- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
norberto9 #31656 üzenetére
Nekem is ez volt. Még Nougat-on próbáltam lecserélni a fontot, de nem jött össze. Erre az Oreo frissítés után érvényre jutott
A lényeg, hogy én ezt a programot tettem fel. Lényegében letölt egy default témát, amit utána a Témák alkalmazásban ki kell választani és kész is! -
-
zzola
titán
válasz
norberto9 #26845 üzenetére
Kb. 1 perc alatt megtaláltam a neten...
G-W-2 Warehouse Shipping method: Royal Mail Registered (Egyesült Királyság)
G-W-3 Warehouse Shipping method: UPSDXYKD (Egyesült Királyság)
G-W-4 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-5 Warehouse Shipping method: DEDHLEU1 (Csehország/Németország)
G-W-6 Warehouse Shipping method: FR-Oversea (Franciaország)
G-W-7 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Spanyolország)
G-W-10 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-13 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Portugália)
G-W-15 Warehouse Shipping method: Stopped
G-W-16 Warehouse Shipping method: ES-GLS-Oversea (Spanyolország) -
rosejbli
senior tag
válasz
norberto9 #26536 üzenetére
Szia, 3d panoráma kép, új biztonsági frissítés van benne. Illetve van még az, hogy 3 naponta meg kell adnod a jelszavad az ujjlenyomat mellett, valamint, hogy a képeid egy átmeneti tárolóba kerülnek (mint a windows lomtár) és onnan törölni kell őket vagy 30 napon belül magától kitörli.
-
Zeki
nagyúr
válasz
norberto9 #26021 üzenetére
Nem értek hozzá, de összetett dolog ez:
Akkumulátor,Bezárás a képernyő zárolása után. Na itt van egy halom app, minél választható, hogy mit zárjon be.
Alkalmazások, fogaskerék(Beállítások), Speciális hozzáférés, Optimalizálás mellózése. És van ott még a Korlátlan Adathozzáférés is.De lehet még más beállítás is kell valahol...
-
dave0825
őstag
válasz
norberto9 #14014 üzenetére
Nekem akkor szokta csak több próbálkozásra föloldani, ha kicsit izzadt az ujjam, vagy vizes. Most flip tokban van, és elég vastag a tok hátulja, nehezen érek be az ujjlenyomatolvasóhoz, ezért úgy állítottam be, hogy inkább az ujjam hegye felé olvastattam be többször.
(#14009) Sanki: megnéztem én is itt, és én január közepe-vége felé vettem a telefon Euronics-ban, és 2018. októberre írja a garancia lejártát.
Ez azt jelenti, hogy elvett tőlem az Euronics 3 hónapot?
Gondolom érvényesítették, vagy nem tudom, októberben, mert mikor vettem januárban már be volt lépve egy Google felhasználóval az egyik eladó (névről ismerem, ezért tudom, hogy ő volt). Egyből nyomtam egy gyári visszaállítást is.
Ez gondot jelenthet? Bemenjek reklamálni az Euronics-ba szerinted/szerintetek?(#14021) norberto9: Igen, amúgy is egy ujjadat kell felvételkor többféle szögben hozzáérinteni. Vagy te egy hozzáadásnál több ujjadat érintetted? Mert akkor az lesz a baj. Ha több ujjat szeretnél fölvenni, hozzá kell adnod még egyet. 5-öt kezel, ha jól tudom, tehát 5 különböző sort tudsz beállítani.
-
Centurio9
csendes tag
válasz
norberto9 #12535 üzenetére
Az nem fogja megtalálni, mert ez nem vírus, hanem csak simán agresszív push-notifikációkat használó reklám, valamelyik "ingyenes" alkalmazás csinálja, CM Browser pl. Töröld a legtöbb alkalmazásodat, aztán ha eltűnt ez a probléma, akkor úgy telepítsd vissza őket, hogy egy-egy nap teljen el két alkalmazás telepítése között, és ha megint előkerül akkor már tudni fogod hogy melyik csinálja.
-
Centurio9
csendes tag
-
peanar
senior tag
válasz
norberto9 #12530 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólokhoz, 99% hogy egy alkalmazás csinálja!
Egy barátomnál is hasonló helyzet volt...frissítettem a telefonját, majd egy kis idő múlva hívott, hogy mit csináltam a telefonnal, mert elárasztják a reklámok. Mondtam neki, hogy csináljon egy képernyő képet és küldje el nekem. Kiderült, hogy ha jól emlékszem valami cm security, vagy valami hasonló volt a ludas, amit nem tudott hogy hogyan került a telefonjára, de az alkalmazás törlésével megszűntek a reklámok.
Lépj be a Beállítások/Alkalmazások és egyesével nézd át az appokat, hogy mi az amit használsz, amit te töltöttél le, ami meg nem kell, vagy nem ismerős...töröld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest