- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
dingo-htc se #24567 üzenetére
Sose sikerül, vagy néha azért igen? Az eszközkezelőben megjelenik, vagy ott sem? Nem lehet esetleg kábelhiba?
-
kaciokos
őstag
válasz
dingo-htc se #24565 üzenetére
Milyen ROM van rajta, gyári? Ha igen, akkor egyrészt be lehet állítani, hogy ne kérdezze meg (Settings -> Connect to PC), ha meg jól van beállítva, próbáld meg úgy, hogy amikor rádugod a kábelre, legyen feloldva a képernyőzár, az enyém pl. erre hisztis.
-
T0rnad0
addikt
válasz
dingo-htc se #21466 üzenetére
Az a legfrissebb gyári.
-
arzz
tag
válasz
dingo-htc se #21466 üzenetére
Hivatalosan ez a legfrissebb rá !
4.1-ről nem tudok hogy lesz e...
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
dingo-htc se #16202 üzenetére
Nekem alapból ez volt a problémám mikor megvetem, bármit bedugtam, nem ismerte fel, alaplapcserével a szerviz megoldotta
-
MerLinh
senior tag
válasz
dingo-htc se #7526 üzenetére
és az elemlámpa progi? az megy úgy?
-
rizso
addikt
válasz
dingo-htc se #7523 üzenetére
Ok, és ott hol van a vakura opció? Én nem találtam...
-
zolee0124
csendes tag
válasz
dingo-htc se #7475 üzenetére
ment a pü!!
-
Something_
őstag
válasz
dingo-htc se #7002 üzenetére
Utána néztem és a legjobb és a legolcsóbb megoldás az, hogy a fejegységhez bekötni egy RCA to Jack kábelt.
Szerintem ez a legjobb választás, kikapni a rádót, bedugni a 2 dugót és valahol kivezetni a jack-et és rádugni a telefonra. Vélemény?
-
randras
veterán
válasz
dingo-htc se #6094 üzenetére
Úgy néz ki a enyém is kikúrálta magát!
Mennyi bajom volt vele, aztán már tökéletes...
-
CrAck69
senior tag
válasz
dingo-htc se #5984 üzenetére
aranyos kép
-
kchris78
veterán
válasz
dingo-htc se #5980 üzenetére
azért fanatikus nem vagyok
, de van különbség a mindenféle eszköz által kibocsátott tér között meg a közt amikor azzal ténylegesen energiát akarnak átvinni. E-szmog mentesítésre meg van ilyen tapéta meg minden csak kényelmetlen ha pl a mobil nem működik a lakásban
.
-
scapegt
őstag
válasz
dingo-htc se #5978 üzenetére
Soha nem voltam az a csajos csaj
mindig is érdekeltek a mobilok, próbáltam a lehető legjobbat megvenni mindig. Jó áron jutottam hozzá a Vodánál, egyébként egy DHD lett volna, csak valahogy érdekelt ez a kétmagos dolog...
amit ugye igazából ki sem használhatunk még, de akkor is a legjobb kellett nekem
Az S2 holnap lesz 1 hete, hogy megvan. 10e Ft-tal fizettem többet az S2-ért, de nem szolgáltatós, hanem független.Bár nekem volt bajom bőven a HTC-vel, mégis rossz olvasni, hogy folyton panaszkodik mindenki. Mármint nem rossz indulatból írom, igazából egyik szemem sír, a másik nevet, amikor olvasom a porosodásról és egyéb negatívumokról szóló hsz-okat.
-
kchris78
veterán
válasz
dingo-htc se #5977 üzenetére
nem szeretnék én akkora elektroszmogban élni mint amekkorát egy drótnélküli töltési lehetőség okoz...
-
scapegt
őstag
válasz
dingo-htc se #5975 üzenetére
Csak azért írtam, hogy ne legyen tele csupa negatívummal ez a topik, mert elmegy a leendő tulajok kedve a vásárlástól. Csak védeni akartam...
Lehet, hogy az az S2 melegedett, az enyémre nem jellemző, a kamera is tökéletes, semmi hibát nem fedeztem még fel.
-
scapegt
őstag
válasz
dingo-htc se #5886 üzenetére
Bár én már nem ide tartozok, de kikívánkozik belőlem olvasva titeket.
Az SGS2-ről amit írtál, abszolút nem igaz, legalábbis az én készülékemre (valxeg a többire sem). Ha olvasnád a topikját, rájönnél, hogy ott nem hibáktól hemzseg az oldal, hanem romoznak, semmi baj nincs vele. A kamerának semmi baja, tökéletesen fotóz, szép képet lehet vele készíteni, abszolút nem indult még 1x sem újra a telefon és rohadtul nem melegszik! A kijelző pedig tényleg isteni szép, aki kézbe veszi odáig van meg vissza. A műanyag házról pedig csak annyit, hogy minőségibb érzés volt számomra ezt kézbe fogni mint a Sensation-t. Sajnálom, de tényleg így van.
Noh, és mielőtt trollkodással jönne itt 1-2 jóember...nem azért jöttem, hogy csak az S2-ről írjak. Csak kicsit már kinyílt a bicska a zsebemben, hogy fikáz itt pár ember egy olyan telót aminek az égvilágon semmi de semmi baja.
A HTC melléfogott a Sensation-nel, ez tény. Gyorsan összerakták, hogy hamar piacon legyen, de kár volt...nekem is volt ugye Sensation-öm és teljesen jogos volt a felháborodásom csakúgy, mint itt még nagyon sok embernek. Az előző HTC-k valószínűleg nagyon jó telefonok voltak (sajnos előtte nekem nem volt más HTC-m), azért vettem én is HTC-t, mert úgy hallottam, hogy nagyon jó telók, jól össze vannak rakva, jó a támogatottság, a szerviz, stb. Sajnos ez nem így van általánosságban. Tényleg furcsa, hogy ennyien küszködnek egy csúcskategóriás telefon hibáival. Szerintem ezt az is elismerhetné végre, akinek egy tökéletes példány jutott a birtokába, mert azok, akiknek hibás, nem hobbyból írkálnak ide.
Az tény, hogy sajnos ez a topik már tele van a telefon hibáival, így aki ilyet akar venni, valószínűleg meggondolja magát. Nekem nem elrettentés a célom, szerettem az enyémet, de odáig jutottam, hogy HTC-t többé nem.
Mindenesetre akinek jól működik, az egy jó telefont vett, még mindig ezt mondom, csak talán kissi optimalizálatlan a rendszer, de más hibája nincs. 1-2 apróság hiányzik belőle és kijelző terén sem érheti panasz.
Remélem nem hurrogtok le mert leírtam a véleményemet. További jó Sensation tapicskolást, akik pedig kicsit rosszabbul jártak, azoknak fel a fejjel, lesz ez még így sem
-
kokler
aktív tag
válasz
dingo-htc se #5886 üzenetére
Örülök, hogy nem csak én lettem a nép hangja...
-
randras
veterán
válasz
dingo-htc se #5631 üzenetére
Semmi ilyesmi, eddig semmi baja, csak a szériahiba elmélet miatt gondolom, talán ott szerencsésebbek az emberek!
...és ezáltal én is.
-
scapegt
őstag
válasz
dingo-htc se #5633 üzenetére
Érdekes, nekem soha egy telefonom sem porosodott, pedig volt már néhány
Jól elrontotta ezt a HTC, nem is értem, hogy lehet ilyen idiótán megoldani egy kijelzőt és a burkolatot. Nem gondoltak bele, csak hadd menjen a gyártás és pénz, pénz, pénz! Ő bajuk, biztos rengeteg mínuszuk van a Sensation-ök miatt, bár ez már nem az én gondom, de a tietek sem, csak annyiból, hogy ti vagytok a szenvedő alanyok sajnos. Azért remélhetőleg javítani fogják a konstrukciót, bár..ha jobban belegondolok...akkor ki kéne adni egy újfajta Sensation-t, mert megváltozna az egész. Na, de azt a gondolatmenetet már inkább nem folytatom
-
Criton
veterán
válasz
dingo-htc se #5627 üzenetére
Én Edigitalban vettem, és nekem sincs semmi bajom.
-
WiZARD
addikt
válasz
dingo-htc se #5622 üzenetére
túlmelegedéskor villog így...
-
scapegt
őstag
válasz
dingo-htc se #5606 üzenetére
Persze, h visszajárok, látod, hogy azóta is szinte minden nap írtam a topikba
Olvaslak titeket és majd beszámolok, igen
Bár van itt olyan, aki S2-ről váltott Sensation-re, az is tudna épp beszámolót írni
-
Bátor75
tag
válasz
dingo-htc se #5483 üzenetére
+1
-
Onizuka
tag
válasz
dingo-htc se #5268 üzenetére
Szia!
Illetve sziasztok!
Az előző hozzászólásomban (pár napja) arra akartlam rákérdezni, hogy miként illeszthető fel az autós teló-tartó, amelyet a HTC gyárt a készülékhez. Az én kocsimon adódna egy kvázi vízszintes hely a műszerfalon, mely puha-műanyagból készült és enyhén barázdált - kvázi műbőr hatású. Erre fel tudom tapasztani ezt a platformot? Öntapadós vagy esetleg vákuumos a drága?
Köszönöm!
-
HondaDriver
csendes tag
válasz
tedd fel a gpsfix appot, ez azért jó mert megjegyzi a műholdakat, és az első alkalom után már villámgyorsan betölt. Aztán szedd le az Aura-t (narancssárga íves jele van) és ha wifin vagy szedd le a magyarország térképet v amelyik kell. (20-on pár mega a magyar) automatikusan telepiti a downloadert is ami tele van térképpel. Full ingyenes
sok sikert!
-
Tibi09
tag
válasz
google-val is lehet ingyen navigálni
mondjuk én még nem próbáltam
-
kokler
aktív tag
válasz
dingo-htc se #5245 üzenetére
Azért amikor leesik a telefon, a tok akkor is véd! Sajnos tapasztalat és nagyon jól jött a gumis tok akkor
-
CrAck69
senior tag
válasz
dingo-htc se #5127 üzenetére
nekem is 5800 van még, és én is Sensationra váltok hamarosan
nekem a cerka nem fog hiányozni
de azért tokot sztem vegyél ráhaveromnak a DHD-jét ejtették le a betonra véletlenül, nagyon rondán néz ki
nekem annyit megér a telóm épsége, igaz úgy csúnyább picit ha rajta van
de ha kiveszem belőle tudok benne gyönyörködni xD -
CrAck69
senior tag
válasz
dingo-htc se #5125 üzenetére
valamit valamiért
-
Melak03
tag
válasz
dingo-htc se #5123 üzenetére
Lehet hozzá venni, újfent az ebay a kulcsszó.
-
Bátor75
tag
válasz
dingo-htc se #5034 üzenetére
Phone -> Menu -> People -> Menu -> View
itt tudod beállítani, hogy miket mutasson, csak ezzel a baj, hogy
hiába nincs bepipálva a SIM kártya, ha csak a Phone-ba mégy be ott mutatja
a SIM kártyán lévő neveket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest