Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Sziasztok! Egy időre kipróbáltam az LG új zászlóshajóját, az új G2-t. Emellett elkezdtem hirdetni a One-t.
Ahogy ismerkedtem a G2-vel, egyre jobban éreztem azt, hogy a One-t nem szabad eladnom.
Sok pozitív dolgot fel tudok hozni a G2-nek a One-nal szemben, de van pár ami miatt maradtam.Jobb a G2: kijelző, sebesség, üzemidő, hátlapi gombok kényelmesebbek, mint a One fenti bekapcsoló gombja.
DE!Az anyaghasználat. Pocsék. One után főleg. Recseg az egész telefon ha kézbe veszed. Az elején le lettem szólva, hogy csak az enyém ilyen, de egyre többen jelzik ezt a problémát. Olyan mint a One illesztése hibája. Vannak hibátlan telefonok és vannak "defektesek" Szóval a recsegés illetve a csúszós műanyag hátlap nem jött be.
Hangszóró. Nagy visszalépés One után, hozzászoktam hogy kiváló ez az elő lápi két hangszóró, és így mellé téve egy másik telefont, tényleg lehet hallani valamiféle basszust.

Billentyűzet. Ha whatsapp/viber/jegyzetelő ment, akkor volt automata javítás (beírom hogy gyonyoru egy gyönyörű javítja) Én ezt nagyon megszoktam mindig így írok. Viszont ha fórumra írtam, vagy bárhol amikor a böngészőben írtam nem javított. Lecseréltem a Swiftkeyre, de nem tetszett.
Automata fényerő allitas. Pocsék. Kimegyek az irodából a napra, majd 10 másodperc eltelik mire felnyomta 100%-ra. Megint egy funkció amit ki kellene váltanom külső programmal. De az YAAB se volt a helyzet magaslatán.
Ezen dolgok miatt tértem vissza a One-hoz, és tegnap nagyon örültem mikor elvitték a G2-t. Azt érzem. One továbbra is az egyetlen telefon, ami az igényeimet a legmagasabb mértékben kielégíti. Nem kell mókolni, más programot telepíteni, hogy jo legyen. Csak használni kell. És közben gyors, nem akadozik, minőségi házban van és hangszórói vannak. Gondoltam megosztom veletek saját tapasztalataimat

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Honor 70/ 8/128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi