Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
válasz
Samanbacsii #29496 üzenetére
Nálam is ugyanez van.
-
Samanbacsii
őstag
Hol lehet beállítani, hogy törlődjön a telefonról a Hisuitban Pc-re exportált kép?
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok mitől lehet hogy állítás nélkül csak a google
keresőben az oldalak betűi kicsik lettek? Lehet ezt állitani valahol esetleg? Betűméret természetesen nagyon nagyra van rakva máshol nincs gond csak internetezés közben a keresőben. -
TaRka94
senior tag
válasz
Samanbacsii #29496 üzenetére
nekem mindenhogy van és lennie is kell.
-
Samanbacsii
őstag
Csatlakozót fordítva bedugni próbáltátok? Nekem gyári töltő-kábel és csak egyik irányba bedugva van gyorstöltés...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
anonymus89 #29492 üzenetére
Sanki szerint nálam valami egyéb gebasz lesz, mert megint ua ott kezdi, majd ha melegszik a telo eltűnik mintha összehúzná a ragasztó. De megint előjött.
Karcmentesek konkrétan a teloim ezen is tok, védő üveg elől + hátul. Erre. -
Micsurin
nagyúr
válasz
anonymus89 #29490 üzenetére
Igen! A hátlapot mivel ragasztják. Mert vennék belőle két kilót minimum.
Megint peremesedek, felmelegedett a telo, eltűnt, GPS-nél felhevült kikapcsolt erre visszajött.József körútiak nem akarták elárulni pontosan mivel van ragasztva. De ha felnyomja még jobban az agyam, kinyomom sziloval az egészet....
Honor topik: Most őszintén papelado csak szerintem egy troll rereg?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz
anonymus89 #29488 üzenetére
Akkor egy szervizt érdemes lenne megpróbálni.
-
anonymus89
addikt
Biztos, hogy nem sérült (blitzwolf kábel egyébként) apáét simán tölti gyorstöltéssel mind a gyári töltő mind a powerbank.
Úgyhogy ez bukta most úgy látom, gyorsan kipróbáltam mág a Cafele kábelt is de azzal sem megy.Gixxer88: azzal nem is fog így van de én direkt ilyet vettem meg szivargyújtósnak is telekom akcióban a Huawei AP38-at.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz
anonymus89 #29481 üzenetére
Kábel nem sérült esetleg?
Ha van lehetőség meg kéne próbálni másik töltővel és kábellel. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
anonymus89 #29481 üzenetére
Ha az akku elér egy bizonyos hőfokot, akkor a vezérlő letiltja a gyorstöltést. Nincs melegben a telefon?
-
válasz
anonymus89 #29478 üzenetére
A Xiaomi Mi Power Bank 2 mióta töltötte neked gyorsan?Csak mert nekem még soha nem írta ki,hogy gyorstöltés a Mi Power Bank 2-nél.
A gyári hálózati töltő 5V/2A és 9V/2A-t tud,ami elvileg ugye ugyanaz mint a QC,de nekem semmilyen QC-s töltő nem tölti gyorsan. -
anonymus89
addikt
Köszönöm megnéztem de sajnos semmi nincs benne.
Mindig igyekszem tisztán tartani a telot van rajta még egy spigen tok levettem azt is de semmi.
Minden másnap áttörlöm tisztítószerrel az egészet finom ecsettel kiportalanítom a jacket es a töltő csatlakozó üregét. Az ujjlenyomat olvasót fertőtlenítő szeres fültisztítóval áttörlöm.
Aztán vissza a tokba. -
Sanki
addikt
válasz
anonymus89 #29478 üzenetére
Csatlakozóban nincs valami szösz? Nálam már volt olyan, hogy telement porral, ami összeállt és emiatt nem ment be teljesen az usb, kitakarítottam és utána jó lett.
-
anonymus89
addikt
Srácok kb 1 hete volt, hogy waze navigálás közben töltöttem a telot gyorstöltéssel és picit felforrósodott a telo.
Utána még 1 óra múlva sem ment a gyorstöltés aztán egy újraindítás megoldotta.
Most megint nem megy se a gyári töltöjével se a xiaomi powerbank 2-vel sem.Telot újraindítottam mit csináljak még?
Most egy éves a készülék.[ Szerkesztve ]
-
ngaben94
csendes tag
Sziasztok! Ma sikeresen leejtettem a telefont és az oldalsó gombok nem működnek rajt. Van esély arra, hogy ezt garanciában javítsák, vagy erre nem terjed ki a garancia és fizetnem kell érte(mekkora összeg lehet ez kb.) ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Gábor -
TaRka94
senior tag
Srácok! Feladtam a TMX-nek a telefont (merülés miatt) szombat délelőtt, jött az üzenet most pár perce hogy csomagot adtak fel nekem, majd még értesítenek a kézbesítésről. Ilyen kevés idő lenne vagy valószínűleg csak visszadobják?
-
Bass
addikt
A b404 óta kilövi a face alkalmazást másnál nincs ilyen hiba? De az is lehet h app hiba mert asszony meizu m6 notejan is ez a szitu,csak a kerdes h telok a ludasak vagy a face app?
-
anonymus89
addikt
Srácok ha törlöm a cache junk-ot akkor változik valami az alkalmazások működésében?
Legalább 3GB szemetet tudnék törölni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
fant0mi #29465 üzenetére
Csücsüngéknél a nagy piacon kitolták, szépen csendben.
Mi kaptunk egy nesze par@szt frissítés bejelentést, recyclebin - van... 3D panoráma - van. Három ujjas screenshot....Eddig nagyon bizakodó voltam... de a B406-tal szépen kilőtték végülis a sírás helyét, hisz a támogatási időszak utolsó hónapjaiban is adtak ki "frissítést".
A 7X-re is Q2-re volt ígérve megkapta. A Csücsüng promoképeken Q2 volt a H8 is. Ők megkapták. Task complete.
-
Na 1 órányi nyüstölés után azt tapasztalom,hogy az Asus routeremmel 2,4GHz-en BT mellett nincs hálózat lehalás.Még egy darabig azért tesztelgetem,messzemenő következtetéseket nem akarok levonni még.
5GHz-et nem eröltetem,családi házban élek,de panelből van,az 5G hatótávja meg hát...
Lényeg a lényeg,a Cisco router rádiós része nincs pajtiban a Honor 8 bt moduljával. -
Azért ezzel csak óvatosan, láttam én már olyat, hogy lakótársam Androidos telefonja próbálkozott volna belépni a router admin felületére (néhány másodpercen belül vagy tucatnyi alkalommal, alap felhasználónév-jelszó párosokkal, szépen látszott a logban), gondolom összeszedett valami malware-t.
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Kb20-t látok én ,12 sajat lakó és a szomszed házból parat 😁 Plusz panel ,egy energia elnyelő 😂 De ezzel a rendszerrel nincs gond minden rendesen műkodik(tv,lapitopi,telók) de tényleg érdekes hogy ezzel a routeremmel a 2,4 is jó( lehet a 4 antenna?🤔 ) A tv-t pl kimondottan a 2,4-re raktam a tobbi meg mikor mit talál jónak. De persze ettől még lehet a telód is hibás. Minden esetre kiváncsi vagyok mire jutsz vele.
-
Évekig semmi gondom nem volt (falun élek),az én hálózatomon kívül 1 volt hatótávon belül nagyon sokáig,sosem akadtak össze,teljesen más csatornán ment mind a kettő.
Aztán olyan 1,5 éve a közelebbi-távolabbi szomszédok hirtelen elkezdték venni az olcsó routereket,"out of the box" kötötték be,na akkor kezdődtek az anomáliák,ma már 8 hálózat van amit látok...
Amikor megemlítettem nekik hogy bekéne állítani a routereket normálisan,mert ez így nem lesz jó senkinek,akkor teljesen elutasítóak voltak,hogy nekik így jó,különben is nálam lehet a hiba,meg igazából azt se értik miről beszélek,legtöbben azt se tudják hogy lehet állítani rajta bármit is...
Eddig nem volt nagy gond,mert nagy nehezen sikerült beállítani úgy a routeremet,hogy ne legyen "zavar az erőben",aztán megvettem ezt a telót és jött a BT+Wifi anomália...
Most itthon vagyok táppénzen,lehet megpróbálok valamit mókolni,a szekrényben pihen egy Asus RT-AC51U,és egy TP-Link WR841N is,bár eddig egyikkel se voltam megelégedve,ezért kerültek a fiókba.[ Szerkesztve ]
-
válasz
nrg_52 #29450 üzenetére
Próbáltam többet is,de mivel a szomszédok olyan f@szán (magyarán sehogy sem) állítják be a routereiket,hogy így is öröm volt megtalálni az a beállítást ahol stabilan működik.
Sokszor dobálta el korábban a hálózatot a router,vagy volt hálózat,csak forgalom nem volt rajta.
Igazából annyira nem izgat a dolog,korlátlan mobilnetem van,ha bt-n akarok zenét hallgatni,akkor kilövöm a wifit.[ Szerkesztve ]
-
-
Sanki
addikt
Kicsit helyrepofoztam az összefoglalót, ha valami link/kép nem jó szóljatok nyugodtan és javítom.
Illetve egy fontos infó: mostmár nem lehet hozzászólás szerkesztést kérni moderátoroktól, tehát adott esetben a teljes hozzászólás törölhető. (pl.: valaki ír egy nagyon hasznos információt, tesztet, de a legutolsó mondata hirdetés, akkor a többi tartalomtól függetlenül törölve lesz a teljes hsz.)
-
Pityu89
senior tag
Már a Honor 6 is összeakadt nálam a wifivel meg a bluetoothal. Azóta 5Ghz van itthon, de ezek szerint a hiba megmaradt
-
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma állt elő a készülékkel ,hogy ha 2.4 ghz es normál wifi hálózaton vagyok akkor borzasztó lassan töltödnek be a weboldalak , meg a messenger is lassan küldi el az üzeneteket.
Viszont 5ghz- es hálózaton és mobilneten meg megy minden hibátlanul.
Valakinek volt már hasonló problémája ? -
Micsurin
nagyúr
Megint túlhevült és kikapcsolt a héten mér 2.-jára....
GPS, Here, pedig egy naked kormányán, 120 körül csak hűtenie kéne a szélnek....Szerintetek? Szerviz?
Mindig van valami, egész család hüvelyt használ(H8-9,P8-9-10) javarészét én ajánlottam ahhoz képest lassan lehet cserejegyet követelek..... -
Kaminski
tag
Sziasztok! Arra lettem figyelmes az elmúlt időszakban, h a beszédhangszóró igen halk max hangerőn is. A másik felet zajosabb környezetben alig értem, pl. autóban.
Van vmilyen plusz beállítás esetleg ezzel kapcsoltaban? Tapasztalt már vki hasonlót? Bosszantó nagyon, h híváskor ott értetlenkedek. -
tusik
tag
Meg tudná valaki mondani hogy kb másfél évvel ezelőtt a Telekomnál árult ilyen készülék függetlenül került eladásra, vagy volt hálózati zár rajta.
1 vagy 2 simes változatot árultak? -
kalif
csendes tag
Sziasztok! Nektek előfordul, hogy a hotspot kikapcsol magatól,azzal a szöveggel, hogy nincs kapcsolodò eszköz? Persze bontja a kapcsolatot előtte pl. a laptopommal amivel a hotspoton keresztül csatlakozom wifivel.Van olyan beállìtás, hogy ne kapcsolja le a hotspotot automatikusan? Köszönöm.
-
Carline
őstag
válasz
anonymus89 #29423 üzenetére
Persze. A gyárilag a telón lévő 'Biztonsági mentés' alkalmazással le tudod menteni a beszélgetési listát, sms-eket, programokat beállításaival együtt.
Érdemes PC-re menteni, mert factory reset után a belső tárhely is törlődik.
MM-re átállás után ugyanazzal az alkalmazással vissza is tudod állítani a dolgaidat. (max frissíteni kell az újabb verziójára)
Ugyanott folytathatod a játékokat, alkalmazásaidat ahol befejezted a visszatérés előtt. -
mati12
senior tag
válasz
mantequilla #29424 üzenetére
Vannak erre itthon is szakavatott emberkék,akik ékes anyanyelvünkön "tollbamondják" a véleményüket,de azért köszönjük.
[link][ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
Megerkezett a honor 10 teszt. Olvassatok barataim.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Visszaállnék 6.0-ra kérdésem az volna az appokat le lehet-e menteni valamivel root nélkül, amit később vissza tudok tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
2 simkártyával használom a telefont: azt hogy lehet beállitani hogy a mobilnetet csak az egyik kártyával érjem el a másikról véletlenül se?
-
1stVikman
senior tag
válasz
malnabokor #29399 üzenetére
Nekem L19 van és feldobja a FF a B406-ot, changelogban a mobiladat kezdődátum módosításának lehetőségével.
Szóval eu-s verzió is megkapja ezt.
Kíváncsi vagyok rá.[ Szerkesztve ]
-
agaron
tag
Sziasztok,
ismerosom vett par napja egy Honor 8-at (ez enyem meg uton van, miutan az elozot elaztattam
) es sikeresen baleset utan lepattant a kijelzojenek a sarka. Van emlitve van fent a 3 honapos kijelzo garancia. Az igenybeveheto, vagy valakinek kellett mar igenybe venni? Csak mert a link halott, bar szerintem a PDF-et megtalaltam mashol online.
Koszi elore is az infot! -
malnabokor
senior tag
válasz
Micsurin #29413 üzenetére
Én most már lassan egy hete használom az XDA Gestures Controll-t és teljesen rendben van
Az ott leírt (vagyis Youtube-on elmondott) utasításokat követtem, tökéletesen működik.#29412 tamas.nick: bizony
#29399 (de L02-re egyenlőre, és onnan már megvan nekünk pár funkció itt EU-ban).
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Srácok, ADB Shell parancsok Root nélkül nem fekszik meg a telo gyomrát ugye? FR-rel nyommentesen tűnnek el ezen is.
XDA Gesture controll miatt kérdezem. Köszi!!![ Szerkesztve ]
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Dwatti #29378 üzenetére
Nagyjabol en is elegedett vagyok, leszamitva par kisebb kellemetlenseget, de hasonlokepp velekedem, ez volt az elso tisztesseges androidos vas a kezemben (pedig megfordult par)
Jelen pillanatban iP-SE2 -t varom, ugy erzem egy egy kezzel kenyelmesen kezelheto mobilra van szuksegem, ami azert teljesitmenyben, minosegben megkozeliti a flagship-eket (na meg legyen sexy is, jo lenne, ha egy extravagans kis telefon jonne ki az almaektol...)
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
válasz
fant0mi #29403 üzenetére
Swiftkey betát használok, az tud olyat, hogy ha magyarul gépelsz akkor azon a nyelven ajánl fel szavakat, hogy ha angolul, azon. De emlékeim szerint be lehet állítani több nyelvet és akkor a szóközön jobbra balra huzigálva átvált és akkor az autocorrectet is aszerint állítja.
Ékezetes betűk meg valóban csak popupként vannak. -
gamegod
senior tag
Csak a chromenál veszi le a fényerőt ez a mocsok? csak mert egyre idegesítőbb a dolog..
-
fant0mi
őstag
válasz
Micsurin #29402 üzenetére
Nem is hallottam. En akkor szerettem meg, mikor megvettem a Honort, azon a Swype volt a default.
Ami nekem kell, a quertz billentyuzetkiosztas, ekezetes betuk eleg ha popupban jonnek. Ami fontos, es a Swype tudja, hogy egyszerre 3 nyelvbol is felajanlja az ajanlott szavakat (magyar, nemet, angol). Autocorrect nem kell, de a szavakat ajanlja fel, tobb nyelven. Ilyet tud a gboard vagy a swiftkey? -
Micsurin
nagyúr
-
fant0mi
őstag
válasz
malnabokor #29399 üzenetére
Honor 6-nal a kinai tudta ezt alapbol, az eu-s nem. Nem vennek ra merget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest