- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Elég sokat filóztam én is, hogy melyik legyen, de nekem a fekete túl snassz, nem tűnik annyira különlegesnek, bár szépnek szép az is.
Az meg ha ideküldenek nekem egy visszaforgatottat, és netalántán még több baja is lesz, mint az előzőnek az 1 pixelhibájával, hát én telefonon úgy el küldöm őket a fenébe, hogy csak na. Mert eddig tényleg ott tartunk, hogy 3 megrendelésből 2 már visszament, hétfőn megy a padfone 2 is. Nem hiszem, hogy egy műszaki cikket ennyi mizériával, utánatelefonálgatással, boltba rohangálással lehet csak magaménak tudni. Idáig akármikor vettem bármilyen elektronikai kütyüt az életem folyamán, őszesen nem volt ennyi gond a vásárlással, mint most ennél a két telefonnál. Párommal pont azt beszéltük, hogy lassan ott tartunk, hogy nem is kell már új mobil.
Ha most is szart kapok, erősen elgondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Kezd olyan lenni, mintha direkt szopatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged