- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #5368 üzenetére
Bocsánat, de lejárt a szerkesztési idő.
Szerintem meg amennyit visszaküldtek már eddig, már ha csak arra gondolok, hogy egyszer kifogy a készlet, és utána rá 2 órával megint van 13 db, na meg szerintem nem csak én hívogatom fel őket, hogy valami gond van, józan paraszti ésszel azt gondolom, ha nem is mondhatják biztosra, de sejthetik, hogy valami nem kóser.
Azt még hozzátenném, hogy amiket kihozott cserének a szervizes, gondoltam megnézek már csak kíváncsiságból is egy feketét, hátha bevállalnám az ezüst helyett, kapásból annak az egynek a felső része ugyanúgy illesztési hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest