fennvan a rom akkor vissza kell zárni.
-
mumk1
addikt
válasz
silver-pda #14476 üzenetére
Esetleg próbáld úgy, hogy csinálsz előtte egy temp root-ot és csak ez után indítod el a revot.
-
mumk1
addikt
válasz
silver-pda #14469 üzenetére
Pedig a rom és hboot verziód alapján menni kellene neki. Az 1.52-es romok problémásak csak. Próbáld meg másik gépen, esetleg másik kábellel.
-
mumk1
addikt
válasz
silver-pda #14467 üzenetére
GOTO.
-
pap
senior tag
válasz
silver-pda #13144 üzenetére
A htc dev szerint unlockolod akkor elveszíted a garanciát rá, ugyanis hivatalosan a HTC kiadja neked a unlock kododat,de cserébe megvonják rá a garanciát.
Ha az itteni leírás szerint unlockolod annak az az előnye, hogy ha vissza szeretnéd vinni garanciába mert (plul porosodik a kijelző) akkor vissza állítod gyári állípotba (S-ON) nem látszik hogy elöte rootolt volt és így él tovább a garancia.
Egyszóval hivatalosan ne nyisd ki! -
Zirowe
nagyúr
válasz
silver-pda #13144 üzenetére
Felejtsd el a hivatalos nyitást!!!!
S-off revolutionaryvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest