Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnee88
tag
nem egy videót láttam már ahol az s3 már akkor is újratölti a launchert ha a böngészőben megnyitsz 3 random lapot, és ez mellett semmi más nem fut!!!
one x-nél elég sokat próbálgattam ezt, weblapból jó sokat, legalább 10et kell megnyitni ahhoz, hogy akár csak az oldalakat újratöltse, a launchert meg csak akkor szokta nekem, ha valami nagyon memóriazabáló játékkal játszom, mondjuk Shadowgun THD-val.A megnyitott weblapokat is csak akkor dobja ki a memóriából ha elindítok egy youtube videót, facebookot, vagy instagramot is, ezek nagyjából 50-60 mb memóriát foglalnak.
Nekem igazából két dolog furcsa: az egyik, hogy igazából sosem megy 100 mb alá a szabad memória, már jóval hamarabb bezár programokat a teló, ez szerintem kicsit túl korai, az alapfunkciók, mint tárcsázó, üzenetek vagy névjegyzék ennél sokkal kevesebbet foglal, és elég lenne más programokat akkor bezárni, ha ezeket effektíve elindítom, mert így mindig ott van legalább 80-90 mega kihasználatlan memória (20 megát mindig meg kell, hogy tartson a folyamatos működéshez).
A másik ami zavar, hogy a tavalyi csúcsmodelleknél, nem voltak ilyen gondok, idén berakják a hd kijelzőket, de azt a szaros plusz 1 giga ramot kispórolják.
Én minden további nélkül fizettem volna még 5-10 ezret (pedig nem kerül ennyibe még 1 giga ram) csak, hogy 2 giga memória legyen benne.A helyzet azonban az, hogy még a csúcsmodelleket is nagyrészt casual userek veszik, elsősorban menőzésből, vagy csak simán státuszszimbólumként (ami elég lol, mert akárki meg tud venni egy 180 ezres telefont, főleg ma amikor már telót is lehet hitelre, egy vertu na az már inkább státuszszimbólum, bár nekem sosem kéne), nekik pedig sosem fog feltűnni, hogy kevés a memória, és ha újratölt a launcher, akkor sem merül fel bennük, hogy ez esetleg gond lenne.
Igazából az lenne jó, ha ahhoz hasonlóan, ahogy iphoneból és most már s3-ból is van 16-32-64 gigás, kiadnának több különböző procival, videóchippel és memóriával szerelt változatot. Akinek elég a 2 mag az vesz olyat, a hardcore userek meg vehetnének atomerős telefont.
Bocs, tudom, hogy hosszú lett, annak aki ezt még olvassa, jár egy hátbaveregetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest