- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Volt szerencsém egymás mellett próbálgatni a 2 telefont, valamint az előző készülékem egy Galaxy S volt. Ezerszer minőségibb hatása van számomra a Htc-nek, mint a Galaxyknak, valamint a Sense-t is sokkal jobbnak tartom, mint a TouchWiz-t.
Ami miatt még a Sensationt választottam, az a telefon formája, mérete volt. Az SGSII valami drabálisan nagy, és kényelmetlenül szögletesnek tűnt, míg a Sensation a nagyobb kijelző ellenére is szinte milliméterre ugyanakkora, mint a sima SGS.
De folytatom..a Sensation kijelzőjét sokkal szebbnek tartom, mint a samoledeket, főleg a felbontás miatt. Igaz, hogy a betekintési szöge közelében sincs a samukénak, viszont igaz amit a tesztekben is említettek, hogy az slcd-nek sokkal természetesebbek a színei, nem égetik ki az ember retináját.
Ne érts félre, nagyon jó telefon az SII is, de nem nekem. -
-
értem és köszönöm a remek összefoglalót... egyedül ez a beégés téma az, ami kissé aggaszt... de lehet hogy simán alszok egyet rá, és majd meglátjuk, hogy holnap hogy értelmezem ezeket a dolgokat, no meg hogy hétfőn a cégnél ha megnyúlkáltam az atrix-on kívül mindet melyikről mi lesz a benyomásom
-
randras
veterán
Igaz-igaz, éppen ezért akár eBay-ről is rendelhetsz, vagy akárhonnan, mert arra ugyanannyira nincs itthon garancia, mint amit a nextelnél veszel. Onnan viszont mocskosul olcsón kijössz, megkockáztatom annyira, amennyiért már az sem kár, ha egy év alatt meghal a telefon.
-
randras
veterán
-
Something_
őstag
HDR nekem akkor jó, ha "sok" az árnyék a képen. Szerintem jól kiemeli a sötétebb részeket.
Nekem nagyon bejön ez a kamera. Mennyit rinyáltam a gyári miatt, ezzel meg vagyok elégedvemonstre:
ezek vannak még benne:
SmartShot ™ - 5 fotót készít el és azokból rak össze egy tökéletes képet
BurstShot ™ - 5 egymás utáni képet készít egy kattintással, így biztos nem marad le semmi fontos a fotónkról
SweepShot ™ Panorama – Ultraszéles panoráma felvételek, hogy semmi se hiányozzon
ClearShot ™ HDR - Lásd a kristálytiszta részleteket akkor is, ha rosszak a fényviszonyokEzek mellett van még automatikus, manuális, éjszakai (kevés fény esetén is éles lesz, ezt még nem vettem észre
, művelet mozgó események megörökítésére, makró a közeli képekhez, álló képekhez, behomályosítja a körön kívüli "hátteret".
És ezek a módok úgy mond "gyárilag" vannak benne.
-
scisco
csendes tag
Szia,
Én [EZT] vettem meg, pár nap és megkapom, akkor tudok majd nyilatkozni róla.
Néztem én is az ankert, de ott több helyen olvastam, hogy azt asztali töltőjébe hátra nem fér be, csak a gyári akksi, így aztán ezt a szettet vettem meg.De ettől függetlenül engem is érdekel, milyen az ANKER akksi.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Az a baj, hogy ezekben a főzött romokban nem működik mindig rendesen a valós akksi töltöttség jelzés.
Volt is erről egy topic vhol xda-n..
Nekem volt egyszer, hogy pl: restart előtt 45%, utána 14%, 3x restart, még mindig 14%, utána pedig megint 40% fölött, és úgy is maradt..
Pedig elvileg a senseay-ben javítva van, de ez sem 100% sajnos. :S
-
mumk1
addikt
A cache-t és a dalvik cache-t érdemes mindig wipe-olni elötte. Adatvesztéssel nem jár, a dalvik törlése miatt az első bootolás kicsit tovabb tart. Ès még valami, ha bármit flasheltek a romra recoverybõl, elötte csinaljatok egy nand backupot, mert ha valami inkompatibilis zipet tesztek fel, igen gyakori jelenség a boot loop. Ilyenkor szerencsés esetben meg lehet próbalni wipe nélkül a rom újra flashelését, de sokkal jobb visszatenni a nand mentést.
-
mumk1
addikt
Így van, ahogy Melak03 is írta, mostanában inkább a stock kamerát főzik bele, de nem nagy gond, ha ki szeretnéd próbálni, itt az Amaze cam, ugyan úgy kell flashelni mint a romot, recoveryből. Csak arra kell figyelni, hogy ha a rom nem stock kernellel fut, akkor előtte még azt kell flashelni.
-
mumk1
addikt
1. SENSEaY
2.InsertCoin 3.4.5 SENSE 3.5
3.RCMix 3.5 v10 (ma frissült)
Ez az én listám. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Éncsak azt nemértem minek van olyan funkció a vakunál hogy be... hamár be akkor kapcsolja is be folyton.Igen olvastam énis de nemtervezek most rom cserét bár lehet kéne már a változatosság miatt,esetleg van aki használ valamilyen moddot ami elég jó?esetleg egy link róla...
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Én is gondolkodom egy ilyen telefonon, de így olvasgatva a fórumot eléggé elbizonytalanodtam. Porosodik a kijelző? Kb. 4 éve vannak érintőkijelzős telefonjaim (iPhone, Omnia7) és eddig ilyet egyik sem produkált.
Hangszóró hiba miatt alapból programot kell rá telepítenem?
Nagyon gyenge a gyári fülese?
A kijelző ami még zavar egy kicsit. Nem tűnik nagyon fakónak?Mi az amiben jobb mondjuk egy Optimus 3D-től, vagy egy SGS II-től?
-
Zirowe
nagyúr
-
Something_
őstag
Nem bírom az ilyen elcsúnyított szilikon tokokat. Szép telefon, minőségi érzet, aztán durr bele egy szilikon tokba. Ez kb olyan, mint a bőrkárpitra tescos üléshuzatot húzni. Vigyázni kell rá és szép marad. Természetesen aki béna és elejti, az rakja be bugyiba.
Vettem egy bőr tokot, ami vékony, abba rakom be mielőtt zsebre teszem a telefont. Volt már régi telefonomnak pamut tokja, de azt meg szenvedés volt kihúzni a zsebből.. Ez a vékony bőr tok nagyon bevállt. -
GoDPlaYeR
csendes tag
A Nextellel kapcsolatban van valakinek akár pozitív, akár negatív tapasztalata? Egyelőre úgy néz ki, hogy náluk veszem meg holnap a telefont, mert azt mondták, hogy ez magyar piacra szánt készülék, 2 évgyártói HTC garanciával. Sajnos nem nagyon tudom, miből derül ki, hogy nem indiai modellel állok-e szemben, úgyhogy ebben segíthetnétek. A gyártási időt is szívesen megnézném. Meg ha valaki tudna dobni egy képet egy gyártó HTC garancialapról, azt is megköszönném!
Más: a térerő / WiFi jelerősség gyengülés még élő probléma? Ezt is "máshogy kell fogni", mint a szifont (konstrukciós hiba), vagy ezt már megoldotta valamelyik szoftverfrissítés?
GIGA_OFF: Teljesen más téma, de nem tudjátok, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy
1. kérek számlát a nevemre (mint magánszemély), aztán
2. pár nappal később visszaviszem, lesztornóztatom a számlát, és aztán
3. kérek egy másikat egy cég névre?
Kicsit bonyolult, hogy miért lenne erre szükség, de jó lenne tudni, hogy működik-e - ha köztetek vállalkozó vagy könyvelő, akkor előre is köszi a segítséget.+1. Bluethootos QWERTY billentyűzettel szerelt tokkal találkozott már valaki?
-
GoDPlaYeR
csendes tag
Az a gond, hogy nekem kellene számla, vagy legalábbis valami olyan papír, ami alapján elszámolható a cégben költségként. Amúgy az ismerősöd ajánlata nagyon vonzónak tűnik, de félek, hogy az adásvételivel nem sokat tudok tenni...
Most beszéltem amúgy egy céggel, ahol van német piacra szánt változat 120ért számlával (Vodafon logós), és 128ért magyar piacra szánt. Igazából ezen a ponton már csak az a kérdés, hogy vajon megéri-e a 8 rongyos különbséget a magyar, vagy jobban járnék a némettel, mert "más közönségnek" gyártották?
A többi hibával meg már nem akarok foglalkozni, mert majd cserélik az eszközt, ha valami nem klappol (azért veszem gyári garival). Amúgy a 2 év gyári garancia az ugye a hardverre vonatkozik, nem egy az 1+1 éves parasztvakítás?
-
randras
veterán
A híres HTC minőség... minap olvastam egy cikket XDA-n, miszerint a fülhallgató kimenet körüli festék lekopása után már zenét hallgatni sem lehet rendesen, mert a füllhalgató csati hozzáér a már szigetelés nélküli fém házhoz, és ki-kihagy a zene, számolt vált, stb...
Vannak itt azért problémák rendesen, de máshol is. Múlt hétvégén benéztem az SGSII topikba, ott is van típus/szériahiba, amit személy szerint kevésbé szeretnék a telefonom látni, mint a porosodást, szóval semelyik gyártó sem tökéletes.
Kinek mi a fontos, ugye...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest