-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blablabla92
lelkes újonc
válasz
PpenoO #34653 üzenetére
Hasonló a problémám, csak én a 416-ról próbálok elmozdulni erecovery-n keresztül. 412-re próbálok visszaállni, (Ha jól tudom az a 416 előtti verzió) vagy 521-re előre. Bár lehet én értelmeztem rosszul a router DNS beállítását. Ez azt takarja, h a kapott DNS címet, a teló wifi beállításán keresztül bemásolom a DNS1-re? Mert eddig így csináltam, és semmi mást nem állítottam el, de 404 van.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
PpenoO #33504 üzenetére
Halál komolyan gyanakszom a gyors töltőre, hogy nem valid az a töltöttség amit néha kijelez utána a telefon ha csak nem 100%-ra tolom.
Hasonlót már tapasztaltam motor akku töltésekor jó minőségű / ergya töltő után, papíron persze az ergya nagyobb teljesítményű volt. Majd 4-5 téli hidegindítás után már nem volt meg az akkuban az indítóáram hiába volt még 13 Volt fölött aminek elégnek kellett volna lennie. És nem nem akku hiba az a Varta (még ha silányak is...) köszöni szépen ezt a szezont gond nélkül húzta végig!
Most előkaptam a Nexus 9 5V/2A-es töltőjét használom egy hétig kivéncsi leszek, nekem az 7 teljes ciklus. Mivel elég erősen terhelem nekem napi 1 töltés min / átlag.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
PpenoO #33504 üzenetére
Nekünk csak a gyári gyorstöltő van illetve régebbről egy 5V2A-es , valamint egy 5V/700mA-es töltő. Vajon kipróbáljuk ezek közül valamelyiket? Én nem szívesen tenném, mi van ha fake töltöttséget kap a telefon ? Lehet ez hülyén hangzik de az asus powerbankkal töltve (túl sokszor nem volt, pont a most leírtak miatt) sokkal kevesebb ideig bírta a készülék
-
zzola
titán
válasz
PpenoO #33467 üzenetére
Ezzel semmit nem tudtál cáfolni!
Én talk time-ban illetve napi használatban nézem a javulást/romlást.Amikor én használtam a Honort, az eredeti szofttal volt a legjobb!
Napi 100+ hívás, non-stop 3/4G, non-stop BT, spotify, navigáció.
Irreleváns a kijelző idő, hiszen anélkül is lehet használni a készüléket...Szerintem kijelző idővel ezt nem lehet mérni...
Jah és napi 2x töltés.
-
kárátékutyá
őstag
-
kiralytom
aktív tag
válasz
PpenoO #33454 üzenetére
Én ezt egyszerűen nem hiszem el. Ne haragudj (nyilván elhiszem de olyan megfoghatatlan és távoli számunkra egy ilyen eredmény)
Igaz hogy nekünk két készülékünk van de most lett akku csere minden stabil rajta, felesleges appok kilőve, ünnepek alatt a dual simből csak az egyik volt aktív, sokszor még az sem és repülőgép üzemmódban ment. Chatelés szigorúan messenger lite-ban, böngészés pedig opera miniben energiatakarékos üzzemmódban és akkor sem jött ki még 5 óra sem, a rekord talán 4,5 óra képernyőidő volt , ja és mindez szinkronizáció nélkül, wifin, hangsúlyozom, vadonatúj akkuval. A reális átlagos képernyőidőnk a 3-4 óra között mozog attól függően tényleg mennyire aktívan és milyen appok, alkalmazások futtatva.
Mi a titka?
Ja, nem lehet hogy azért van ennyi üzemidőd, mert nem töltötted fel fullra? Azért kérdem, mert ha csak rátöltöttél valamennyit, akkor ha jól vettem ki nem nullázza a számlálót! Úgy nekünk is volt 6 óra, hogy 30%nál rátettük a töltőre és feltoltuk 70-80%ra a töltöttséget
-
-
cdl
senior tag
válasz
PpenoO #31965 üzenetére
Telekomos telókra másnál sem jött még az Oreo?
Próbáltam pc-n is, de ott sincs frissítés rá.
Nem mintha zavarna, csak érdeklődöm.
Ha már itt vagyok, az akkura is 2 év gari van?
9 hónapos a telefon, nincs vele semmi problémám, esetleg az akkut kicseréltetném gari lejárta előtt. -
-
PpenoO
őstag
válasz
PpenoO #26499 üzenetére
Más lehetőség híján feltettem a quick updatet, mivel a rendszer magától letöltötte a frissítést és nem engedte a full verziót telepíteni. Ujjlenyomat olvasó bellassult, ha deep sleepbe megy 2 másodperc mire feloldja a telefont. Csinált már egyszer ilyet 394 alatt de akkor sd kártya csere megoldotta. Ha kiveszem az sd kártyát villámgyorsan feloldja a telefont deep aleepből is. Próbáltam már wipe cachet de nem segít...
-
FrankMonzano
őstag
-
nrg_52
addikt
válasz
PpenoO #25409 üzenetére
A sima folia nem torik, ez viszont igen, volt lehetosegem kiprobalni. Ejtettem vele mar a telefont a brotect megrottyant, a kijelzo nem. Ha mar ugyis viseltes volt a szele, felbe is hajtottam, roppant az uveg resz. Uvegnel sem garantalt, hogy ejteskor sertetlen marad a kijelzo,lattam az ellenkezojet: uveg sertetlen maradt, kijelzo repedt. A rugalmas szerintem jobban csillapit mint a merev, ezert is szavazok pl. a szilokon tokra a kemenytokkal szemben.
-
lbence
aktív tag
válasz
PpenoO #24721 üzenetére
Nem lehet, hogy csak egy idő után bezáródnak ezek az alkalmazások, és ezért nem értesít? Az emui-nak elég agresszív a memóriakezelése, és ez részemről sokkal gyanúsabb, mint az, hogy nem lennének kompatibilisek az említett appok ezzel a készülékkel. (Bár a Randivonal az elnevezése es értékelései alapján nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek.)
-
lbence
aktív tag
válasz
PpenoO #23992 üzenetére
Én minden este töltőre rakom, nem is szoktam nézni, hogy hány %-al veszem le, de gyanítom, hogy 100; és soha nem lövök ki semmit én sem.
Illetve a bt-t, tényleg csak akkor kapcsolom be, ha csatlakoztatom hozzá a bt hangfalat, vagy futás/bringa után leszinkroniálom az órámat. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
PpenoO #22424 üzenetére
Szia,
Van app rátelepítve aminek nagyobb a data-ja ?
Gondolok itt valami realracing 3 és társai méretű játékra.
Bár elvileg nem kéne ilyet okoznia főleg, hogy 80mb/s-es de a belső tároló tudtommal kicsit lassabb ennél. (én 64es modellt használok kártya nélkül, de ezt kipróbálom tudom-e reprodukálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged