- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derek V.
tag
válasz
Willie #35369 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Azt hiszem, akkor egy szavam sem lehet!
Most nézem, hogy a garanciával ez esetben mi a helyzet! A Huawei rendszerébe beírom a régi IMEI-t akkor a héten lejárt a garancia, pedig a vásárlásom szerint még van pár hónap. Az új IMEI-t beírva pedig kerek 2 év ettől a héttől számolva. Most ez hogy van? A garancia újra indul az egész telefonra, vagy csak a cserélt alkatrészekre vonatkozik? -
Snowy_owl
őstag
válasz
Willie #35356 üzenetére
Szia!
1.kicseréled magad, változó eredménnyel
2.megkérdezed ismerőst, hogy képes-e az elsőre.
3.beviszed/elküldöd szervízbe, ha rákeresel a topikban volt róla szó.
4.végső esetben, de ez a legvégső... kuka -
Ra3
őstag
válasz
Willie #26789 üzenetére
Azért csak nem volt annyira lassú szar előtte sem, én még nem mentem fel 399-re de nem értem hogy hogyan lehetne gyorsabb annál mint hogy mindenre egyből rohadt gyorsan reagál és sehol nem akad.
Jó, mondjuk nálam egy hónapos a készülék.
Ugyanez igaz a tabletemre is, Huawei M3 ugyanezen a hardveren csak nagyobb felbontás, érzésre az asztali gépnél (i5, 16 giga ram, ssd) gyorsabban nyitja be honlapokat. -
shifty85
tag
válasz
Willie #26081 üzenetére
Szia!
Nekem ez jött meg tegnap!
Baromi jól tapad a korong, van rajta ragacsos réteg is, egykezes használat tökéletes, viszont kicsikét mocorog benne, bár ez csak rossz minőségű úton jön elő! Hátránya, hogy nem lehet oldalra fordítani, csak álló helyzetben működik. A karja kicsit rövid, kell hozzá nyújtózkodni.
Talán még ezt nézd meg, vagy hozzá hasonlót: [link]
Van egy másik is, ezt nem ajánlom, gagyi a tapadókorongja (van rajta ragacs réteg, enélkül leesik) és a hátsó résznél, ahol le lehet fixálni a beállított irányt, nincs rajta "menet", csak barázdák, így mikor tekered kb úgy szorul meg, ahogy épp puffan... Előnye, hogy a telefont jól fogja.
-
bubu126
tag
válasz
Willie #26081 üzenetére
Én nemrégiben ezt vásároltam: Phone Holder Auto-lock. Egykezes, a műszerfalra is tapad, sok állítási lehetőség, könnyü feloldás, olcsó.
-
clon
senior tag
válasz
Willie #23759 üzenetére
Bár nem ez a szerviz, de bevittem egy notebookot egy Hétfőn (gamer notebook) korrekt hibaleírással - elindul, de a hűtőventillátorok felpörögnek és vészleállással kikapcsol - a hibát ott helyszínen prezentáltam majd közölték "feltesznek egy tesztprogramot"
ezek után Csütörtök zárás előtt jött a telefon nem tudnak vele mit kezdeni ezért átküldik a központi szervizbe Bp-re és utána pikk-pakk a leadás utáni 38. napon átvehettem a Notebookot
Itt jön a csavar visszaadták úgy, hogy a touchpad egyik oldala 2mm-el lejjebb volt és a billentyűvilágítás nem működött - visszavittem és kiderítették a világítás alaplapi probléma (amit előzőleg kicseréltek) az egér meg a "balta" összegányolt szerelés miatt olyan amilyen. Most 10. napja javítják...Így a 2-3 hét TMX még tiszta korrekt időben
-
Sanki
addikt
válasz
Willie #21054 üzenetére
Bocs, kiment a fejemből, hogy kérted a linket.
Íme:
Olcsó noname (Én konkrétan ezt rendeltem, lehet van olcsóbban ugyanilyen.)
Xiaomi Tripod -
atosan
veterán
84% 58 perc kijelzőidő, az átlagosnak mondható, kb így szokott nekem is lenni, annyi, hogy nálam a chrome az első, mivel már alig vagyok pc-n. Ennek ilyen a működése úgy látszik. Legroszabb esetben sem mentem 4,5-5 óra SOT alá. Az androdrendszer nálam is annyi százalé nagyjából. Most vagyok 60%-on 2 óra 25 perc SOT.
-
ORCA58
addikt
Nem tudom hogy a Google a ludas, vagy a Huawei, de a P9Lit Nugat Béta esetében is az Android rendszer messze a legnagyobb fogyasztó (persze játék nélkül). Állítólag a Google fejlesztett a DOZ rendszeren (takarékosabb lett??), de ennek semmi nyoma. Éjjel úgy eszik többet, mint az Android 6 esetén, hogy akkor több app is futott, Wi-fit soha sem kapcsoltam ki. Most éjjel gyakorlatilag semmit nem futtatok, minden kommunikáció ki van kapcsolva. Ja és az északa is rövideb vagy 2-3 órával a meló miatt
-
goop
őstag
Tessék a 64 Gb-os honor 8 olcsó pénzért..
-
clon
senior tag
Igazad van, semmiből nem tartott volna mind 64GB, DE most is van 64GB verzió ráadásul az arany mellett már kékben is van - tehát most is van lehetőség 64GB-ra. Attól eltekintve, hogyha csak 64GB-os lenne akkor nem ennyibe kerülne mint most - akkor meg az lenne a probléma, hogy milyen "drága" és miért nincsen olcsóbb kisebb háttértárral.
-
mm89
őstag
Amióta tiszta telepítéssel felraktam a W10 Home N -t, azóta nekem se megy az MTP semmilyen eszközzel. Eddig nem találtam rá megoldást, de akkor nyilván ez a media playeres dolog lesz. A gond az, hogy telepíteni sem tudom a media playert, mert hibát dob... Na mindegy, majd kap egy új win-t, már úgyis elegem van abból hogy ha valamit az én gépemről az én telefonromra akarok másolni, akkor az asszony gépébe kell dugni a telefont és hálózaton keresztül másolni a dolgokat
-
Dwatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged