- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Ha most váltanék, akkor azért rápróbálnék a 10-esre. Notch nem zavar, nekem attól csak nagyobb a kijelző. A 8-asban meg az ujjlenyomat olvasó elhelyezését érzem a legkörülményesebbnek, főleg mióta exponálni sem lehet vele (elvileg tudja, de sosem működött). Szóval még előnyös is lenne.
Samsunggal szörnyű garanciális élményeim vannak, Sonyból elég volt 2 hónap, ezeken kívül még az alma jut eszembe a nagyobbak közül. -
rosejbli
senior tag
Cafele tokot használok közel egy éve és pékségben dolgozom, de nem ette meg még a keretet. Kb heti egyszer törlöm meg alaposan, meg kb naponta csak nadrágba. Esés ellen is marha jól véd, napi szinten ejtem le a telefont különböző kemény padlókra, de eddig még nem tört össze.
-
clon
senior tag
A Huawei/Honor most piacot akar szerezni a Samu meg nem mert van neki ő csak veszíthet belőle, így a Samunak KELL a támogatással foglalkozni a W/H-nak meg felsőbb kategóriás készüléket KELL gyártani középkategóriás áron. Majd ha kimetszette a megfelelő piaci részesedést már neki is KELL majd a támogatással foglalkozni addig csak szórni ki a mobilt.
A mobil piac 1-2 éves mobil esetén már nagyjából cserés, mert jön a akku jelentős(ebb) csökkenése és a zárt rendszer miatt szervíz vagy "sufni" meg a márka esetleges szándékos lassítás meg ott van droid öregedése ami min. a programok telepítésének elutasítása vagy alapprogramok kizárása (ld. droid alap böngésző nem nyit meg oldalakat).
A profit miatt jön évente az új "cukros" droid meg hozzá az új telefonok nem azért mert erre van igény, ami nem lenne akkora probléma csak már lassan a használhatóbb mobil évente 1 robogó ára eladásnál meg csak egy "talicskáé" -
rosejbli
senior tag
Anno még az okostelefonok előtti időben voltegy ilyen fm transmitterem, azt alif lehetett összeszinkronizálni a rádióval, akkor is borzasztó volt a minőség. Nem tudom, manapság milyenek ezek, de inkább nem próbálkozom velük. Egyébként vannak nagyon jó olcsó bluetoothos párezer forintos rádiók, tesztek is vannak róla. Persze nemegy 40-50 ezer forintossal érdemes összehasonlítani minőségben. Aki jó minőséget akar az áldoz rá.
-
-
Syl
nagyúr
Cseszhetem hogy a H8 erősebb hardver, ha ez használat közben nem érződik. A 4 giga ram is kulárét ér, ha a rendszer a beállításokra fittyet hányva állandóan bezárogatja a futó alkalmazásokat én meg utána keresgélhetem, hogy például hol hagytam félbe a pdf olvasást, vagy nem jön meg az email, whatsapp üzenet
-
-
Aryon87
félisten
-
gery2123
őstag
Nekem folyamatosan neten lóg legyen az wifi vagy mobilnet, mert szeretem azonnal megkapni az értesítést, és nem azért mert nem ér rá hanem azért mert nem ér rá
A munka miatt is és a párom miatt is fontos ez. Nem panaszkodom amúgy mert nekem ez is elég, mivel az eddigi telefonjaim ugyanezzel a használattal max ha 3 órát bírtak, de inkább 2-t. -
t_a_m_a_s
addikt
és (#9466) peanar:
Nekem a legkomolyabb telepített játékom a pasziánsz
A sohaelnemfogyós RAM fogott meg az egészben, azért mertem megvenni, és eddig nem csalódtam benne. Hátlapját nem nyomkodom, romolás nem az én műfajom. Nem hinném, hogy az 5,2"-on HD-bármiféle hiányát érezném a "csak HD" felbontásnak.
(#9469) glacious: Azonos árkategóriában a 2016-os A5 lehetett volna még amit a cégvezetésen át tudtam volna nyomni, ezzel szvsz jobban jártam
-
szendo777
tag
-
Sanki
addikt
Igen, így is lehetséges a nagy kijelző idő, de én arra reagáltam, amit korábban írtak.
Én igazából 2 naponta töltöm kb, napközben folyamatos wifi-n vagyok. Éjszakára pedig kikapcsolom a wifi-t, mobilnetet. Nálam a viber, messenger folyamatosan megy, plusz 2 google fiók szinkronizáció. Így 2 nap alatt összejön kb. 5 óra SOT. -
DaWehun
tag
Facebookon én nem veszem észre, de az Instagram nálam is szarabb, igazából nem lassított felvétel, hanem ahogy görgetsz némi lagg vehető észre szerintem, azt viszont semmiképp sem gondolnám, hogy a telefon hibája, mert eddig semmi baja nem volt és most sincs semmi baja más appal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged