Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
En 160-ert vettem szolgaltatonal amit nem banok, illesztesi hibas de mar azt is leszarom, szeretem ezt a telefont. Fuggo de egy huszasert fuggetlenitik, de ennek csak eladaskor lesz jelentosege nekem mar nem kell fuggetlen telefon mivel elofizetesem van.
De az tuti ha fuggetlen telefon kene akkor speedshop, sarki gsm boltban nem vennek telefont... Volt olyan meg az N97 minivel 1 ev bolti garival vettem, tonkrement a bluetooth vittem a garijegyet es azt mondtak ok csak 1 honap garit adtak, en meg utana irtam egy 2est (igy lett szerintuk 12 honap gari amit en hamisitottam oda)... Mikor felemeltem a hangom es mondtam akkor az osszes hatosagot rajuk kuldom, megcsinaltak gariba, de gusztustalan minosegben kaptam vissza a telefont... Ennyit a bolti garanciarol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Androidos fejegységek
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest