- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy_
senior tag
válasz
Milestone2 #4793 üzenetére
Hogy kell telepíteni a xiaomi usb driverst? Bocs a hülye kérdésért, de nem tudok rájönni.
-
Hoorus
őstag
Szerintetek ezzel a Play-ről lassú letöltéssel lehet kezdeni valamit? Marha idegesítő. 8-900 kb/s-el tölti az appokat és érzésre a telepítés is több idő.
Más: Antutuban egyszer 43000, aztán 45000, egyszer volt 50000 fölött is. Wtf?
(balance/performance mód)
-
DaWe94
senior tag
válasz
New Bluestar #4795 üzenetére
Hmm.. nálam nagyon "darabos" volt a rendszer... microlaggok stb.. nem volt "smooth"
Másfél órát bírtam ki vele... Erre meg nagyon érzékeny lettem WP után..
-
Xmister
senior tag
válasz
New Bluestar #4795 üzenetére
Nálam durva memory leak volt benne.
1-2 nap használat után már a launcher is újratöltögette magát. -
New Bluestar
tag
válasz
Milestone2 #4793 üzenetére
Hát úgy látom nem túl népszerű a Stable verzió, mindenki szabadul tőle. Gondolom elsősorban a root hiánya miatt.
Vagy van más gond is vele ? -
Milestone2
nagyúr
válasz
New Bluestar #4791 üzenetére
Hoorus-nak csak volt...
A Stable általában nem vagy csak nehezen rootolható. -
grafnet
veterán
Az, hogy TC a pendrive-ra nem ír, mert szerinte "írásvédett". Azt hol lehet kikapcsolni?
A miui-s fájlkezelő simán ír rá. -
energy_
senior tag
Valakinek nincs valami ötlete hova tűnt a root a security appból? 3-kor megjött a cucc de még semmit nem sikerült feltennem
Könyörgöm valaki mentsen meg. Gyári romokat se tudom feltenni signature verification failt dob.
Hoorus: Azt szeretném, te hogy csináltad? driverekekkel bénáztam majd stratégiát váltottam és flashify-jal szerettem volna de nem tudok neki rootot adni.
-
grafnet
veterán
Valaki nézegette már a particiókat?
Alapból mi a kiosztás? Lehet bűvölni rajta, vagy arra több idő kell még? (Mire a "fanatikusok" megtalálják a megoldást.) -
BalanceR
addikt
Nincs valakinek pesten felesleges üvegfóliája? nem szeretnék heteket várni a kínai fuvarra...
-
esox
senior tag
Melyik 5.11.1-et érdemes felrakni:
xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.1_v7-5.0.zip - 712,685,875 Mb
miui_HMNote2_5.11.1_87864eb595_5.0.zip - 818.484.714 Mb -
Hoorus
őstag
Most lakom be a telót. Play-ről nagyon lassan tölti le az appokat. Lenovo P70-hez képest legalábbis...
-
DaWe94
senior tag
Ha van még rá igény akkor én is osztok meg kameraképeket, akit érdekel. Természetes fénynél készülteket.
-
esox
senior tag
Nillkin tempered gkass 9h dobozban volt egy kis matrica csomag, tele kör alakú kis fóliával, az a fényképező lencsére való?
-
bAtt001
addikt
öhm jól nekiláttam a telefonnak, twrp-ben mondom format csak nexusos szokás alapján legyalultam a /system-et is, így nem tudja felrakni az eu-s romot
gyárottam egy téglát vagy vissza tudom még hozni a halálból?
-
ztibor
senior tag
válasz
Milestone2 #4765 üzenetére
ahan. És ha lecserélem az van bármilyen befolyással a későbbi update-k megkapására, vagy akkor már csak innen lehet majd telepíteni, frissíteni?
-
ztibor
senior tag
Valaki homályosítson már fel hogy ez a TWRP cucc miért kell a telóra?
A saját CWM-e nem jó? vagy ezen keresztül lehet majd csak feltenni bizonyos ROM-okat?
Nálam az 5.10.16 van fent, ha jól sejtem ennél vannak már újabbak, de az updater még nem talált ez mitől van?
Bár én egyelőre jól elvagyok ezzel a ROM-al, mert elég jó az akku időm is, és nagy hibát még nem találtam benne.Majd ha meglesz a magyar nyelves cucc, akkor lecserélem rá.
-
betyarr
veterán
hát,úgy látszik elkiabáltam ma a camera cfv5-öt.mégiscsak a rootba menti a képeket és nem az sd-re.hibával kidobál ha az sd-t akarom benne kiválasztani.
mi lehet a megoldás? -
dkpisti
tag
Hali néztem a telót videó felvétel fókusszal vannak bajok mindig? amúgy nagyon pöpec jószágnak tűnik
-
Hoorus
őstag
Úgy néz ki sikerült. TWRP felment. Multirom most tölt.
Nagyon köszönöm mindenkinek
-
grafnet
veterán
A TWRP-t a Flashify-val a legegyszerűbb feltenni. Pár katt és pár perc alatt kész.
-
bAtt001
addikt
nincs valahol egy kallódó mirror link egy miui eu-s weekly romhoz? már 1 órája jön a rendes oldalról de még 2 órát ír...
-
tomsolo
addikt
A MIUI romról hogyan tudom leszedni az Ajánlat nevü ikont?
Lényegében egy linknek tűnik KuaiPan felhőre
-
Xmister
senior tag
Akkor fastboot-al a legegyszerűbb. PC-re letöltöd a fastboot-ot, berakod a mappájába a twrp image-t, telefont fastboot módban indítod (hang le+bekapcs) és rákötöd a gépre.
Ha a driverek rendben vannak akkor a fastboot mappájában egy parancssorban:
fastboot flash recovery twrpimagefajlneve.imgHa nem működik, akkor fel kell telepíteni a telefon drivereket.
-
Hoorus
őstag
válasz
New Bluestar #4737 üzenetére
-
garrotter
tag
válasz
grafnet #4735 üzenetére
Én SuperBackupot használok már régóta az SMS-ek és a híváslista átmentésére.
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
SMSeset átvitel egyik dologból a másikba mivel a legegyszerűbb?
-
gamegod
senior tag
-
bAtt001
addikt
nekem is megjött ma a csomag, majdnem 3 hét volt alliról, tanulság = érdeklődni kell előre hogy van-e készleten olyan szín amit rendelni akarsz
1 hétig azon ültek h kerestek sárgát de nem volt sehol, végül feketében egyeztünk ki
-
Hoorus
őstag
válasz
Milestone2 #4715 üzenetére
-
Gmooe
csendes tag
Üdv! Nálam is jelentkezett a hangszóró probléma. Még a kínai rommal kezdődött, de a frissítés nem segített. A fejlesztői menüben lévő állítgatások sem segítenek. Használat közben hiába nyomom a hangerő gombot nem változik semmi. Ha valakinek van valami ötlete azt szívesen venném. Esetleg valami program, vagy beállítások alaphelyzetbe állítása. (5.10.22 eu rom)
-
energy_
senior tag
Sziasztok!
Enyém is megjött giztopról(2 hét, nincs áfa). Jól értem hogy az eus a legjobb rom? Megéri érte lemondani az ota-ról?
Ha igen, kell hozzá twrp ? Ha kell, hogy adok root accest flashifynak? Security/permissonsnél nincs ilyen opció. -
Pferi
senior tag
Megjött az új tokom a telefonhoz, és meg kell hogy mondjam az árához képest nagyon jó minőségű, és a telefon baromi jól néz ki tőle (szerintem):
[link]
Tökéletesen ugyanolyan mint a képeken. Jól illeszkedik, a gombjai jobbak mint az eredetin. Küldtek ajándékba még egy képernyővédő fóliát is, amíg meg nem jön a tempered glass addig jó lesz.
Van már hozzá egy Imak tokom is, az sem rossz:
[link] -
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
Már más is kérdezte de választ nem találtam még rá, hogy VAN BENNE FM RÁDIÓ?
thx!
-
dewill79
tag
válasz
Genesistibi #4710 üzenetére
Szeva!
Sárvárra ha eljössz, igen! -
Hoorus
őstag
válasz
Milestone2 #4715 üzenetére
-
F e Z o
veterán
válasz
grafikus17 #4709 üzenetére
Csak nincs raktáron.
-
Hoorus
őstag
Valaki egy linket tudna adni, hogy melyik rom-ot töltsem le, ami jól használható? Az előbb felraktam a Hermes stable verziót, de abban még google play sincs
-
Gameboy77
aktív tag
-
Genesistibi
tag
Van itt olyan Vas megyei tulaj, aki hajlandó lenne megmutogatni a készülékét? Cserébe beer várható..
-
Pferi
senior tag
Na, megvan a pofáraesés... Az eustocknál van Prime verzió és csak 5000 Ft-tal több mint a sima amit 2 hete vettem tőlük :-(
Szomorú vagyok. -
Tian66
senior tag
Sziasztok!
És megjött!
Belaktam nagyjából, de van újabb frissítés. Mivel Alcatel Idol 2s-ről jövök és ott nincs követése az eszközöknek,
fogalmam sincs arról milyen egy android frissítés.
Ráengedtem, ha kész kell valamit tennem? Valami elvész?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest