- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Láttam többen is panaszkodtak hogy tokban is karcolódik a telefon háta, erre mások adtak olyan tippeket hogy szélvédősnél kell fóliáztatni.
Én is Nillkin Frosted-et használok, én Aliról rendeltem egy ilyet és telejsen jó a cucc. Áttetsző karbon mintázatú fólia, a kivágások pontosak, és filléres tétel. Felragasztani gyerkjáték, a telefon sem csúszik annyira a kézben, és nagyon vékony szóval a totok is ugyanúgy felmennek rá. Nekem Nillkin Frosted van egyébként. Egy próbát megér mindenkinek szerintem, még ha nem is jön be, de minimális kiadás... -
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani-nézni, hogy a beállítások-megjelenés, a betűméretnél lehet köztes méretet állítani a MM-ben található "óriás és a hatalmas" közöttire Nougat alatt? Vagy ott(Nougat) mások a beállítások?
-
soniq
tag
Azt nem tudja valaki,hogy miért nem enged facebook app korábbi verzióját telepíteni?
Megáll az alkalmazás engedélyeknél,és hiába nyomok az ok-ra,nem történik semmi. -
1stVikman
senior tag
Uraim, annyi hsz keletkezik, hogy nincs időm követni. Óránként van szünetem, és 35-40 új hsz van mindig .
Nekem L19 van és még nem jelzett a b360. Egyelőre még várok. Üveg előre nillkin, hátra fólia meg átlátszó kemény tok. Ha lesz időm, holnap dobok fel képeket is róla, meg rendeltem ugreen kábelt meg átalakítót, ami mégúton van.
Majd lesz pár kérdésem beállításokkal kapcsolatban, de sajnos állandó időhiánnyal küzdök. -
ORCA58
addikt
válasz
Shummo #10057 üzenetére
Hogyhogy csak a programokat menti? Évek óta sokkal többet tud.
Névjegyzék, Üzenetek (SMS, MMS), Hívásnapló, Hang, Fotók, Videók, Dokumentumok, Alkalmazások (Szerinted csak ez), További adatok.
A További tartalmazza a: Jegyzettömb, Ébresztések, Zaklatásszűrő, Kezelők, Időjárás, Asztali ikon elrendezés Könyvjelzők és Naptár adatait. Naptárat csak akkor, ha a telefon a naptár tárolási helye. Ha google fiókhoz tartozik, azt a Google-ra kell szinkronizálni. -
-
Tanczi01
tag
Csináltam néhány videót. Mindenkinél rossz a minősége? Nekem az összesben van egy pattogó hang,és be is csíkosodik néha a kép.
-
Becksman
őstag
válasz
Doblós #10079 üzenetére
Őszintén nem hiszem, azért néha leszedtem a nilkint hogy az alatta lévő szemetet letörölgessem (ilyen kendőcskével amit a fóliákhoz szoktak adni). De sajnos tényleg ott van egy kis apró karc alig látható plusz felül is van egy kisebb de nehezen észrevehető. Hát ezt szerintem be kell nyelni mert ilyenek ezek az üveg hátlapok.
-
Sragi
őstag
válasz
Time altar #10075 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor összefoglaló alapján felrakod a B131-et.
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Becksman #10072 üzenetére
Szia, nekem pont most jött meg a Nillkin előlapi üveg, és volt hozzá egy hátlapi fólia (Arc Edge típus üveg, amit a fórumban sokan ajánlottak már). Az más kérdés, hogy meg kell barátkozni azzal, hogy nem tökéletes a széleken, de a tapintása viszont sokkal jobb, mint az eddig rajta lévő fóliának.
-
Becksman
őstag
Na most kicsit csalódtam a Nilkin Frostedben. Nincs egy hónapos a telefon, DE már tegnap észrevettem rajta a hátlapon kis apró karcot. (nagyon apró nem zavaró). Ez az egyetlen hibája számomra a telefonnak, hogy hátlapi fóliát szinte nem is kapni hozzá és hiába vigyáz az ember rá akkor is sikeresen megkarcolódik az a üveghátlap...
-
Sragi
őstag
válasz
Darksiders84 #10069 üzenetére
Egyedül a Hicare-ben lévő korai B360.
Firmware Finderben ott vannak a full romok. Valakinek a koraival sem volt gond.
Megjegyzem nekem a b120-al sem. De nem volt kedvem várni tovább. -
Danny Ocean
csendes tag
válasz
Danny Ocean #9902 üzenetére
2 napja fent a Nougat, kb. 3 órát beszéltem vele nem előnyben részesített módban a Vodafone-kártyámmal, azaz 2G-n és nem szakadt meg. Egyedül a Nougat változott, tornyok és város nem
. Szóval talán ez magjavulni látszik, remélem nem kiabálom el... Mármint a szakadozást.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
Time altar #10066 üzenetére
Én 3 hónapja használom hibátlanul Extreme Digital b120 majd jön valamikor még idén reméljük mert ilyen olyan proba verziókat biztos nem rakok fel mert szinte mindenki síránkozik utána ez nem jó az nem jó gyorsabban merül stb szóval én azok a kevés emberkék közé tartozom akik megvárják.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Én B131-el akptam, de semi új. Majd lesz ne aggódj..
-
Sragi
őstag
válasz
Sokaknak nem jött meg még a b131 sem.
En is köztük voltam. (Telekom). De meguntam a varakozast es felraktam manuálisan a B131-et. Sajnos nincs logika benne, hogy ki mikor kap. -
Time altar
újonc
Sziasztok!
Engem annyi érdekelne, hogy hogy lehet az, hogy még mindig a B120-as a Build szám, és hiába keresek frissítést otán egyszerűen nem talál semmit, kicsit idegesítő, hogy itt már írják mindenhol, hogy rég kijött a 360 és még mindig ez van fenn. A teló MM-os. -
Vitya103
tag
Én is frissítettem viszont a 02.06i frissítéshez képest ez is jobban merül ugyan úgy mint az első b360.
Nektek mi a tapasztalat? -
Quqesz
nagyúr
Hmmm eddig azt gondoltam a G4 rendszere milyen jól van optimalizálva(az is volt), de ez még annál is folyamatosabb és pár dolgot gyorsabban betölt mint az LG(pl play áruház)..
-
dokee78
félisten
Ilyet vett már valaki?
TRONSMART CC1T
Jó ehhez gondolom megy vele a gyors töltés?Ezt kell szervíz menüből feltenni és nem kell wipe?
-
atosan
veterán
válasz
Shummo #10057 üzenetére
Szia,
Nem kell a 2.6-ot előtte felraknod, mehet a 2.14. FR nem szükséges, de sosem árt, ha nem csinálsz, idővel úgy is meglátod kell e vagy nem.
Ha nem csinálsz, természetesen megmaradnak az adataid.
Igen, szerviz menünől kell felrakni.
Hát ez az, hogy nem tudod megállapítani sajna melyik van fenn, tudtommal. -
Shummo
senior tag
Na mostmár teljesen össze vagyok zavarodva, és hiába olvasom a hozzászólásaitokat nem tudok rájönni hogy mi a helyzet
Szóval. A Hicareből még a tesztidőszakba felraktam a B360-at kb. jan közepén.
Azóta elvileg még jött ki. Ha jól gondolom akkor amit a firmware finder ír 02.06 és a 02.14.
1. Ha most fel akarom tenni a legújabbra, akkor mi a dolgom? mind a 2-t egymás után fel kell? Vagy elég a 02.14. Maga a rom 1.4 Gb szóval gondolom ez elég.
2. Másik kérdés, ha most felrakom, utána kell Factory reset?
3. megmaradnak a mostani beállítások? (sajnos root nélkül rendszer szinten a beállításokat nem tudom lementem, a huawei backup meg csak a progikat menti)
4. Ha jól értem akkor a 02.14-et pedig szerviz menuből kell felrakni?!
5.Hogy tudom megnézni, hogy nekem épp melyik rom van fent, mikor ugyan az a számuk, azonosítójuk csak a kiadás dátuma tér el ???Ha valaki ezekre egyben válaszolna az gondolom másnak is segítene majd.
Köszike a válaszért
-
laci laci
addikt
-
glacious
addikt
Kicsit fura most, sima OTA frissítést próbáltam. Kiírja hogy 159MB, de nem azt tölti le hanem valami mást, mert már 1200%-nál jár a letöltés.
-
TODI1111
veterán
Érdekes mert például a samsungoknál a kisebb frissítéseknél ha más nem is de az android biztonsági javítási szint változik. Ott például ez a szint már a januári (de lehet, hogy van már februári is) míg itt változatlanul a decemberi.
-
Doblós
aktív tag
Köszönöm uram
Jó pár hsz-el feljebb olvastam,hogy valamelyik fórumtárs több tok között is vacillál,a Nillkin Frosted tok is közte volt.
Én beszereztem egyet,adnak hozzá ajándék fóliát is.A tok nagyon fasza,tökéletesen illeszkedik a telefonra és nem akar kicsúszni a kézből.Mind a 4 sarkát nagyon jól védi és jól is néz ki benne.Abszolút prémium a cucc.
Az ajándékba kapott fóliát is feldobtam rá,a kijelzőt majdnem 100%-ban lefedi,az oldalsó káváknál marad kb.1-1 mm.
Az ára sem vészesEgyébként meg gondolkodom ezen a folyékony nanos akármin.Tapasztalata esetleg valakinek?
Videókat láttam róla,de egy felhasználói véleményre is kíváncsi lennék. -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a valós akksi méret?Ha jól tudom,ugyanaz van benne,mint a P9-ben,3000 mah.
-
lenovomen
aktív tag
Feltelepítettem az új február 14-es frissítést. Hol kellene látnom a változást? Rendszerinfóban minden maradt a régi. Még dátum/verziószám sem változott.
-
Dwatti
addikt
Február 13.án RT az az RTM végleges kiadásra szánt változat ként hivatkoznak rá
Release To Manufacturing azaz ez az a verzió ami a készülékre kerül...és Egy videó
-
laci laci
addikt
És amúgy milyen az mm-es képest a nougat? 131-re simán 3 gombos...
Kérdés :
-hangerő gombot lehet képernyő ébresztésre tanítani?
-honnan tudom még, hogy nyitott a bootloaderem?
-ez biztos, hogy hülye kérdés lesz() az nfc-vel tölteni lehetséges valahogy?
Köszönöm a válaszokat előre is... -
forgonati
őstag
Valaki akinek már sikerült letölteni a full B360 romot, nem tudná felrakni valami értelmes tárhelyre? Mert én is elkezdtem letölteni innen de több mint 4 óra hossza alatt 80%-ig jutott, komolyan mondom a régi betárcsázós sebességet idézi. Muszáj voltam megállítani mert nem bírtam kivárni. Megköszönném ha lenne olyan jófej valaki... Esetleg egy másik linket ahonnan gyorsabban jön?
-
garrotter
tag
Nekem van bejegyzés, de engem meg az zavar, hogy elszállt a recoverym. Azt írja frissítenie kellene, engedélyezem, csatlakozik a wifihez (elvileg) és utána nem tud letölteni
Wipe cache-t akartam, miután 3 gombos módszerrel feltettem a 02.14-i verziót (a belső tárhelyről).
Majd hétvégén még megpróbálom sd-ről is hátha rendberakja. -
-
Quqesz
nagyúr
Na jó kis telefon ez! Kezdünk összeszokni, nem bántam meg. Kamera sztem jobb a G4-nél, főleg a selfi, de még tanulom csak. Nagyon fluid a rendszer. Kamerában azért a G4 funkció gombjai manuális beállításoknál kézreesőbb volt, de majd megszokom ezt is. Szal ájm hepi
az árát nagyon megéri(és sebességben veri az S7e-t)
-
Dwatti
addikt
Amúgy én itt találtam meg tehát innen a link
-
Halo
senior tag
A letolteseket az sd kártyára szeretném. Tehát az azon levő downloads mappába. Nem találom sehol a beállítását... a böngészőnél se lelem.
Hol keressem+ -
Dwatti
addikt
válasz
Vitya103 #10014 üzenetére
Elvileg mint a 02.06-os csak jobb az akksi idő. A sima nugátnál meg annyival jobb : Az értesítések olvashatóbbak , optimalizált akksi idő, külső alkalmazások gyorsabbak ,jobb megjelenés stb
24 óra elteltével 60 % vagyok kb 2 óra kijelző idővel. Szerintem tűrhető - kicsit jobb lett az akksi idő de MM alatt jobb volt. -
Dwatti
addikt
válasz
Seduxen33 #10012 üzenetére
Én SDröl raktam fel, 02.06 verzióra . Itt látszik hogy a naplóban van írás
Te vagy a 2. akinek üres a napló belsőtárhelyről rakva. nem tudom az okát de lehet onnan csak frissít az SD-röl meg újrarakja.... de ez csak találgatás. -
Vitya103
tag
Az új frissites mit tartalmaz amúgy,?
-
Seduxen33
csendes tag
válasz
nrg_52 #10006 üzenetére
Érdekes. 3 gombosnál elindítja a frissítést, szépen végigmegy. A beállításokban a frissítésnél az aktuális verziónál azt írja hogy napló módosítása, nincsenek információk. És semmi szöveg. A dload mappában a 14-i update van. Akkor most felment vagy sem? A frissítés gyorsan végigment szóval sztem inkább nem.
-
nrg_52
addikt
-
hanati64
tag
Letöltöttem, kicsomagoltam, az update.app-ot bemásoltam az sd kártya dload mappájába. Szervíz menüvel elindítottam, újra indult a telefon és kiírta, hogy install hiba, nem kompatibilis verzió és ,hogy töltsek le egy korrekt verziót. Tegnap a megadott linkről töltöttem le és ugyanez volt.
Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest