-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
leslieearth #33148 üzenetére
De remélem mondtad nekik, hogy aki ezt csinálta az a közelébe ne menjen többet a készüléknek...
-
mm89
őstag
válasz
leslieearth #33142 üzenetére
Ez nagyon sz@rul néz ki! -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ez nem gány munkának tűnik, hanem szar szemét munka. Ilyet hogy adhatnak ki a kezükből?? Hát akkora ott a rés, hogy egy kamion megfordul benne, ott bemegy a por, a kosz, a pára, pillanatok alatt le fog válni az a hátlap. Meg sem fogta a ragasztó rendesen, de ahogy látom nem is nyomta rendesen körbe, meg ugye egy kis nyomás sem ártott volna.
-
fant0mi
őstag
válasz
20-ért? Az is ebay-es.
-
rosejbli
senior tag
válasz
Ezt remélem már meg is reklamáltad, ha nem, akkor szerintem tedd meg minél hamarabb.
-
leslieearth
tag
válasz
leslieearth #33028 üzenetére
sziasztok!
igértem, hogy jelentkezek a hátlap+akku cserével mire jutottam a firstphone-nál.
röviden: semmire. teljes gyalulás után bevittem, hogy akkor amit pár nappal korábban beszéltünk, itt a telefon, kérem az akku+hátlap cserét. mivel szfváron még nuku szervizes, felhivták talán nyíregyen az ottani üzletet, akik azt mondták, h a tmx-be küldik, onnan kérnek ajánlatot. mondom 1., nem ezt beszéltük elsőre, 2. az ő árajánlatukat ismerem, fölösleges köröket nem futok, így eljöttem
most a fixity-nél van, futár vitte, hozza (ott van még náluk), 20 körül megáll. remélem szépen megcsinálják, már van gazdája
-
Diák66
őstag
válasz
leslieearth #33025 üzenetére
De, szerintem hivatalos Huawei szerviz partner. Győrben elvileg most nyitott üzletet.
-
NoOne1976
őstag
válasz
leslieearth #33019 üzenetére
Bementem a Firstphonba. Mondtam, H8 akkucsere. Közölték, hogy 3x ezer, ami a negyvenet majdnem elérte. Mondták, hogy a kijelzőt is, meg még mást is cserélnek. Ez van, máshogy nem csinálják.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
leslieearth #33019 üzenetére
Hivatalos szerviz KIJELZŐ-vel cseréli az akkut, 43 ezerért kapsz egy új telefon kijelző, akku, keret, hátlap.
-
NoOne1976
őstag
válasz
leslieearth #33000 üzenetére
Én kérdeztem őket, de miután majdnem 40ezres árat mondtak, így letettem róluk. A telefon alig ér többet.
-
nrg_52
addikt
válasz
leslieearth #33002 üzenetére
Helyben csinaltak mind2x.
-
nrg_52
addikt
válasz
leslieearth #33000 üzenetére
Debrecenben 2x csereltek mar nekem elolapot, hatlapot, keretet h9-en. Mindket esetben nagyon szep munkat vegeztek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
leslieearth #21865 üzenetére
Sajnos ilyen már nincs, csak törekedni kell a 30 napon belüli javításra. Egyébként viszonylag gyorsan dolgoznak.
-
nrg_52
addikt
válasz
leslieearth #21854 üzenetére
Mar ravettem magam es kinyomtattam a bejelentolapot. Tudja valaki ~meddig a garanciaztatas folyamata idoben?
-
Sanki
addikt
válasz
leslieearth #14859 üzenetére
Innen esetleg?
-
Dwatti
addikt
válasz
leslieearth #7296 üzenetére
Ha a jobb felső pipára kattintasz....akkor kell bejönnie az általam mutatott képnek (menünek )
-
Dwatti
addikt
válasz
leslieearth #7266 üzenetére
Módszer 3: Beállítás mint > A Háttérképre kattintva lépj tovább....
Ha nem müködik nálad akkor az nem a rendszer hanem a Nova hibája ! -
peanar
senior tag
válasz
leslieearth #7244 üzenetére
Mindhárom működik, az előbb teszteltem.
Módszer 1: a képernyőzár stílusát lehet gyorsan és egyszerűen meg változtani
Módszer 2: Táma alkalmazás megnyitásánál a Testreszabás-ra kattintva a képernyőzár stílusa, zárképernyő és főképernyő háttere, valamint az ikonok változtathatóak meg
Módszer 3: tetszőleges kép megnyitása után pár "gombnyomással" egyszerűen és gyorsan megváltoztatható a zárképernyő és főképernyő háttere.Nem olyan bonyolult ez
(#7247) Jenka
Ikonpakk cserével megoldható, eltüntethetőek a neked batárnak tűnő ikonok.
-
peanar
senior tag
válasz
leslieearth #7192 üzenetére
(#7199) dave0825
(#7200) lenovomenUgyanúgy három lehetőség van, mint az mm (android 6) romnál:
1. Képernyőzár és jelszavaknál
2. Téma alkalmazás, itt egyedi képet is meg lehet adni
3. Galéria, képet megnyitva majd Továbbiak/Beállítás mint...itt akár háttérképnek, akár képernyőzár hátterének, vagy mindkettő opció kiválasztásával mindkét helyre beilleszthető az adott kép. -
dave0825
őstag
válasz
Én 6.0-án a Témák alkalmazásban szoktam, máshol én sem találtam meg. Nem tudom, hogy Nougat-on van-e ilyen alkalmazás.. Ha van, belemész, alul talán Testreszabás, vagy valami ilyesmi, és ott lehet változtatni.
-
lenovomen
aktív tag
válasz
Én lezárt képernyő közben kiválasztottam a számomra leginkább szimpatikus hátteret és szüneteltetés gombot nyomtam.
-
ORCA58
addikt
válasz
leslieearth #3592 üzenetére
A Tru Phone [link] alkalmazást használom, én abban állítok be mindent, a csengőhangokat is. Szinte minden tud.
-
ORCA58
addikt
válasz
leslieearth #3572 üzenetére
A névjegyek első sora nem a Csoportok? P9 lit-on ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged