- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Mobil flották
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Sajnos nem jött be a szigszalag/cellux megoldás, de a kijelző amúgy is törött.
Otthon cserélt már valaki kijelzőt-hátlapot? Utángyártott kijelzőt és új (oem) akksit is rendeltem, minden szerszám is rendelkezésre áll, viszont ragasztott telefonnal még nem volt dolgom. Elvégezhető nyugodtan otthon is a csere?
-
Sanki
addikt
Szerintem ezt zárhatjuk is.
Köszönöm! -
darkmann
őstag
válasz tamas.nick #29793 üzenetére
Persze, biztos asztali nézettel fogok szerencsétlenkedni 5,2 inch-es kijelzőn! Én sem kezdek el itt belekötni senkibe azért, mert néha félregépel (pl. kb után illene pontot tenni, ugye?)!
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
darkmann
őstag
Még egy jó érv, hogy miért várós az Oreo:
https://m.gsmarena.com/openkirin_brings_vanilla_android_experience_to_your_huawei_honor_device-amp-31833.phpHonor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
gaben0211
tag
sziasztok. valaki használja a magisk keretrendszert vagy mi az? és működik is? mert nekem a safety check false ezt lehet javitani?
[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
válasz N.Trógerson #29784 üzenetére
Akkor kihagyom, köszi.
-
Redchucky
aktív tag
VR box? Senki sem használ ilyet?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Milyen autós töltőt tudnátok javasolni? Ezt néztem ki, ez jó, van esetleg ettől jobb? A következő telefonom Honor 10 vagy Honor V10 lesz.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #29777 üzenetére
Copy - paste*
Remélem marha gyorsan kész lesz az a kijelző, hátlap csere már...
G4c kiakaszt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Thuglife #29775 üzenetére
Tegnap phonearenat kitettem. XDA - n meg azóta kint van, több régióban élesedett a beta nélküli B520 a P9-re. Nyíltabb részt. Emellett jön a harmadik beta hullám kínában. Ott lassan van stable is.
Ezek mind customer center mailekre alapozott cikkek. Ha lenne konkrét azt a Huawei a közösségi medián etc hivatalosan erősítené meg.Addig ezek pont annyit tudnak és annyira valós hírek mint amiket Honor_HU-ék tesznek közzé. -hangya piszok-
[link] -hazai huawei híreknél arra de veszik néha a fáradtságot, hogy eredeti kínai forrást találjanak.-Jó fordítózást. hazai mobil hírportálok mindig csak volt pastelik a kinti akár fals cikekket. Lassan az MA is sajnos.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Thuglife
senior tag
[link] Ez alapján csodálkoznék ha kapna a H8 oreo-t... ezt engedjétek el...
-
jatszo
aktív tag
válasz anonymus89 #29773 üzenetére
28 celsius.
-
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Nálam is elszállt a gyorstöltés. Másik kábellel, töltőfejjel se müxik...
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
Mostanában néha elfelejti a beállított fotót a zárképernyőn és csak egy fekete hátteret rak be. Tapasztalt már ilyet valaki?
-
ANDROID???
addikt
válasz Micsurin #29765 üzenetére
Kereső meg minek igaz is. Ja van olyan is aki havonta kérdezi, lényegtelen. Sebaj legalább újra megy a gyorstöltés és tudjuk hol lehet beállítani a hívószám kijelzést is...
Legalább van aki kiírhatja, hogy összefoglaló ha már azt sem tudja megnyitni több ember, semmi gond. Ha már kereső sincs. Mikor jön az Oreo? -
malnabokor
senior tag
válasz Klaya1986 #29758 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam ennyire durván fogalmazni, és inkább úgy kellett volna, ahogy más is lerta azóta, hogy valakinek lehet fontos valami, ha már várja (csak már itt is, meg XDA-n is elhangzott párszor amit írtál, hogy minek, és mostanra gyűlt össze bennem, ez az én hibám, és elnézést kérek a válasz minőségéért még egyszer )
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ANDROID??? #29764 üzenetére
Csak és kizárólag infót teszünk ki. Két hónapja mióta követem a topikot a második ember mert rákérdezni. Felesleges a "vergődés".
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ANDROID???
addikt
A csajokkal is így lehetnek, meg a feleségekkel? Kell az új..
..de hiába a vergődés és a legkevesebb heti egy megkérdezés, hogy mikor.. , vagy lesz vagy nem.
Amennyiben lesz úgy is jó, de ha nem lesz az sem rettenetes. Mindenesetre, jó lenne ha a delikvensek a keresőt használnák, abból meg lehet tudni az esetleges frissítésről már úgy is leírtakat.[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Akár egymás torkának estek, akár nem, attól nem fog frissítés jönni, se hamarabb, se később.
Illetve az is felesleges szájtépés, hogy kinek mi a fontos egy új frissítésben. Valakinek ez fontos, valakinek pedig az. -
Micsurin
nagyúr
"Mégsem érzem, hogy huu most ez mennyire jobb rendszer. Pörgött az is, tudott mindent már az is."
Ez meg a tipikus kerék eset. Régen esztergált fakeréken is milyen jók voltak a motorok, majd bicikli kerekekkel. Én inkább maradnék a kovácsolt magnézium felniknél.És maradnék a négyütemű DOHC motoroknál a kétüteművel szemben, Igaz azok is szépen tették a dolgukat, flottul. Ez értelmetlen logika, ha lehet valamin még reszelni igenis tessen a gyártóknak erre adni és csiszolgatni a termékeiket. Az első AMOLED kijelzők is jók voltak... mégis eljárt felettük az idő.Olyan jó a H8 topikban vagyok megint a legaktívabb úgy, hogy megint kipuszult a telefon. De most mindkét H8.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz ANDROID??? #29747 üzenetére
Igaz, hogy én már öregember vagyok, meg öregemberesen használom a telefont (TELEFONÁLOK , viber, FB, messenger, netezés, pdf olvasás, kamera kb), de nekem évek óta oly mindegy, hogy milyen oprendszer van a telómon... Amíg ezeket kb röccenésmentesen tudja, pont letojom.
Pár hete vettem anyunak egy Meizu M6-ot, komoly 32K Ft-ért. Mire belaktam, nyomkorásztam egy napot, rájöttem hogy nekem - a kameráját leszámítva - még az is tök jó lenne, pedig pár éve azért még számított hogy milyen márkájú telefon van a kezemben. Most meg... mindegy csak fluid legyen.Holnap majd jól beletépünk...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Klaya1986 #29758 üzenetére
Szóval neked anno a Jellyhez képest a Doze is semmiség volt. Az Oreo BT audio foltjai semmiségek, az autofill is semmiség, nem is értem. Mi kéne ha nem quality of life frissítések., kaki emoji?
Arról nem beszélve XDA-n nem egy ember jelezte, hogy mind az akkuidő mind a 3D teljesítmény (játékok etc) jócskán javult az 520 béta alatt.
Ha van frissítés az a baj ha nincs az a baj. Ha nagy a változás a régi jobb volt, ha soft patchelnek a francért nem mernek bátrabban a rendszerhez nyúlni. Előre félek a P gesture controlleját mi fogja várni a nép által.
Sublinkek is voltak, részben ez számunkra nem új keletű dolog ugyan, mert az EMUI eleve "szigorúan" //pocsék// mód kezeli a háttérben futást, de minden rendszer szintű fejlemény kihat ránk is, nem is kicsit....[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
válasz malnabokor #29757 üzenetére
Senkit nem szóltam le. Kérdeztem valamit. A linken lévő dolgok kétharmada marketing marhaság. Érdemi változást, ami a mindennapokban valóban hasznos és mindenki számára észre vehető én nem látok. Jó ideje már csak foltozgatják az android rendszert, főverziónak semmiképpen nem nevezném már. Érdekes másfél éve még G2t használtam 4.4.2 vel. Jelenleg ugye 7.0van. Mégsem érzem, hogy huu most ez mennyire jobb rendszer. Pörgött az is, tudott mindent már az is.
-
malnabokor
senior tag
válasz Klaya1986 #29754 üzenetére
Miután elolvastad Micsurin linkjét, én még megkérdezném, hogy miért baj, ha valaki vár, és kipróbálna valami újat? Soha nem értettem az ezt leszóló felfogást. Soha senkit nem néztem még le amiatt, mert őt nem erdekli valami újdonság, mind a kettő természetes hozzáállás, és emiatt nem kellene beszólogatni egyik tábornak sem.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Klaya1986 #29754 üzenetére
Jó olvasást: [link]
-autofill framework
-PinP
-Erősítés audio térenTényleg semmi. Lol.
Ha kérdeznek, ha valakinek segítség kell lapítotok mint kutyaszr fűnyírás előtt ilyenkor meg előkerültök gyenge zs kategóriás trollként.
@skyrush7: Feljebb volt pár napja talán, szigszalaggal vagy celluxszal orvosolta valaki, igaz neki csak marha halk volt. Egy próbát megér egyéb esetben szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
Légyszíves soroljátok az újdonságokat, amit a 7.0 nem tartalmaz, de a 8.0 már igen.... Ja, hogy semmi...
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
A beszédhangszóró már egy jó ideje koszos volt (az értesítő led is alig látszik), de azért még hallhatóan hangos volt a hangszóró.
Tegnap nem tudom belekerülhetett-e valami, de semmit nem lehet hallani benne. Vagyis lehet, de a rács felőli oldalon nem jön ki hang. A hátlapon, az ujjlenyomat olvasó és a kamera közötti helyen hallható a hangja, mintha ki lenne hangosítva.Hogyan lehetne ezt orvosolni?
-
ANDROID???
addikt
válasz Micsurin #29751 üzenetére
Nem az eladással van a gond, de nyilván aki úgy tervez, hogy csak 3-4 hónapra tartja meg, az tuti nem most fogja ezt a típust választani.
Akinek meg csak az a lényeg, hogyOREO
legyen a telefonon, Ő maga sem tudja miért nem új telefont vesz, úgy értve újabb kiadást.
Mi ez a nagy OREO mánia? Természetesen ez csak "költői" kérdés!![ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz ANDROID??? #29750 üzenetére
Egy három hónapos telefont nagyon valószínű, hogy még idén lecserélek igen.
Eladni meg biztosan könnyebb Nougattal mint Oreoval. Tényleg...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
clon
aktív tag
válasz ANDROID??? #29747 üzenetére
Gondolom gondolnak a jövőre. Eladni egy aktuális rendszerrel jobban lehet (még akkor is ha ez nem annyira nagy cucc, de ha van rá hivatalos akkor még a vassal foglalkoznak ha nincsen akkor már nem).
-
Micsurin
nagyúr
válasz Drughi #29746 üzenetére
Volt minden... de Beta státuszú az Oreo, utolsó hírek szerint meg is kellene kapnunk, aztán kitudja.
-
ANDROID???
addikt
Mi a baj a készülékkel, hogy ennyire nem tudtok meglenni oreo nélkül?
-
Drughi
addikt
Nem csak az EMUI fog frissülni, de az android marad 7-es?
Xiaomi 14T
-
Micsurin
nagyúr
XDA népe nem hisz a cikknek... De azért érdekes, ha a P9 nem kap mi se fogunk.
Csak a link maradt ki, G4c lassú mint a bűn.
[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok:Valami bíztosat lehet tudni az oreo frisítésről,mikor jön?
-
Drughi
addikt
válasz Darksiders84 #29740 üzenetére
Egyszer próbáltam napelemes töltőt, szikrázó napsütésben, de szinten tartani sem tudta a mobilt.
Spotify ment mobilneten kihangosítva max hangerőn és az akku szint csökkent.
Valamit segített, de nem estem hasra töle.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
Darksiders84
aktív tag
Használ valaki feltöltéshez napelemes power bank töltőt? Érdekelne mennyivel lassabban tölti fel a mobilt és mondjuk napsütésben egy 10000 mAh aksi kb hány óra alatt töltődik fel?
-
Redchucky
aktív tag
Helló, használ valaki sima mezei vr boxot a telóhoz? Tapasztalatok érdekelnének
-
luciferk
senior tag
válasz anonymus89 #29722 üzenetére
Köszi most már látom a gyorstöltést a teló képernyőjén.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Drughi #29734 üzenetére
Featurekkel dobálózhatunk, anyámék cégese A8, rendszer stabilitásban, sebességben, kamerában meg sem közelíti a H8-cat. Már pedig ha valami pont a rendszer smoothsága lesz a döntő ilyen árképzés mellet.
5-8% aha okés. Tudtad nekem a mocim félliterrel kevesebbet eszik mint haveromé? Pedig az évjáratuk is egyezik.
-
Drughi
addikt
Hol tudom azt beállítani, hogy böngészőben / appokban ne jelszóval, hanem újlenyomattal tudjak belépni?
Xiaomi 14T
-
Bass
addikt
válasz Klaya1986 #29733 üzenetére
Igazad van,én is kipróbáltam mind kettőt és az A8 meglepetésemre nem nagy szám. Laggol és közel nincs olyan szep mint a H8,a p20 szeriabop nekem a lite az ami bejon de az meg hw-ba gyenge. Úgyhogy marad még a H8 a mi8 se eljöveteléig :-)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Drughi
addikt
válasz Micsurin #29732 üzenetére
Azért ez nem teljesen van így, én 3 hónapig használtam és ezt szűrtem le:
- Hiába van szép képe a honornak, az amoledes samsung szebb
- Amoled ===> AoD egy nagyon jó funkció, kár érte
- Akkuban is jobban birta. Ugyanolyan felhasználói szokásokkal 5-8%-kal tovább bírta. ( Nekem annyira nem számít)
- Kisebb kávák, közel azonos méret és mégis jócskán nagyobb kijelző.Mindezek ellenére továbbra is rartom, hogy az A8 túlárazott, de jobb mint a honor 8. Nekem a dual sim miatt kelkett megválnom tőle és nem ért volna majd 50e ftbtöbbletet, hogy egy dual A8-cat vegyek.
Elégedett vagyok a honorral, csak kezeljük helyén a dolgokat.Xiaomi 14T
-
Klaya1986
aktív tag
Én épp cserére készültem, de marad a honor 8. Néztem pl samsung A8, Huawei p20 lite. Hát mit ne mondjak... Nem véletlenül közép kategória mind kettő. Pár perc nyomkodás után hagytam őket. Kamera talán normális fényben még oké, de beltérben sóvany mind2. Aztán a elkezdtem alkalmazásokat nyitogatni. Mind a két teló jóval lassabb, mint a honor 8. Az animációkon pedig nagyon látszik, hogy a gpu bennük harmat gyenge. Nem voltak szép folyamatosak. Aláírom, hogy külsőre rendben vannak, de itt vége is az előnyük a honor 8 al szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Project: A #29728 üzenetére
A8-at körbe röhögi a készülék.
Átnevezett, túlárasított A5+ lehetne az nagyon max. Egyedül az IP védelem az előnye a H8-cal szemben.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
m1lan
őstag
Lassan két éves típus lesz, de szerintem bőven megállja a helyét még mindig. Én most is simán bevállalnám, úgyhogy azt mondom, hogy megéri beruházni rá.
Ha az iPhone 6 a másik lehetőség, akkor meg aztán pláne...
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Drughi
addikt
Én ezt az utat jártam be most, március óta:
iPhone 6S --> Samsung A8 --> Honor 8Utóbbira a dual sim miatt volt szükség, a samsung egy fokkal jobb volt, de ha azt nézem, hogy egy dual simes A8 ~ 130e Ft-ba kerül hivatalos helyen, azt a felárat nem biztos, hogy megéri. (amúgy kiváló készülék)
Sima 6-os iphone-ra biztos, hogy nem váltanék, az már nagyon lassú.
Xiaomi 14T
-
Lackooo84
nagyúr
-
Project: A
tag
Szerintetek megállja a helyét még a készülék?
Érdemes vásárolni Honor 8-t?kisbetűvel:
honor 8 vagy iphone 6 szerintetek? -
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Hívószám elküldését hol tudom beállítani?
Alapértelmezetten eljerti, én meg nem szeretek magánszámról beszélniXiaomi 14T
-
athomi
veterán
válasz Micsurin #29707 üzenetére
Nekem a P8 Lite-om műanyag hátlapját sem sikerült szerviz során visszaragasztani a debreceni szervizben, első körben púpos lett a hátlap, mert nem ragadt meg az akksin, második körben új hátlapot kapott, de szintén nem ragadt meg az akksin, plusz el is lett törve egy helyen. A helyi szerviz azt állította gyárilag is púposak a P8 Lite-ok hátlapjai. Megreklamáltam a Huawei-nél, ezért el kellett küldenem a telefont a tmx-be ahol jogosnak találták a panaszom és kaptam csereutalványt.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
luciferk
senior tag
válasz anonymus89 #29719 üzenetére
Nálam nem ír ki semmit, középen két villám jel látható valamint alulról buborékok libegnek fölfele. Az akku teszter 1.85A töltést mutat.
[ Szerkesztve ]
-
petyametyo
aktív tag
Aki szervizbe vitte a telefont irja majd meg hogy mi volt
-
Micsurin
nagyúr
válasz anonymus89 #29709 üzenetére
Az a vörös p!csa volt ? Múltkor odatolta nem kell Huaweit venni ha nem tetszik valami.
-
Lackooo84
nagyúr
-
anonymus89
addikt
No én is beadtam a gyorstöltés továbbra sem működése miatt úhogy várom majd fejleményeket.
dussy: nekem ráírták a papírra konkrétan, hogy karcos az oldala pedig egy darab karc sincs rajta de még azt is, hogy az üvegfólia is karcos mondom ok innentől kezdve nem foglalkozom vele.
A csaj rendes volt lefotózta minden oldalát azt mondja ezen egy db karc sincs nem is érti miért írták rá...[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dussy
őstag
Hosszú vergődés után ma én is bevittem a szervizbe (József körút).
Elmondtam, hogy lerakott állapotban jó, de használat közben gyorsan merül és melegszik a telefon.
Rögzítette, hogy karcos a keret, gondolom ezt ilyenkor nem cserélik...
4 munkanapot mondott a srác, de elképzelhető, hogy előbb is elkészül.
Rendes volt, gyorsan végeztem.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz Drughi #29705 üzenetére
Én mindig OTA-ról frissítek, nem szoktam FR-t nyomni, csak amikor amúgy is kell valami miatt resetelni, sose volt még vele gondom. Amúgy se, szoftveresen 3 hónap alatt nem tudtam megakasztani.
#Józsefkörút
(TMX):Leadtam a telefonokat, kimondottan kedves volt az ügyintéző hölgy, persze hátravitte "technikus is látja e a gondot" --naná-- "Lehet ez nem lesz jobb, mármint a ragasztások, elvégre üveg" na na azért vegyünk vissza, jeleztem vagy legyen hibátlan vagy ne legyen pofijuk 119k-ért vesztegetni lista árról lol. - 79-ért hoztam el a T-ből -
De átvette, mindkettőt, akkuhoz kicsit szépített is, naponta többször kell tölteni etc, hogy tuti ránézzenek. (Anyumé ugye 1 órát bír GPS-sel, nekem 2 minimum de ink 2,5-et....) szóval beleegyeztem a végén kitöltöm a kérdőívet is, hogy elégedett vagyok e. Ez volt hétfőn, már fent van IMEI alapján, hogy "Repairing" mindkettőre vagy holnap vagy ma este így meg is lesz kb. LEKOPOGOM de megint nagyon korrektek és rugalmasak voltak. Kellemes meglepetés megint. Nagyon telelehetnek, egy darab cserekészülékük se volt. Ha kézbe kerülnek a telok megint írom az UPDATE-t, azon azért fenn akadt a hölgy, hogy a telomnak ez már a második köre, ismételten ragasztásos problémával, de immáron elől - hátul. Na mindegy... egyedi eset lesz, osztályban is van (volt, fürdőkád áldozatává vált ) egy H8, az első szériás még nem "Huawei Technologies" hanem "Powered by Huawei" van az üveg alá a hátlapon ütve. Lehet ez az oka de az tökéletes volt majd kétéves korára is.[ Szerkesztve ]
-
e72pali
tag
Üdvözlök mindenkit!
Most vettem kezembe az új Honor 8 készülékem...LG G4_ről váltottam....egyenlőre sikerült áthúzni mindent....kérdésem az lenne,hogy a képek miért duplázódtak meg mint annó a Nokia Lumiknál....orvosolható valahogy egyenkénti törlés nélkül vagy ha törölgetem lehet az alap kép is törlődik a memória kártyáról ami Samsung evo 64 gigás...ha ez az infó segít...vagy az mind egy gondolom.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Drughi
addikt
Üdv,
Du, megyek a telefonért, utána "ráccuppanok" mint egy pióca
Rendeltem gyorsba egy Protecitve Covert, meg egy fóliát, aliórl 2db nillkin üveget, de az mire ideér...
A kérdésem az lenne most (lesz még), hogy ha rászabadultam a wifire csak simán OTA-n frissítsem, vagy érdemes gépen csinálni?
Frissítés után pedig "belakhatom" a rendszert?Xiaomi 14T
-
törölt tag
válasz Mulderpapa #29697 üzenetére
Szia.
Reggel ébredés utan megcsinaltam 2x 3x es most sokkal jobb.
Ezer köszi -
rozsi71
tag
válasz anonymus89 #29687 üzenetére
Nálam előtte is ment a gyorstöltés, meg most is. Nem ez miatt tettem vissza a 6.0-át.
-
kemdom
tag
Bréking: 3 heti 2,5/3 órás töltögetés után, ma délután töltőre raktam a Honort, és lám, gyorstöltés felirat, duplavillám, fél óra kb 40-45%. Vicces, semmiből jött elő, nem frissítettem, az első, kétségbeesett fogkefézés óta semmi takarítás, vagy bármi wipe cache vagy fr.
Pedig már majdnem megtaláltam a garanciajegyet."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- YouTube
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eredeti játékok OFF topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest