- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
válasz
athomi #36433 üzenetére
Hidegben a Li akksik egyrészt jobban merülnek, másrészt adott pontnál a védelem ki is kapcsolja a telefont, mert károsodhat az akksi.
GPS, mobilnet és a folyamatos pörgetés mellett szvsz az lenne a meglepő, ha ennél tovább bírná.
(plusz 5-6x előfordult hogy gyenge volt a mobilhálózat, ez is jobban merít) -
válasz
athomi #35548 üzenetére
Őszintén fogalmam sincs, az előző kijelzővel sem volt semmiféle problémám, és a mostani is jónak tűnik eddig.
Ez a factory reset utáni initial setup mondjuk elég kiábrándító volt most, aki kitalálta, hogy muszáj kiválasztani a népszerű alkalmazások közül legalább egyet telepítésre, azt egy életre eltiltanám mindenféle elektronikai eszköztől... -
athomi
veterán
válasz
athomi #35538 üzenetére
Android 8-cal (521) jött vissza a szervizből. Teljesen más a gombok nyomása, a telefon tapintása, érzik hogy új. Rádugtam töltőre a készüléket, úgy becsúszik a töltő ahogy előtte nem, úgyhogy a gyorstöltés funkciónak semmi baja nem lehetett, valószínűleg csak megtelt porral a csatlakozó.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
athomi #35540 üzenetére
Na hát elvileg hétfőn jönnek az enyémért is, majd kiderül. Nehogy visszadobják mert kicsit rózsaszín a jacknél az indikátor. Ha rendes vizet ért volna akkor sötét piros lenne. Ha visszadobják akkor nemtom, azért legalább szétszedhetnék, h lássák, h nem vízkáros. Vigyáztam rá mint az életemre, egy karc, kopás nincs sehol. Akkor majd max egy "jóáras pénteken" beküldöm akucserére...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
athomi #35497 üzenetére
"Rögzíteni kell az állapotot előtte és utána. Ha gebasz van meg tudod reklamálni."
Sok sikert, el leszel hajtva mint a magzat és mivel alacsony értékű a cucc még pereskedni sem fogsz mert nem éri meg.
Nem azért van most is hüvely telom mert olyan zseni a szerviz csak túl jó áron volt és szeretem a cuccaikat...
-
válasz
athomi #35473 üzenetére
Én kicseréltetném.Úgyis minden mást is cserélnek vele.Írd rá a papírra a bizonytalan töltőportot és azt is kicserélik. Nekem akku csere volt 1,5 éves korában amivel elő,hátlap is cserélődött sőt kaptam új töltőkábelt is. Aztán 2,5 éves korában megadta magát a töltőport azt nem cseréltek sajna így mivel szétszedtem kapott megint egy új akkut is egyből meg az usb panelt. Ha kifekszik akkor elengedem de addigra 4 év fölé fog menni.
-
válasz
athomi #35459 üzenetére
Nekem a csatlakozó adta meg magát.Ki kellett cserélnem a panelt egyben.Elsőre eldobálta a gyors töltést aztán a gép sem ismerte fel végül már csak sima töltő töltötte akkor cseréltem ki.Igaz az én H8 am több mint 3 éves...
Ezt cseréltem.
-
válasz
athomi #30574 üzenetére
Reagál az, csak látszólag nem történik semmi. Most próbáltam ki, a levél archiválva lett, csak az értesítés maradt ott. Mivel nem használom ezt a funkciót, nekem fel sem tűnt.
Engem jobban idegesít, hogy a launcher minden újraindítás után visszaáll a gyárira. Eddig ilyet nem csinált. Bár már legalább nem akar meggyulladni böngészés közben...a 405 alatt simán elment volna ipari kazánnak...
-
-
válasz
athomi #30472 üzenetére
Nekem alapból gyorsan merül. 20% után, ha használom, egyből 14, majd 7% jön. Itt egy pár percig még megy pl. Youtube videóval, aztán 4%, és az üzenet, hogy fél perc múlva kikapcs. Szerintem a végét járja az akku
Újkorában látványosan többet bírt (egy éves a készülékem). Lassan megy szervizbe, csak el kell jutnom oda, hogy nélkülözzem egy ideig... -
-
Andris837
senior tag
válasz
athomi #26937 üzenetére
Most én is próbálok ezekre a dolgokra jobban odafigyelni. Elsődlegesen amit mindenképp elkerülök most már, az az, hogy nem merítem le teljesen az akkut. Az előzőnél sokszor esett meg ez és tuti, hogy nem tett jót neki. Tehát én is olyan 20% környékén teszem fel tölteni. Ha nap közben kell tölteni, az jó, mert estére mire fekszem felmegy 80%-90%-ra és le is veszem. Este nem fogyaszt, így reggel nyugodtan indulhatok vele munkába.
-
-
Thuglife
senior tag
válasz
athomi #25953 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, végigolvastam, sőt rá is kerestem a fóliákra. Én inkább vennék egy keskenyebb fóliát ami teljesen illeszkedik, olyanom volt az előző telefonomon is, és megszoktam.
Az alábbiak közül melyik típus illeszkedik teljesen? Kinek van tapasztalata az alábbiakkal? -
Quqesz
nagyúr
válasz
athomi #25716 üzenetére
Telefonkezelőben nyomj hetente egy optimalizálást, auto fényerő, ne kapcsolgasd ki/be. A kamera viszont itt is zabál(főleg ha sötétben fotózól). Ne legyen live wallpaper berakva. Ha nem használod, akkor lődd ki a messengert és facét(nekem messi live és face live az élvonalban zabálás terén). Gps csak akkor legyen bekapcsolva, ha kell.....
-
malnabokor
senior tag
válasz
athomi #25676 üzenetére
Nekem fólia van, mert az üveget annyira nem szeretem, és nem tetszik (de tudom, hogy többet védene).
Íme az első felrakás: [link] azóta 2x cseréltem rajta (már más eladótól érkezett, noname, de ugyanaz). Széltől szélig van, vékony, alig látszódik, és nem érezni tapicskolás közben, hogy lenne rajta valami
)
-
ANDROID???
addikt
válasz
athomi #25661 üzenetére
Ráadásul elég drága ahhoz képest milyen keveset takar. Ez tényleg esetleg a normális fólia megérkezéséig.
Esetleg, ha valaki lenne olyan kedves megosztaná melyik nem üveg fólia alkalmas arra, hogy normálisan takar és nem 2000 HUF kerül, meg lehetne előzni az ilyen gusztustalan és felesleges vackok megvásárlását a többi H8 tulaj számára.
-
athomi
veterán
válasz
athomi #25657 üzenetére
Nekem szó nélkül cserélték, természetes mondtam, hogy néha eldobja a hálózatot. Mégegyszer köszi a tippet fiúk.
Amúgy ma jó köröm volt, több mint egy hónapja szenvedek a P8 Lite-tal, mert a hátlapot nem tudták szépen visszatenni a debreceni szervizben 2 próbálkozásból sem. Ma megkaptam a tmx és a huawei közös állásfoglalását, miszerint cseréltethetem a készüléket egy új P8 Lite-ra ott ahol vásároltam. Ott meg visszaadták a 1.5 éve fizetett vételárat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest