- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rackalew
tag
válasz
Drughi #31563 üzenetére
Legalább az OmniROM olyan, mint a gyári, csak tiszta Android kinézettel (stabilitásra és funkciókra értve), de már találtam itt egy pozitívumot az EMUI-hoz képest: gyorsabb a gyorstöltés, mint a gyári ROM alatt, jobb itt a memória-kezelés és persze a tiszta Android, mert mindig kirázott a hideg az EMUI felületétől. Minden FR után EMUI alatt az volt az első dolgom, hogy leszedjem a Play Áruházból a jól bevált tiszta Android témámat.
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Drughi #29734 üzenetére
Featurekkel dobálózhatunk, anyámék cégese A8, rendszer stabilitásban, sebességben, kamerában meg sem közelíti a H8-cat. Már pedig ha valami pont a rendszer smoothsága lesz a döntő ilyen árképzés mellet.
5-8% aha okés. Tudtad nekem a mocim félliterrel kevesebbet eszik mint haveromé? Pedig az évjáratuk is egyezik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Drughi #29705 üzenetére
Én mindig OTA-ról frissítek, nem szoktam FR-t nyomni, csak amikor amúgy is kell valami miatt resetelni, sose volt még vele gondom. Amúgy se, szoftveresen 3 hónap alatt nem tudtam megakasztani.
#Józsefkörút
(TMX):Leadtam a telefonokat, kimondottan kedves volt az ügyintéző hölgy, persze hátravitte "technikus is látja e a gondot" --naná-- "Lehet ez nem lesz jobb, mármint a ragasztások, elvégre üveg" na na azért vegyünk vissza, jeleztem vagy legyen hibátlan vagy ne legyen pofijuk 119k-ért vesztegetni lista árról lol. - 79-ért hoztam el a T-ből -
De átvette, mindkettőt, akkuhoz kicsit szépített is, naponta többször kell tölteni etc, hogy tuti ránézzenek. (Anyumé ugye 1 órát bír GPS-sel, nekem 2 minimum de ink 2,5-et....) szóval beleegyeztem a végén kitöltöm a kérdőívet is, hogy elégedett vagyok e. Ez volt hétfőn, már fent van IMEI alapján, hogy "Repairing" mindkettőre vagy holnap vagy ma este így meg is lesz kb. LEKOPOGOM de megint nagyon korrektek és rugalmasak voltak. Kellemes meglepetés megint. Nagyon telelehetnek, egy darab cserekészülékük se volt.Ha kézbe kerülnek a telok megint írom az UPDATE-t, azon azért fenn akadt a hölgy, hogy a telomnak ez már a második köre, ismételten ragasztásos problémával, de immáron elől - hátul. Na mindegy... egyedi eset lesz, osztályban is van (volt, fürdőkád áldozatává vált
) egy H8, az első szériás még nem "Huawei Technologies" hanem "Powered by Huawei" van az üveg alá a hátlapon ütve. Lehet ez az oka de az tökéletes volt majd kétéves korára is.
-
frizso
senior tag
válasz
Drughi #29657 üzenetére
A témaösszefoglaló szinte minden kérdésedre választ ad, amire nem az benne van a PH-s tesztbe.
A magánvéleményem, hogy érdemes venni még mindig ilyen telefont.
Normális garival 80-ért itt tudsz venni.Nekem kb. másfél éve van meg, de még sose fagyott ki vagy akadt meg a teló pedig két kártyával nyüstölöm.
Nekem nagyon bevált, de biztos van már sok szebb és jobb telefon, de ennyi pénzért ilyen minőségű teló nem hiszem, hogy akad még egy a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged