- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz
Gameboy77 #8470 üzenetére
Nekem a fiók, mivel a régit állítottam vissza az összes appomat vissza telepítette. Habár piszkosul lassan ment. (úgyhogy a play-al besegítettem ott 3-4 Mb is megy. A launcher-el csináltam egy mentést, így az asztal is pillanatok. Amit meg a belsőre kell másolni, titánium, nuance meg az igo azt kénytelen vagy. Nem olyan nagy meló!
-
Xmister
senior tag
válasz
Gameboy77 #4863 üzenetére
Tudom, hogy az első % tovább tart, de gyárilag azért nem ilyen jó. Még a tegnapi tweakekkel is 98%-on voltam fél óra után, kevesebb játékkal.
Annak ellenére, hogy a statisztikák mit mutatnak, a kijelző kb. csak a fogyasztás feléért felelős, egy komolyabb játéknál annyi sem. -
Klara_
őstag
válasz
Gameboy77 #4479 üzenetére
Megnyitod a nevjegyet, also feher savot felhuzod, egyeb alatt - alaperetelmezett csengohang. Ezt atallitod. Vagy csinalsz hivocsoportokat es ott egyszerre tobb nevnel is at tudod allitani a csoport csengohangja gombbal.
@#4510 gamegod
Az enyemol viheted es irtora szabadulnek tole...@#4511 SAMG3
WiFi menupontan, az adott halozat melletti korbe zart ikonra ramesz (tererotol jobbra) es az automatikus csatlakozas mellett elhuzod a csuszkat. -
Imy
veterán
válasz
Gameboy77 #3898 üzenetére
Igen, ez még nem magyar...
"szervizben felrakják ingyen a magyar romot,és onnantól kapod az OTA frissítést "
=> amikor küldtem volna vissza szervizbe, akkor vitték el a régi telefonomat. Így maradt ez a ROM. De miylen ROM ez, hogy nem jön ki rá OTA frissítés? Amúgy szerintem megvárom azt a ROM-ot, amiben publikusan elérhető lesz a magyar nyelv. Még 2-3 hetet kibírok vele, de az a fura, hogy nem jött rá frissítés... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Gameboy77 #3880 üzenetére
Minden heti frissítéssel változhat. Van hogy fejlesztenek / változtatnak a ROM-ban fogyasztás ügyben, van hogy romlik tőle, van hogy javul. Meg aztán azt se hagyjuk ki, hogy biztos nem tudod garantálni, hogy pontosan ugyanúgy használod napról-napra, eltérések mindig lesznek...felhasználásban is, fogyasztásban is.
Az már csak a magánvéleményem, hogy nem hiszem, hogy jobb akkuidőket tudnál elérni, mondom ezt úgy hogy Redmi Note1-en talán nem tesztel mindenféle ROM-ot nálam többet senki és a custom ROM-ok 95 százalékánál nagyobb az akkufogyasztás, mint a gyári ROM-on... -
konigjanos
senior tag
válasz
Gameboy77 #3606 üzenetére
Nekem ez vált be. Visztont a friss rommal ( 16-os hu ) nem megy az OTG!!!
-
deadbody
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest