- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
petyametyo #29929 üzenetére
Akkor ez el is dőlt
Nem "gyorsan" töltődik a telefonod.
-
g_g_g
őstag
válasz
petyametyo #29927 üzenetére
Mikor töltőre dugod, utána a körben 2 db villám jelenik meg, illetve a zárképernyő bal alsó sarkába írja, hogy gyorstöltés. Az utóbbiról pár napja volt kép betéve, biztos gyorsan megtalálod
-
ANDROID???
addikt
válasz
petyametyo #29917 üzenetére
Szerviz
Személyesen viszed be, akkor adnak, ha van épp készülék bent amit tudnak adni.A sárgaság nem verziófüggő, de az az utolsó.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
petyametyo #29892 üzenetére
A sajátodra értette.
-
rosejbli
senior tag
válasz
petyametyo #29890 üzenetére
Ha a keretet nem törted össze, akkor 45 ezerért cserélnek képernyőt, akksit, hátlapot, ujjlenyomat olvasót. Így is majdnem egy vadonatúj telefont kapsz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
petyametyo #29887 üzenetére
Mert ha mindent cserélni kell, akkor olcsóbban jön ki a gyártó, ha ad egy új készüléket, ha viszont éppen nincs nekik, akkor utalványt kapsz.
-
trobi28
addikt
válasz
petyametyo #29887 üzenetére
Egyszer volt ilyen estem a Telenornál, akkor be kellett jöjjön az eredeti tulajdonos is, és úgy kaptam meg az új készüléket utalványra. Gondolom minden szolgáltatónál így működik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
petyametyo #29885 üzenetére
Hát ha megeszik, akkor esélyes a csere ill. csereutalvány. Bár nem tudom, hogy miként ellenőrzik a bemondott hibákat.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
petyametyo #29883 üzenetére
Akkucserénél az alaplap kivételével minden cserélve lesz rajta, szóval 40 ezerért jó vétel, ez egyértelmű.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
petyametyo #29854 üzenetére
Ehh... azt hittem érthetően fogalmaztam.
Arra gondoltam, hogy azoknak a hibátlan használt kijelzőknek, amiket hiba nélkül kicserélnek egy újra a szervizben, örülnének itt sokan.
-
rosejbli
senior tag
válasz
petyametyo #27681 üzenetére
Kb így képzeld el. Nekem általában fél óra alatt 40 pár százalékot rak bele, utána meg 3/4-1 óra alatt a maradékot.
-
fant0mi
őstag
válasz
petyametyo #27681 üzenetére
Igen. Az utolso 5 szazalekot meg gyozd kivarni.
-
fant0mi
őstag
válasz
petyametyo #27676 üzenetére
Nem linearis.
-
Halo
senior tag
válasz
petyametyo #27627 üzenetére
asztali webhely , utána pinazúm - én így szoktam olyankor.
-
rosejbli
senior tag
válasz
petyametyo #27627 üzenetére
Googlet nem használok, de chromeban beállítások - > kisegítő lehetőségek
-
V@ns
aktív tag
válasz
petyametyo #27609 üzenetére
Nekem (is) volt ilyen: 20% alatt bezuhant, kikapcs, de kikapcsolva meg 20%-ot mutatott töltőre dugva.
Ezzel a panasszal (is, meg még mással) elvittem, de nekem nem lett vacsi új teló, mert az IMEI-k maradtak, noha majdnem minden alkatrésze új, mert cserélték (eleje, háta, közepe, akksija, stb stb.). -
nrg_52
addikt
válasz
petyametyo #27609 üzenetére
Nem, nekem a kijelzo sargult be.
-
RPka91
tag
válasz
petyametyo #25201 üzenetére
Korlátlan net mellé ingyen adta a Telekom (és milyen jól tette)
-
Sanki
addikt
válasz
petyametyo #25208 üzenetére
Nem ismerem a 6x-et így nem tudom.
@Cozmo: jó kérdés, nem tudom. Viszont páran meg is kapták amúgy.
-
Sanki
addikt
válasz
petyametyo #25201 üzenetére
Telekom 61k-ért árulta és a sok nepper berendelte, bár szerencséjükre ma a T elkezdte törölni a rendeléseket.
-
Sanki
addikt
válasz
petyametyo #22971 üzenetére
Van 3GB-os, a kínai verzió.
-
nrg_52
addikt
válasz
petyametyo #22743 üzenetére
Azt nem irtak meg, hogy mi az oka, csak, hogy a gyarto engedelyezte a cseret. Az az igazsag, hogy en jol jartam vele, igy nem firtattam az okat, vagy reklamaltam miatta. 😂 A te problemad viszont alaplapcseresnek hangzik, nagyobb az eselye a csereutalvanynak, mint az en esetemben volt, de ez csak a privat velemenyem, sem szakerto, sem szervizes nem vagyok, csak okoskodok. ☺️
-
nrg_52
addikt
válasz
petyametyo #22737 üzenetére
En kb 3 hete adtam le kijelzo ragasztas szinezodessel postaponton, es caca 1.5 het mulva kaptam a csereutalvanyt.
@Újbuda: kamera appban jobbra lapoz, pro foto, majd balra lapoz, mentes raw formatumban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest