- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
wacek068 #19480 üzenetére
Én első pillanattól fejlesztőit használok.
Előnye és a hátránya is ugyanaz: jön a frissítés, ami hozhat hibákat.
A stabil azért stabil, mert ott a frissítés nem (nagyon) tartalmaz hibás ficsört.
A fejlesztői is stabil, nekem nem volt egetrengető hibája, ami miatt ne bírtam volna ki a következő frissítésig. -
grafnet
veterán
Az egyszerűbb: Frissítés ... 3 pötty ... Újraindítás recovery módban.
A "nehezebb" kikapcsolod a telót, vársz egy kicsit. Majd a Vol+ és a Powert nyomva tartod, amíg a Mi felirat megjelenik. Még mindig nyomva tartod a gombokat fejben gyorsan elszámolsz 10-ig. Ekkor engeded el. Ezután még vagy 20 mp mire elindul a TWRP. -
grafnet
veterán
válasz
-Faceless- #19396 üzenetére
Van RN3Pro SE, ami tudja a B20-at!
"Magyar" beszerzésben meg lehet vásárolni... amikor van raktáron. -
grafnet
veterán
válasz
grafikus17 #19393 üzenetére
Már sokszor szóba került az akku kérdés.
Én biztosan nem vennék 6e-ért aksit. inkább egy powerbankot. Nyilván, ha ez lehetséges opció nálad.
Ha, az idő nagy nyomást gyakorol rád, akkor vedd meg tőlünk, de kintről sokkal olcsóbban megkapod. Itt is linkeltek már a fiúk aksikat, amik jól működnek. Garanciáról ne nagyon álmodozz, még ha itthon veszed is. -
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #19384 üzenetére
Én mindig megköszönöm a segítséget, kiegészítést.
THX -
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19378 üzenetére
Azért van itt némi ellentmondás.
Az RN2-höz képest komolyabb a cucc, de RN3Pro-hoz nem.
Ujjlenyomat, akku, Helio X20 ami nem tudja a B20-at. Nem nagy különbség. (Nem az eust...-on fog múlni, hogy fogja-e forgalmazni B20-val...)
Az MTK-nak még után fogok olvasni, de ők Pump Express névvel szabadalmaztaták a gyorstöltést! A QC a Snapi védjegye... ami ráadásul már a 3.0-nál tart. -
grafnet
veterán
#19377-re valaki, aki EU 6.9.22-t használ?
(Mobilról vagyok, a nincs kedvem nézetet váltani. Bocsi)
THX -
grafnet
veterán
válasz
zsoger #19340 üzenetére
Bocsi, most jutottam vissza a géphez.
De, neked kintről való az eszköz?!
Milyen ROM-ot szeretnél használni? EU MIUI-t vagy más néven MULTI vagy MIUIHU-t?Magáról a TWRP telepítéséről az ÖSSZEFOGLALÓban találsz megfelelő leírásokat.
Ez tűnhet egy kicsit bonyolultnak, de ha sorban végig csinálod, akkor nem az!
Linkelem az elsőt. -
grafnet
veterán
válasz
zsoger #19338 üzenetére
Akkor kezdjük az elején: Vol+ és Power-t egyszerre nyomod kikapcsolt állapotban, nyomva tartod, bejön a MI logó, nyomva tartod még mindig, fejben elszámolsz 10-ig, elengeded a gombokat. Vársz, bejön valami...
Mi jött be a gyári recovery, ami elvileg egy csomó tyúklábból áll vagy TWRP, ami meg elvileg angolul beszél? -
grafnet
veterán
válasz
zsoger #19335 üzenetére
Gyári recoveryvel nem fog sikerülni.
TWRPt tedd fel elsőként. Van leírás az összefoglalóban.
Utána csinálj egy mentést. Javaslom, hogy mindenről.
Ha ez megvan folytatjuk.
Magyar nyelv: MIUIHU vagy EU MIUI? Stabil vagy fejlesztői?
Ezeket még el kéne döntened, illetve lé kéne tölteni a kiválasztottat - lehetőleg mSDre. (Vagy legalábbis megírnod, hogy jobban tudjunk segíteni.) -
-
grafnet
veterán
válasz
dealerman #19276 üzenetére
Azért csak mutat valamit az AnTuTu... (48-52k vs. 62-70k)
De, a napi használatban is érezhető a különbség.
Sajnos a memória használata a MIUInak nem a legegyszerűbb, sokszor tölt újra, ilyenkor érzem, hogy gyorsabb.
Komolyabb játékot nem játszok, úgyhogy ezt nem tudom erősíteni vagy cáfolni. -
grafnet
veterán
válasz
zolmesz #19273 üzenetére
Kinek mi a fontos:
Nekem az 5" FHD volt a fontos és az ár/érték.Gép mellett vagyok egész nap, megy fel minden a felhőbe, nem számít a háttértár. (Amíg az RN2P volt, abban egy 64GB-os mSD is volt pluszban, ugyanezt csináltam - bár nem volt jelentősége.)
16GB-ból 11GB áll rendelkezésre, abból még több mint 6GB szabad, úgy hogy az aktuális TWRP mentés is rajta van (vészhelyzetre). Még nem jött meg az átalakító, de elvileg OTG képes.A kisebb aksi ellenére igen csak jól bánik az aksival: 100%-ról indulva 68-70%-on érek vele haza full BT, mobilnet, 2 SIM. Ha, nem viszem az USB-C-t haza, akkor is bátran nekivágok a második napnak.
A memória használat az nem teljesen korrekt, kicsit több macera van vele, mit az RN2P-vel volt.
A hat magos proci földhöz vágja a a 8×2,2GHz-et! (Nyilván a GPU sem mindegy.)
-
grafnet
veterán
válasz
joergie #19244 üzenetére
A ROM típust ne keverd össze, mert megzavarhatod a kevésbé járatosakat vele.
A fejlesztő még nem tart a 7.4.x-nél, mert még csak 2016. van. A 7.4.x-ből kiindulva, az a stabil verzió száma.A 7.4.x után nem maradtak abba a frissítések (7.5.x), később rendszer váltás is volt, s mostmár 8.0.x-nek hívját.
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19191 üzenetére
Megvan az a lényeg!
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19186 üzenetére
Ha, a Fejlesztői lehetőségeket keresed: Beállítások ... A telefonról ... MIUI verziót bökögeted (7x) ...
Már megint az a 7 mp...
-
grafnet
veterán
válasz
loosht #19173 üzenetére
Ezt köszi!
Ezzel küzdök: 5 × 6-os mód.
Nekem TWRP-ből 11-es hibakóddal kilép, nem telepíti fel. (Mi4c, EU 8-as friss dev.) -
grafnet
veterán
válasz
BandiT85 #19161 üzenetére
Kérdezz bátran, ha a teló a kezedben lesz.
Valamelyikönk biztosan fog tudni segíteni.
ROMok:
Két alap kérdés (persze, lehetne cifrázni, de a korábban általad leírtak alapján): stabil vagy fejlesztői verzió? Magyar fejlesztői csapat vagy Szlovák fejlesztői csapat ROMja? (Mindegyik tud magyarul!) -
grafnet
veterán
válasz
Aethelstone #19138 üzenetére
Nekem a RN2p volt a második okos telefonom. Az Alcatel után az "egyedi-gyári" appok nem voltak újdonságok.
A MIUI-ban benne volt minden: víruskereső, takarító, helymeghatározó (lopáskor), stb. Nem kellett keresgélni, próbálgatni mindenféle appokat, hogy működtetni tudd a rendszert.
A kamera is kiforrta magát.A CM-ben ezek nincsenek benne, nekem kellett (volna) keresgélni, próbálgatni. Nem volt türelmem, próbáltam párat, 1-2-ről le is írtam a tapasztalatokat a topikban.
Akinek a "saját" bevett appjai kellenek, annak biztosan jó a CM, de nekem nagyon bejön a MIUI.
Igaz, azt is kicsit meggyaláztam, mert Nova-t használtam rajta, mert az tényleg úgy csinálta mindig, amit beállítottam és előtt is megszoktam. -
grafnet
veterán
válasz
bAtt001 #18881 üzenetére
Én, 60e-ért vettem...
Itthoni árakat néztem, mert nem éri meg kintről rendelni...
(Én, már nem gondolkodnék, mint ahogy eddig sem gondolkodtam a 2/16-os verzióban.)És, igen a "kicsit" kintről 40-45e-(+pluszok)-ért meg lehet rendelni. Így, az árat nézve közel vannak.
A "nagyot" szállítással, magyar garival meg 65e-től! -
grafnet
veterán
válasz
cellpeti #18874 üzenetére
Nem fognak rendszert váltani egyik gyártó telefonján sem folyamatosan, mert akkor nem tudna eladni még több telefont! (Egy-két rendszerközeli frissítés lehet: 4.0-->4.1, 5.0-->5.1)
(Pl.: Samura jött rendszerfrissítés: rosszabb lett az akku idő, elszállt néhány dolog. Ha nem voltál okos és nem volt full mentésed, akkor vagy szereztél, vagy telót cseréltél... az emberek többsége nem tud menteni, csak rábök a frissítésre... és már ment is venni egy újabb eszközt...)Nem rendszer váltó frissítés folyamatosan jön a régebbi típusokra is.
Ami össze kavarhat: a MIUI verzió már a 8-asnál tart... ezt írták már.A Note 2 droid verziója: 5.0.2; 6.0-ás ígéret van, amit egyenlőre nem tartott be a kicci kínai kolléga...
bAtt001: "... nem sokkal drágább mint ez a készülék" ez azért ebben a formában nem igaz! (Bár nem vagyok napi szinten tisztában az árakkal.) A Note 2-t olyan 30-40e körül lehet venni (akár újat is!), míg a Note 3 Pro (ez a Snapis) 60e-től felfelé kapható.
-
grafnet
veterán
válasz
varadigabor #18796 üzenetére
Ebay-en nem néztem, de ez sem tűnik rossznak:
ali -
grafnet
veterán
A gmail értesítsek mindenkinek megjönnek a telefonjára?
Nekem már vagy 3 frissítés óta nem zörög.
Ami fura, hogy éjszaka meg zörög, bár az időbeni csúszást nem tudom kontrollálni. -
grafnet
veterán
Holnap akciós lesz a Mi Band az ali-n.
-
grafnet
veterán
válasz
#09446403 #18510 üzenetére
#15042 és előzményeit javaslom elolvasásra...
Röviden: a QC nem fog működni, mivel a teló ezt nem támogatja. Pump Express van helyette...
Ezzel a linkelt töltővel nem lesz gyorstöltés funkciód, csak sima töltőd lesz.
Vegyél olyan töltőt, ami tudja a PE-t. (Van a hsz-ek között linkelve.) -
grafnet
veterán
Most, a 28-aival ismét működik a memóriában tartás. Nem akarom elkiabálni... de, az Easy Smart Cover a múlt hetivel nem működött rendesen.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18446 üzenetére
Vagy megborulsz a mészárlás közben.
:-) -
grafnet
veterán
Akku adatok:
1 n 10 óra után 8%.
Wifi: 1 n 1 óra
Beszéd: 45 perc (szabin vagyok)
SOT: 2 óra 40 perc.
Nem túl sok, de eddig 2x töltöttem egy nap alatt... -
grafnet
veterán
-
-
grafnet
veterán
Akkor meg van a hiba...
EU ROMot innen -
grafnet
veterán
válasz
grafikus17 #18265 üzenetére
Vannak becsületes emberek is!
Szerintem ezt a megoldást még nem publikálta senki. -
grafnet
veterán
válasz
grafikus17 #18262 üzenetére
A fiók kapcsán nem tudok nyilatkozni, de a TWRP-s mentésedet ki tudod próbálni, szerintem működnie kellene.
Viszont ott csinálnod kell majd lehet FR-et, mert a mentés viszi az IMEI-t is; és azt nem tudom, hogy a sima wipe ezt törli-e. -
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #18180 üzenetére
Ma nekem is kiírta, amikor tettem fel az új ROM-ot.
De, kb 10 mp-ig utána helyreállt, vissza ment 40°C-ra. -
grafnet
veterán
Felhasználó függő, az biztos.
Ha már THL, nekem Alca volt az előbbi, egyrészt nem jött rá soha frissítés, másrészt naponta 2x kellett tölteni.
Ezt is pont ugyanúgy 2x kell tölteni. Ha, 1x akkor talán hazaérek vele.
Szerintem a vas is sokkal többet, az UI is sokkal többet kellene tudjon (AnTuTu)!
A SOT, az sajnos meg aksi, kijelző és UI kérdés. -
grafnet
veterán
A telefonnal személy szerint csak annyi a bajom, hogy papíron sokkal, de sokkal többet kellene tudnia!
És valahogy ez mégsem sikerül! -
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #18161 üzenetére
A 4.0 BT adottságai közül az egyik...
-
grafnet
veterán
válasz
Vertigo18 #18126 üzenetére
Már az első pillanattól kezdve a TWRPt kellene használnod...
De, másnak is sikerült, neked is sikerülni fog a feltétele.
Sokkal könnyebb az élet a TWRP-vel.
Még, az ilyen kósza frissítéseknél sok időt meg tudsz vele takarítani ha mégsem működne rendesen az új rendszer. -
grafnet
veterán
válasz
Bozsi80 #18112 üzenetére
Na, ez nekem kínai - bennem van a hiba...
Mit csinálsz a MultiToollal?
A TWRP fent van a telefonodon?
A VOL+ és POWER egyszerre, sokáig nyomva tartva (MI logó után is még legalább 10-ig számolj el) milyen Recovery jön be? Itt kellene a TWRP-nek bejönnie...Csak este leszek net közelben, addig hátha segít más is.
-
grafnet
veterán
válasz
Bozsi80 #18110 üzenetére
Na, akkor ebben más segítségét is igénybe kell vegyük... (Amikor bekapcsolod egyszerre nyomod a Vol+ és a Powert, nyomva tartod a mi logó után is egy kicsivel, akkor melyik Recovery jön be?)
Ezt a telefont is bekapcsolod és használod! Csak hát ez egy Xiaomi telefon!
Amit kínai piacra szántak, s nem foglalkoznak azzal, hogy Te európában szeretnéd használni.
A kínai eladó meg szintén nem foglalkozik az európai dolgokkal. A saját verzióját telepíti a telefonra, ami tele van mindenféle spy és lag cuccal. De, erről is volt szó korábban...Szóval ezen okokból javasoljuk a ROM cserét "magyar" ROMra. Ezek nincsenek tele mindenféle szemetekkel.
-
grafnet
veterán
válasz
Bozsi80 #18107 üzenetére
Na, ha felraktad a TWRP-t, az már jó. Csinálj egy mentést a rendszeredről, hogy meglegyen.
A TWRP a telefon Recovery-je, az nem a rendszerbe beépülő app.
A TWRP-vel tedd fel valamelyik "magyar" ROM-ot, amit kiválasztasz és letöltesz, (telepítés előtt törölj mindent, kivéve azt a tárolót, ahová a ROMot mentetted). Amikor a ROM-ot teszed fel, akkor kérdezi meg a Super SU feltelepítését, ami a rootot biztosítja..
Mint, ahogy néhány hsz.-sal fentebb is írták...Eladás: - Meggondoltad magad?
Vagy miért akarod eladni? -
grafnet
veterán
válasz
Bozsi80 #18099 üzenetére
Ha, már úgyis újra kell ROMoljad a telefont, akkor tedd fel a TWRP-t. Ezzel kezd.
Ha mégsem, akkor az összefoglalóban benne van, csak olvass tovább:
"A letöltött ROM-ot másold a telefon gyökerébe. (gyári MiRecovery csak a belső SD-ről rakja fel az updatet, ha külső SD-re rakod, corrupted hibát ír)(A telefon USB összeköttetés alkalmával hajlamos csak a DCIM és Pictures mappákat megjeleníti. Ebben az esetben az értesítési sávban az USB résznél áthúzod Pictures-ről Files-re. Így már a windowsban is látható a file rendszer.)"Ha, még így sem világos: vagy a fenti USB módszerrel, már a számítógépedről így teszed fel, ha mégsem, akkor meg van egy jó fájlkezelő a MIUI-ban, azzal kimásolod a gyökérbe. (Alarms, data, DCIM, stb. könyvtárakat ahol látod, az a gyökér.)
Ha nem számítógépről teszed a telóra, hanem egyből a telóra töltöd, akkor a letöltésekből mozgatod eggyel feljebb, s már csinálhatod is.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18100 üzenetére
Elvileg megy, azért írtam.
Csak mentsél előtte! (Hogy, aztán ne engem szidj!) -
grafnet
veterán
válasz
Bozsi80 #18085 üzenetére
Na, azt villám gyorsan takarítsd le róla - legalábbis a legtöbbünk véleménye ez!
Az összefoglalóban benne van, hogy hogyan kell feltenni a TWRP-t. Azzal csinálsz egy full mentést, biztos ami biztos alapon.
Közben meg kiválasztod melyik vonalon indulsz el, s melyik ROM-ot teszed fel elsőként.
Van egy csomó változat... HU, EU, Global...
Én, EU fejlesztőit használok, mert kell a root (bár, mindet lehet rootolni). Nekem bejön, tetszik. -
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18084 üzenetére
Nem a TWRP-t, a SuperSU-t.
A TWRP felrakása fent, az összefoglalóban benne van.
Bocsi, csak hát a gyerekek... -
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18080 üzenetére
Elvileg install.zip-ként fel tudod telepíteni.
Mentsél előtte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest