- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Savageboy #35549 üzenetére
Nekem olyan, mintha a betekintési szög egy hangyányival rosszabb lenne (fényerővesztés), szemből viszont mintha élettelibb lenne, de lehet csak bebeszélem magamnak. Persze nincs két tökéletesen egyformára sikeredett kijelző. Mondjuk én soha nem voltam elájulva a Honor 8 kijelzőjétől, csak egy ips na.
-
cozmo
őstag
válasz
Savageboy #34778 üzenetére
Pontosan erre gondoltam. Nem akarok órákat tölteni vele mikor backup-ra van szükség. Valamint a telefon se legyen lassabb egy lassú kártyától. Túl gyors kártyáért meg felárat kell ügye fizetni ami pénzkidobás. A Samsung kártya felejtős kibaszott drágán mérik. itt vannak a különbségek, nem a méret a lényeg
Az újabb kártyákon két sorban vannak az érintkezők is pl. A kérdés hogy a honor 8 mit tud ezekkel kezdeni. Mármint tudvalevő, hogy elmegy vele hisz lefelé kompatibilis az U3 szabvány. No de a telefon ki tudja e használni az előnyeit?
-
Orgi
addikt
válasz
Savageboy #34778 üzenetére
Én a méretet figyeltem elsősorban vásárlásnál és 128-as már csak ebben a sebességben volt. Sajna nem mértem, de mikor 64-es sd kártyáról váltottam nemrég, akkor vissza kellett másolnom rá mindent, az 55 GB anyag 2-3 óra alatt ment vissza kb (a gépemről a Honorban lévő sd kártyára), ha ez segít, úgy rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest