- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom.
Szerintem:
Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020!)
Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest