Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
i5-öt nagyon szerettem mert gyors volt, LTE hálózaton pokoli gyors böngészés, YouTube. Zárt kiforrott rendszer nincs mese, de 3 év után untam. Tavaly i4S->Htc One X(nagyon laggolós ICS, harmat gyenge akksi, el is adtam 3 héten belül)->Galaxy S3 (nem rossz, csak napsütésben alig láttam a kijelzőt - 3/34 évig volt meg). Utána jött az i5. A Galaxy S4 2,5 hetet volt nálam - mint tavaly a HOX
- laggol a szoftver, és elég sokszor. Fényesebb kijelző de még mindig gyenge egy i5-höz képest. Internet sebességgel sem voltam megelégedve.
És jött ma a One. Első pillanattól fogva gördülékeny, gyors böngésző, nulla lassulás, gyönyörű kijelző, pokoli gyors rendszer, és hál'Istennek kiváló külső-belső, semmi hiba.Nagyon meggyőzött a HTC! Kameráról nem nagyon tudok nyilatkozni, amire nekem kell, bőven elég.
DE! A Galaxy S4-nél ha panorámát csináltam és nagy üres falszakasz volt, egyszerűen nem rögzítette, majd csak akkor ha valami változott (ablak, ajtó). Felújítás közepette idegesítő volt!
A panoráma fotók is teljesen kielégítőek, gratula HTC! 
markyy18: Jogos

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mini PC
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- laggol a szoftver, és elég sokszor. Fényesebb kijelző de még mindig gyenge egy i5-höz képest. Internet sebességgel sem voltam megelégedve.
DE! A Galaxy S4-nél ha panorámát csináltam és nagy üres falszakasz volt, egyszerűen nem rögzítette, majd csak akkor ha valami változott (ablak, ajtó). Felújítás közepette idegesítő volt!
A panoráma fotók is teljesen kielégítőek, gratula HTC!