- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
skyrush7 #36511 üzenetére
Én elcsomagoltam a Honor 8 telefont. Szerettem, jó volt, de a Huawei féle HMS Core stb.... állandóan zaklatott a frissítéssel, na meg az akku is elég vacak, hiába cseréltettem. Szerintem garanciális lenne, mert fődarabcsere volt egyszer, de már nem vesződök vele. Elengedtem, a dobozban pihenget, aztán ha megszorulok, majd jó lesz valamire.
-
Diák66
őstag
válasz
skyrush7 #36282 üzenetére
Fogalmam sincs...... nincs P9 az ismerősi körömben. Amúgy szeretném megtartani a honor 8-at gyári állapotban. A telefon csere csak 2021-ben lesz esedékes, de akkor már valami 5G-s lesz és sajnos a Huawei/Honor már kiesett. OnePlus, vagy Xiaomi és almárkái vannak a terítéken, már, ha addigra ők talpon maradnak és nem "filézik" ki őket is.
-
Sanyamaci73
tag
-
Sanyamaci73
tag
válasz
skyrush7 #36261 üzenetére
VoLTE-t anno én is megcsináltam akkor Lackooo84 fórumtárs útmutatása alapján, be is kapcsoltattam a Telekom-nál, működött is, egyedül csak a VoWifi nem akart sehogy se menni, pedig az opció kapcsolhatóan megjelent a menüben is.
Többször újratelepítettem a telót az összes létező módon, de csak a VoLTE ment. Most nemrég újra húztam a telót (a data partició feloldása miatt és adatainak menthetősége miatt), új Oreo rendszer felhúzása után most a VoLTE se akar menni a Telekomon. Hiába adok neki tesztként egy vodafone sim-et, akkor se, a VoLTE/VoWifi opció kapcsolható a mobilhálózatok menüben, de egyik szolgáltatás sem működik.
2 db Telekom kártyával, aktivált szolgáltatással, kártyákat megcserélve se jelenik meg. Más telóban (Xiaomi MI9 Lite működik ugyanazokkal a simekkel a VoLTE/VoWifi). Nálam ez a jelenlegi helyzet.
Viszont egy Digi mobil sim (tesztkártya) megoldhatja ezt a rejtélyt, csak találni kell egyet, amit beletéve csak 1 percre működhetne onnantól már pl. Telekom simmel is a telefonon mindkét szolgáltatás. Rejtély. -
-
hoktar
csendes tag
válasz
skyrush7 #36186 üzenetére
Hálásan köszönöm, hogy lepróbáltad Root Beer Sample-t MAGISK Hide-al, ez így nagyon biztató! Akkor kezdődhet ismét a "mókolás" Oreo-ra + TWRP + MAGISK. TWRP-vel én is csak szívtam Oreo alatt, pedig nagyon hasznos volna. Kapásból, csak Ramdisk-be engedi fleshelni, belső tárhelyet titkosítja Oreo (igaz körülményesen, de oldható), ha engedi is menteni Data partíciót max. tömörítés nélkül, és nem is tudtam visszaállítani a mentést TWRP alól... pedig nagyon hasznos volna "nandbackup" egy frissen beállított készüléknél, ha bármi szoftveres kellemetlenség történne.
-
Orgi
addikt
válasz
skyrush7 #35798 üzenetére
Én ezt készséggel elhiszem, a Mi9 lite topicot olvastam egy ideig folyamatosan főleg, kb az egész arról szólt, hogy egyik romban működik rendesen az aod, a másikban nem, meg egyikben eu appok gdpr miatt, másikban nem és ott maradt hívásrögzítés, egyik frissül hetente, stable másikban több hónapos bugokat nem javítanak - így első olvasatra nem volt annyira bizalomgerjesztő laikusként, esetleges jövendőbeli felhasználóként.
-
-
rackalew
tag
válasz
skyrush7 #35466 üzenetére
Most kezdték újra a fejlesztést és végre kiadták a javítást a mélyalvó üzemmódra OmniROM Pie-ra. De ha neked az a ROM nem tetszik, sajnálom, mert ez az egyetlen olyan ROM, ami a gyári operációs rendszernél frissebb. Ezután már meg is fogják jelenteni pár hónap múlva az AOSP-alapú Android 10 ROM-jaikat EMUI 8-ra is.
-
edk-
őstag
-
kinkat
csendes tag
válasz
skyrush7 #33230 üzenetére
Nekem ami zavaró volt az, hogy a notification led nem működött. A hotspot sem de azt nem is használom. Illetve nem találtam olyan pörgősnek (de mások pont az ellenkezőjét állítják) mint egy Oreo custom vagy Emui romot. Adtam egy esélyt neki hátha csodát művel az akkuval, de csak ki kell cseréltetnem az akkumulátort :/
-
peti85
senior tag
válasz
skyrush7 #32571 üzenetére
Szerintem is hasznos volt az értesítések kezelése lezárt képernyő mellett, nekem is hiányzik a funkció. Értem hogy biztonság meg minden, de legalább lehetne választani. Ujjlenyomatolvasót sem a biztonság miatt használom első sorban, hanem a kényelem és a gyorsaság miatt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
skyrush7 #32554 üzenetére
De az értesítéseket még mindig nem lehet lenyitni zárképernyőn és az értesítési sáv se húzható le.
És ez még mindig így működik jól. Vedd le a képernyő zárat és fogja engedni.
Alig van időm nem tudom mikor pakkolom össze a romokat, de most azt tervezem új drive és menne fel az összes L09-hez, ha megcsináltam dobom Sanki a linket mehet összefoglalóba.
-
dave0825
őstag
válasz
skyrush7 #32526 üzenetére
Ez a witrigs milyen oldal? Megbízható? Szállítás mennyi, hogy van, honnan jön, mennyi idő alatt? Ebay, Ali, Banggood, Gearbest, ezeken otthon vagyok, de a witrigs-ről még nem is hallottam.
Amúgy nem találok Honor 8-hoz hangszóró védő rácsot. Annak a kijelzővel együtt kellett volna jönnie?! A régi töröttön nem találok, igaz, már a hangszóró környéke sincs meg.
-
dave0825
őstag
válasz
skyrush7 #32509 üzenetére
Köszi. Még meglátom, de lehet, hogy csak az üvegfólia kavar be. Nem ér ki ugye a széléig, és mintha a kis résbe, ami marad a tok széle és a fólia között, ott nyomnám meg. Így, hogy be van kapcsolva a mutató helye, úgy mutatta, mintha a legszélén nyomtam volna meg. Leveszem a fóliát pár napra, megnézem úgy, de szerintem az lesz a gond.
(#32512) Lackooo84: ha rajtam múlik, még párszor leírhatod.
(#32507) rosejbli: nekem kijelzőcserekor eltűnt a kis szövet cucc, nem is találtam Ali-n se, valamit majd kell keresnem oda, de ahhoz megint szét kell szednem az egészet.
-
anonymus89
addikt
válasz
skyrush7 #32307 üzenetére
Itt találsz egy kis videót, hogy mi is van benne épp most néztem sok honlapot sajnos sehol nem írják a hátlapi fóliát.
Anno a szállítással együtt vettem a puremobile-tol most meg nem műxik a honlap. -
mumtaz
senior tag
válasz
skyrush7 #30752 üzenetére
Nekem sem volt gondom vele addig az egy napig. a bootloadereme nyitva volt. Aztán, hogy az asztalomon volt a telefonom egy darabig, észrevettem, hogy kikapcsolt. Bekapcsoltam, de akkor már csak az eRecovery jött fel. Fasbootban meg azt láttam, hogy a bootloader le van zárva. Nem "RELOCKED", hanem "LOCKED" volt. És onnantól ugyebár semmi nem ment. Be tudtam hozni a Recovery-t, az eRecovery-t, a Fastbootot és az Update módót (dload és USB-st is). De ezeken kívül semmit nem tudtam csinálni vele, mert dload módszerrel semmilyen rom-ot nem lehetett felrakni.
Ezért maradt végül a DC-Phoenix, de abban is csak a leírásnak megfelelő második megoldással sikerült, mert sima gyári rom azzal sem ment fel, sem régebbi, sem az oreo. -
Kampó
senior tag
válasz
skyrush7 #30752 üzenetére
Most szereztem egy honor 8 át nektek van. Olyan hogy a Chrome leveszi a fényerőt? Nincs automatán meg az energia gazdalkodás sincs bepipálva sehol. Valamint a tesztben írták hogy le kell mondani a monochrome fotóról.. Nálam választható opció a beállitasokban..igaz nekem a 4/64gb van..
-
mumtaz
senior tag
válasz
skyrush7 #30749 üzenetére
Én biztos, hogy nem frissítek még egyszer Oreo-ra, míg nem teszik hivatalosan is elérhetővé.
1-1,5 nap után kikapcsolt a telefon úgy és többet a büdös életben nem indult el, csak a recovery-be. Jahh, és hab a tortán, hogy előtte a bootloader nyitott volt. Mikor már nem indult el és mindig csak az eRecovery jött be, a bootloader már zárva volt. Nem én zártam vissza.Csak DC-Phoenix-el lehetett visszahozni az életbe nagy nehezen meg 19EUR árán.
Úgyhogy én maradok nougaton, amíg rendesen kijön az Oreo és a 407-es rollback csomag is elérhető lesz. Mert addig más mód nincs a javításra, csak a DC-Phoenix, vagy a HurUpdater, ha nem az történik, mint nálam, hogy lezárt a bootloader.
Én még egyszer nem kockáztatok.
-
Kbali
nagyúr
válasz
skyrush7 #30544 üzenetére
Attól függ melyik bank melyik alkalmazása (ha írsz konkrétumot, akkor nagyobb eséllyel kapsz érdemi választ). Szólni szól a legtöbb, de a működést nem tiltja le. Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy nem véletlenül szólnak (és az sem véletlen, ha tilt valaki végül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest