Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
En 160-ert vettem szolgaltatonal amit nem banok, illesztesi hibas de mar azt is leszarom, szeretem ezt a telefont. Fuggo de egy huszasert fuggetlenitik, de ennek csak eladaskor lesz jelentosege nekem mar nem kell fuggetlen telefon mivel elofizetesem van.
De az tuti ha fuggetlen telefon kene akkor speedshop, sarki gsm boltban nem vennek telefont... Volt olyan meg az N97 minivel 1 ev bolti garival vettem, tonkrement a bluetooth vittem a garijegyet es azt mondtak ok csak 1 honap garit adtak, en meg utana irtam egy 2est (igy lett szerintuk 12 honap gari amit en hamisitottam oda)... Mikor felemeltem a hangom es mondtam akkor az osszes hatosagot rajuk kuldom, megcsinaltak gariba, de gusztustalan minosegben kaptam vissza a telefont... Ennyit a bolti garanciarol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Warships
- Gyúrósok ide!
- Jogász topik
- Milyen videókártyát?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Eladó Google pixel 7 esztétikai hibával
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest