- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Elég sokat filóztam én is, hogy melyik legyen, de nekem a fekete túl snassz, nem tűnik annyira különlegesnek, bár szépnek szép az is.
Az meg ha ideküldenek nekem egy visszaforgatottat, és netalántán még több baja is lesz, mint az előzőnek az 1 pixelhibájával, hát én telefonon úgy el küldöm őket a fenébe, hogy csak na. Mert eddig tényleg ott tartunk, hogy 3 megrendelésből 2 már visszament, hétfőn megy a padfone 2 is. Nem hiszem, hogy egy műszaki cikket ennyi mizériával, utánatelefonálgatással, boltba rohangálással lehet csak magaménak tudni. Idáig akármikor vettem bármilyen elektronikai kütyüt az életem folyamán, őszesen nem volt ennyi gond a vásárlással, mint most ennél a két telefonnál. Párommal pont azt beszéltük, hogy lassan ott tartunk, hogy nem is kell már új mobil.
Ha most is szart kapok, erősen elgondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Kezd olyan lenni, mintha direkt szopatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest