- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
Caaabi #25609 üzenetére
Akkor még egyszer: minden ROM a gyári HTC-re épül. Az, hogy kidobálnak belőle pár gyári appot, meg leírják, hogy hűdegyors - nem jelent semmit. A kernel és annak helyes beállítása az, amivel komoly teljesítménynövekedést lehet elérni.
A Viper igazi nagy dobása a testreszabhatóság, az ilyen-olyan modok egy tető alá hozása.
-
LouiS22
veterán
válasz
Caaabi #23865 üzenetére
MIért nem kérdezed meg a Telemaxot? Amíg ezt leírtad, nekik is megírhattad volna az emailt
Legegyszerűbb megoldás egyébként, ha fogsz egy másik töltőt és azzal kipróbálod: ha jó, akkor hardveres gond volt, csak a jobbik eset - a madzagod tört meg. Ha nem, még mindig nyomhatsz egy Hard Resetet, de egyébként valszeg a csatlakozó halt meg (nekem is ez nagy parám, micro usb nagy átka).
Mellesleg ha lenne is S-OFF, az rajtad akkor sem segítene, mert nyitottad, annak meg nyoma van a HTC oldalán is.
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #16272 üzenetére
A wifi antenna probléma megoldódott, de miután már másodjára könnyebb kibontani, takarítás céljából már szedtem szét többször is. Elég gyakran használom koszos helyeken is és könnyen elpiszkolódnak a pici nyílások. Egy nagytakarítás sűrített levegővel csodákra képes.
Ja és igen, csak a sajátomat, nem vállalok semmi fusit. -
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #16269 üzenetére
Én már szedtem szét többször is és szintén forrasztottam a wifi antennát. Relatíve könnyen lejött a burkolat, de ne használjatok semmilyen szerszámot (csavarhúzó, kés stb.) mert könnyen sérülhet mind a burkolat, mind a kijelző üvegje. A két alsó sarkán kezdjétek a kibontást, feljebb már könnyebb, legfeljebb a ragasztó csíkok fogják kicsit jobban, azokat óvatosan kell széthúzni. Az összekötéshez valami vékony vezetéket használjatok, pl a riasztó kábel 0.22mm-es vezetéke tökéletes, mert vékony és sodrott, könnyű lesz belehajtogatni összerakásnál.
Összeszerelésnél a bekapcsoló és a hangerő gombok műanyag lapkáira kell vigyázni, hogy ne mozduljanak ki a helyükről miközben teszitek össze. És ha már szét van szedve, érdemes kitakarítani, a hangszóró, mikrofon környékét is. -
LouiS22
veterán
válasz
Caaabi #14536 üzenetére
Igen, de mindössze annyi a változás, hogy a Virtuous Team fizetős widgetjét támogatja (ez meg azt tudja, hogy bármilyen widgetből lehet lockscreen). 400 forint körüli áron veheted meg a Playben, ha nem akarod használni, akkor más frissítést nem tartalmaz. Ezért nincs is OTA lehetőség.
-
g0n21
senior tag
válasz
Caaabi #14186 üzenetére
a heGesztés más, amit Te szeretnél, az forrasztás. Erre célzott Xaels is.. Hegeszteni mondjuk egy autó kipufogóját szokták, CO-val. A forrasztás pedig egy forrasztópáka + ón (vékony drót). Forrasztópáka megolvasztja az ónt, lecsöpög, így kapcsolatot hoz létre fém és fém között.
Ha elkezded hegeszteni a telefonod én minimum videót kérek róla.... -
zezoka
őstag
válasz
Caaabi #10784 üzenetére
Nyilvánvalóan még nem tökéletes a rom! Vagy várd meg a frissebbet, és addig fogadd el, vagy tegyél fel másik romot...
Nemtom hogy van one xnél, de nálam az Incredible S-nél az sd-t ha leformázom, el sem indul a telefon utána, mert a custom rom arra is pakol dolgokat, és ha nincs ott, akkor annyira futja a telefonnak, hogy a jó régi hagyományos android felirat fut addig a kijelzőn, amíg meg nem unom, és kiveszem az aksit. Bár lehet, hogy ha ott is várnék 5-10 percet lenne valami (mint friss rom első indulásakor a kb 5 perc), de még sose próbáltam olyan sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest