- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
eustock #4589 üzenetére
Sajna nem 4-8k a különbség. Többségünk ráadásul meg sem engedheti magának hogy cégre vásároljon, de ha azt mondod, hogy meg lehet venni tőletek úgy nettó áron garival mindennel a készüléket ahogy mondod én mint magánszemély akkor már érdekel a dolog. Egyéb esetben nem, mert az a 15k az 15k magyar huf forint és itthon minden többe kerül. Megértem én az üzletpolitikát meg stratégiát, tényleg itthon Ti adjátok legjobb áron magyar garival, de szerintem ilyen off témát ne dobj be, hogy "akárki megveheti nettó áron" mert ez nem így van. De ha tévedek akkor bocs, már rendelem is 49k-ért tőletek magánszemélyként...egyéb esetben meg sorry, de inkább a kicsi kínaiaktól rendelem meg a prime-ot és még úgy is jobban járok.
-
betyarr
veterán
-
egeisa
csendes tag
Vettem fel egy Slow motion videót, akit esetleg érdekel, a videón az ifitársam látható, a sport amit nyomunk pedig a teke, ami pedig látható h a visszajövő (kb. 3 kilós) golyó eléggé elkapja a kezét, és a lassított reakció pedig nagyon jól visszadja a slow motion előnyét
https://drive.google.com/file/d/0B0RKL8oDWC4YUy1DLXBMbzFZRXM/view?usp=sharing
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #4584 üzenetére
A második része a hsz-ednek nem teljesen korrekt!
Kintről már 160 USD-ért lehet rendelni, az pedig nem 4-8k HUF különbség!
Nekem a Prime jött ki 64k-ra: 3 fóliával, 1 szilikon és 1 Nilllkin tokkal. Szóval még ez is olcsóbban jött ki, mint az eu... .hu-tól.
Ami a ROM-okat illeti: én, amatőr vagyok ezen a téren, de max. 20 perc és "magától" felkuszik az éppen kiszemelt.
A magyar nyelv gond tud lenni, annak aki feltétlenül ragaszkodik hozzá. Azonban november 6-a után ez is meg fog oldódni, mivel elérhetővé valik a MIUI.HU ROM-ja.eustock:
Persze, ez így a teljesen korrekt.
Mivel nem vagyok ÁFA alany, így inkább a fizetendő összeget hasonlítom össze. -
eustock
tag
válasz
betyarr #4586 üzenetére
(#4590) grafnet
A kínai nettó árat versenyeztetni egy áfás árral nem túl korrekt, a kínai nettó árat az eustock-os nettó árral kell összevetni, ott pedig nincs nagy különbség, amit a hazai garancia, és a másnapi átvétel kárpótolhat, már akinek ugye, mert ez is csak egy lehetőség a sok közül.
-
Az miért van, hogy a Camera FV-5 programban nem tudom beállítani, hogy az SD kártyára mentse az elkészített képeket?
Látszólag be lehet állítani mentési útvonalnak a külső SD kártyát, de a fénykép elkészítése után kiírja, hogy a külső SD kártya a program számára nem írható
és a fényképet a belső tárhelyre menti.
Ezzel szemben a gyári Kamera app szemrebbenés nélkül menti a készített képeket a külső SD kártyára
Néztem a Beállítások -> Alkalmazások -> Camera FV-5 alkalmazás engedélyeit, de nincs olyasmi, ami korlátozná a külső SD kártya elérését
-
deadbody
tag
válasz
Nekem nem eustockból van, nem igazán van szoftveres gondom pedig nem magyar miui van fent, aki eustockról veszik gyakorlatilag ugyan azt a romot kapja mint mások, csak magyarosítva és talán 1-2 plussz appot. Miuihu nem ír új romot, csak magyarosítja az eu romot tudtommal.
-
betyarr
veterán
válasz
van az ~15k is a 4-8k helyett
annyit meg megér egy romcsere.5 perc az egész.
-
válasz
cimbi66 #4578 üzenetére
Akik az Eustockról vették a telefont, azoknak semmi problémájuk sincs, a dobozból kivett telefon úgy jó, ahogy van (jó, persze, vannak olyan
elvetemültekínyencek, akik azt a gyári szoftvert is felülírogatják).
Akik közvetlenül Kínából rendelték a telefont, azok spóroltak 4-8 eFt-ot, de nekik általában frissíteni kell a működtető szoftvert, mert általában nem a legfrissebb, magyarított verzió van rajta.
-
warta
csendes tag
válasz
konigjanos #4546 üzenetére
Nekem svox classik van V2.014, a hozzá való hanggal, asszem Judit.
-
DaWe94
senior tag
válasz
cimbi66 #4578 üzenetére
A mindenkori legfrissebb Eu-s romokkal semmi baj nincs szerintem, ha mindent úgy csinál az ember ahogy kell. Nálam az 5.10.22 van fent, kapott egy wipe cache-t...azóta minden fasza, semmi gond vele.
Az a baj, sokan össze-vissza telepítgetnek romokat ész nélkül, aztán előjönnek érdekes dolgok... -
Rol06
tag
válasz
Peterrr100 #4558 üzenetére
Igen, nem is értettem miért mondták többen, hogy műanyag..
Nekem is van, pont most váltottam (van pár és időnként váltogatom a hátlapokat, tokokat)
Viszont fontos kiemelni, hogy jóval vastagabb tőle a teló illetve + 47 gramm ez a hátlap -
konigjanos
senior tag
válasz
cimbi66 #4578 üzenetére
Érdekes fórum lenne, ha nem segítséget kérni jönnének az emberek nem? csak azt leírná mindenki, hogy ez fasza, és kész...azért jópár száz eladott telefonból csak ennyi produkál hibát, ami igen jó szerintem.
De én leírom: nagyon fasza telefon, sok volt már, de ezt szeretem a legjobban.de ezért nem szoktak feljönni az emberek a fórumra. -
cimbi66
csendes tag
Hello! Olvasgatom ezt a forumot, de igazán nehéz eldönteni , hogy ez a telefon egy alapból használható vagy egy állandó problémakkal küzdő folytonos alapszoftver utáni kutatás és cserére szoruló zűrös készülék-e?
Miért van , hogy "mindenki" arról beszél itt a forumon , hogy melyik szoft.-ot tegye fel ? Jó lenne ha valaki összefoglalná , hogy mi az igazság? Előre is köszönöm! -
Gymszrs
csendes tag
Még érdekesebb a helyzet.... Az 5.11.1 beta felment, de nincs google store, hiába rakom fel apk file-lal folyamatosan leáll hibával.... Az 5.10.16-ot próbálnám visszarakni, de "update zip verification failed" üzenet és ennyi.
-
Nestor16
senior tag
Jókat választottál.
fekete alap tok - Na ez már jobban tetszik, mint az "üveg" hátlap. Szerintem még így is vékonyabb, mint azzal. Könnyű is, nekem szimpi. Ujjlenyomatot nem gyűjti, csak minimálisan lesz maszatos, alig látszik, először volt is kis szaga, már nincs. Egyedül a fogása nem tökéletes, mert nem teljesen csúszásmentes. De a hátlapi műanyagnál sokkal jobb, de nem annyira, mint az elején lévő üveg.
Attól meg, hogy pont úgy essen az élére, hogy ott nem éri a keret, nagyon-nagyon ki esélyt látok, mert tökéletesen párhuzamosan kell esnie. Szóval a tokot kell, hogy érje az ütés.
Még szívesen kipróbálnék ezek után egy nillkin tokot vagy valami márkásat, kíváncsi vagyok azok mennyivel jobbak. Akinek van az elmondaná milyen kézben, érzésre?Egy magazinban olvastam, hogy saomi-nak ejtendő.
-
Gymszrs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert eléggé elakadtam. Ma felraktam a stable miui7-et. Nem igazán jött be, vissza szeretném tenni a developer romok egyikét. Sajnos azonban nem engedi. MI recovery-ben wipe cache, wipe user data megvolt, amikor kiválasztom h telepítse az update.zip-et a telóról (teló memóriában van a zip) hibát ír ki. Bármelyik romot próbálom ez történik. Stable-ről nem fogok tudni visszaállni developerre? Csaknem? Legyen szíves aki tud segítsen.
-
válasz
Peterrr100 #4564 üzenetére
Én meg nőgyógyász, hosszú ujjakkal
de a csőgatyámban nem tudok leülni ha a telefon a zsebemben van. ezzel a hátlappal meg különösen
(nőgyógyász csak vicc volt, kardiológus vagyok, de oda nem kell hoszú ujj)
(#4568) sephi
Google translate szerint "köszjaomi" azaz köles de nem tudom, mert visszafordítva meg "sáomit" mond
Hátha valaki tudja... -
F e Z o
veterán
Most kezdtem követni ezt a topicot, mert gondolkozom egy Redmi Note 2 vásárlásán. Kicsit offként kérdezem, hogy hogyan kell kiejteni a xiaomi szót, mivel még senki szájából nem hallottam, így gondoltam itt teszem fel ezt a kérdést. Ksziáomi, Csáomi?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Rendelni szeretnèk ebayról,ha esetleg rosszul választottam,kerestem ki akkor mit tud ajánlani,javasolni nekem olyat amit már rendelt?Köszönöm!
üveg fólia
tok
memóriakártya -
Peterrr100
csendes tag
-
deadbody
tag
-
válasz
Hát nem tudom, komoly tégla lesz belőle...jóval nagyobb, a telefon a hátlappal mint a gyárival...
én annyira nem vagyok elragadtatva tőle... -
SAMG3
tag
válasz
Hat lehet te jobbat kaptal de ketlem h az enyem uveg es aalu lenne. Raadasul 2 rugoert vettem a dragabbikat. Ratettem 10 percre kiprobalni de egy kalap szar :/ aki esetleg igenyt tart ra 1000ftert atadom xd
-
SAMG3
tag
A telefon mai produkcioja.
Teljes uzemido eddig 10 ora
Sot 1 ora
Mobilnet bekapcsolva es 59% :/
Jo lenne mar wzt orvosolni. Meg ha 2 orat ment volna a kijelzo azt mondom oke de igy.... -
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4552 üzenetére
OK. Nem voltam konkret: A TWRP telepites utan Flash Super Su minek kell? Fejlesztoi ROMban benne a root, ha mast tennek ra az a CM es abban is benne szokat lenni. Ez a flash SU kimaradhat igaz?
-
DaWe94
senior tag
A screencast, a Mi PC Suite-ban csak nálam nem működik? Vagy Én bénázok valamit?
-
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4550 üzenetére
Root nem kell semmihez? Vagy a fejlesztoiben levo root igy is mukodik (Hongmin ment)?
Meg Hongmin volt TWRP-m, a Note 4G-re nem kellett es nem is hianyzott, itt viszont kellenenek a plusz wipe opciok es az md5 check ROM felrakaskor is hianyzik, ha nem OTA jon a ROM ra. Marpedig vagyom a multira de azt nem fogom hagyni OTA frissiteni. -
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4543 üzenetére
Ez a metodus, ezekkel a fielokkal OK? Ha igen, akkor neki veselkedem.
Jah, az osszefoglalos link BETA-SuperSU-v2.49.zip-hez visz jo ez vagy mas SU-t nezzek, ha nem jo kuldenel egy helyes linket?
Thx a lot. -
betyarr
veterán
a wifin történő le-feltöltés elég lassú.úgy emlékszem valakinek már volt hasonló problémája.van rá valamilyen megoldás?
-
warta
csendes tag
Felraktam az svox-ot, de nem jelenik meg a beszédmotorok között. Régebbi androidon legalább is így csináltam. Tudja valaki, hogy lehet magyarul felolvastatni vele?
-
Klara_
őstag
TWRP-bol melyiket erdemes feltenni 2.8.6.0 vagy 2.8.7.0?
-
Tian66
senior tag
Üdv. Túrázáshoz, GPS Tracker alkalmazással kb mennyit bír egy töltésre? Kijelző nem sokat menne csak amikor ránéz az ember hogy még is hol jár. 5-10 percenként 10 másodperc. Kéne vagy 12 óra amíg jegyzetel a tracker. Menne?
-
BalanceR
addikt
Egy gyors kérdés, valaki megnézné nekem, hogy a Camera FV-5 appal fényképezve engedi-e a PNG be való mentést? Engedi állítani az ISO-t , fénymérést? Egy teszt képet is megköszönnék!
Előre Is THX -
kisskaresz21
csendes tag
Ma én is megrendeltem a Giztopról. Alig várom, hogy megérkezzen, remélem nem lesz semmi gond.
-
tong
aktív tag
Mióta felraktam a 5.10.22 romot azóta nem működik a hívás némítás, ha lefelé fordítom a telefont annak ellenére, hogy be van állítva. Ez mitől lehet?
-
-
Klara_
őstag
válasz
Gameboy77 #4479 üzenetére
Megnyitod a nevjegyet, also feher savot felhuzod, egyeb alatt - alaperetelmezett csengohang. Ezt atallitod. Vagy csinalsz hivocsoportokat es ott egyszerre tobb nevnel is at tudod allitani a csoport csengohangja gombbal.
@#4510 gamegod
Az enyemol viheted es irtora szabadulnek tole...@#4511 SAMG3
WiFi menupontan, az adott halozat melletti korbe zart ikonra ramesz (tererotol jobbra) es az automatikus csatlakozas mellett elhuzod a csuszkat. -
SAMG3
tag
A legnagyobb gondom az az lenne h van itthon 3 wifi es folyton eldobja ez a szar es ujra kell csatlakoztatni. Na most ez napib1x meg oke lenne de egyhelyben ulve 2 percenkent mar gaz. H lehet beallitani h ne csatlakozgasson at hanem csak azt hasznalja amit kivalasztok?
-
gamegod
senior tag
Ezt a Lanchidas widgetet de varom mar basszus
-
bostone
addikt
Lehet szentségtörés itt ezt kérdezni, de tudtok ilyen paraméterekkel rendelkező készüléket, amely működik b20-on?
-
SAMG3
tag
Ma nem volt a teló nagyon mobilnettel használva és ez látszik is rajta. 16 óra 57 perc-el a töltőről való levétel után és 5 óra 6 perc SOT-tal 14%-ra merült a telefon. Ezzel elégedett is lennék, csak hát a mobilnetet bírhatná jobban a kicsike mivel azzal használom a legtöbbet :/
-
-
SkyLaci
őstag
dupla koppintásos ébresztés van?
-
Nestor16
senior tag
Az a hátlap nekem se jött be (le is értékeltem alin, bár nem jelent meg a termék értékelései között
).
Xposed ezen a készüléken nem használható? Azt írja, hogy a Framework még nem kompatibilis a procival... a youtube háttérben futtatása (meg zárt képernyő) miatt érdekelt volna.
A stable romot szeretném feltenni. Az eu-s lenne nekem a legjobb, de ezen a linken nem egyértelmű, hogy melyiket kell letölteni...
A kínai stable megvan, szépen ott van utolsóként.
Úgy látom nincs global... csak csájná, na akkor ki kell pucolni a kínai appokat belőle, nem jön be a heti frissítgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest