-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Sziasztok! Egy időre kipróbáltam az LG új zászlóshajóját, az új G2-t. Emellett elkezdtem hirdetni a One-t.
Ahogy ismerkedtem a G2-vel, egyre jobban éreztem azt, hogy a One-t nem szabad eladnom.
Sok pozitív dolgot fel tudok hozni a G2-nek a One-nal szemben, de van pár ami miatt maradtam.Jobb a G2: kijelző, sebesség, üzemidő, hátlapi gombok kényelmesebbek, mint a One fenti bekapcsoló gombja.
DE!Az anyaghasználat. Pocsék. One után főleg. Recseg az egész telefon ha kézbe veszed. Az elején le lettem szólva, hogy csak az enyém ilyen, de egyre többen jelzik ezt a problémát. Olyan mint a One illesztése hibája. Vannak hibátlan telefonok és vannak "defektesek" Szóval a recsegés illetve a csúszós műanyag hátlap nem jött be.
Hangszóró. Nagy visszalépés One után, hozzászoktam hogy kiváló ez az elő lápi két hangszóró, és így mellé téve egy másik telefont, tényleg lehet hallani valamiféle basszust.
Billentyűzet. Ha whatsapp/viber/jegyzetelő ment, akkor volt automata javítás (beírom hogy gyonyoru egy gyönyörű javítja) Én ezt nagyon megszoktam mindig így írok. Viszont ha fórumra írtam, vagy bárhol amikor a böngészőben írtam nem javított. Lecseréltem a Swiftkeyre, de nem tetszett.
Automata fényerő allitas. Pocsék. Kimegyek az irodából a napra, majd 10 másodperc eltelik mire felnyomta 100%-ra. Megint egy funkció amit ki kellene váltanom külső programmal. De az YAAB se volt a helyzet magaslatán.
Ezen dolgok miatt tértem vissza a One-hoz, és tegnap nagyon örültem mikor elvitték a G2-t. Azt érzem. One továbbra is az egyetlen telefon, ami az igényeimet a legmagasabb mértékben kielégíti. Nem kell mókolni, más programot telepíteni, hogy jo legyen. Csak használni kell. És közben gyors, nem akadozik, minőségi házban van és hangszórói vannak. Gondoltam megosztom veletek saját tapasztalataimat
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest