- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Sziasztok,
most akarják feladni a csomagomat de mondtam nekik alin hogy ne bontsák ki, ne tegyék rá azt a vacak szoftverüket. írja nekem h:
If the phone is sealed,there will have no
4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz(Bands3,B1,B7)
3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz network below and there will have no multi-language,kérhetem így és működni fog itthon a 4g-m vagy tényleg hagyjam nekik hogy berheljék meg a cuccot? ha nem muszáj nem bontatnám ki. nagyon kamu szaga van, olvastam már h TDD verzió simán működik itt egyeseknek, csak egy megerősítés kellene.
köszi
-
M0RGI
őstag
Ez a teló egyre drágább, ahelyett hogy lefelé menne az ára. Eustockon már 60e Ft...
-
Atomcsirke
aktív tag
-
XenHai
senior tag
Valaki fel tette már a eu-s stabil v7-et?
Milyen az 5.10.22-es képest? -
válasz
Magnum_ #3992 üzenetére
Tegnap volt egy 58 perces hívásom, nem volt gond közben.
Nálam most a GPS gyengébb valamivel, de 5.10.8-ba jó volt, így reménykedek, hogy nem végleges az állapota.
Jövő héten majd csinálok egy clean installt, hátha az is segít valamit, bár vannak kétségeim mennyivel lesz jobb, ha wipe-olom a datát is. -
-
Beca1990
senior tag
Srácok mi is az a kuponkód amivel ingyenes a házhozszállítás az eustock.hu-ról?
-
esox
senior tag
5.10.22-ben javították már a hívás hangminőséget? Lassan már félek telefonálni, mert a hívott fél sokszor panaszokodik arra, hogy alig érti, amit mondok. Egy reboot után megjavul a dolog, de kérdés, hogy meddig marad jó a teló hangja... Rebootoljak minden nap? Nekem ez is "megfelel" amíg a hibát nem javítják, 5.10.16 beta van jelenleg fent, update után nem töröltem cache-t. Kellene, kellett volna?
Igazából ezt sosem tudom, hogy rom upgrade után kell-e törölni, nem szeretném elbukni az installált appok adatait.
-
mathgery
aktív tag
Ha valaki ilyen tokot szeretne, ezt tudom ajánlani:
http://www.aliexpress.com/item/Premium-Fashion-Case-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-5-5-Luxury-Bumper-Silicone-Case-Hybrid-Cover/32454974788.html
15.-én rendeltem aliról és ma megérkezett. (a telefont hamarabb megrendeltem, az elvileg már Pesten van, de még nem ért ide.....viszont a 12 napos alis kiérkezés elég baráti....) -
törölt tag
Szuper, köszi!
Már látom is, hogy van egy "Choose uptade package" opció, amivel a saját zipemet telepíthetem pl. a belső memóriából.
A cache törlése a frissítés telepítése után esedékes? Tehát megvárom, míg már betölt az új ROM-mal, újraindítom a telefont recovery módban és twrp-vel nyomok egy wipe cache-t? Vagy elég twrp apk-val vagy ccleanerrel is?
-
SAMG3
tag
válasz
#14458368 #3978 üzenetére
A miui eus romokat minnden alkalommal neked kell feltenni de az updater appbol is feltudod annyi h neked kell ratenni geprol vagy teloval letolteni vmelyik oldalrol es az updaterbe csak "betallozod". Egy wipe cache eleg utana azt mondjak az okosok es igy mindened megmarad ami elotte volt. Erdemes mindig varni 1 2 napot a frissebb rom megjelenese utan mert lehetnek problemak mint mar voltak is h trukkozessel lehetett csak feltenni a kovetkezo romot.
-
törölt tag
Mivel WP-ról váltottam Androidra (tehát nem értettem semmihez
), és a GearBest-ről rendeltem a készüléket, ezért kb 10 órámba telt, mire mindenre rájöttem a dolgok menetére és értelmére, de végül sikerült a ROM telepítése, 5.10.16-os multi (http://en.miui.com/thread-157254-1-1.html) került rá, köszönöm a segítséget!
(Most már működik a google calendar sync is és természetesen nincsenek felesleges bloatware-ek sem.)
Egy fontos kérdésem viszont lenne még: ezek után OTA frissítésként kapom meg az újabb verziókat? Láttam a hozzászólások között, hogy kijött már az 5.10.20 is, de a rendszerem szerint nincs elérhető update.
Esetleg valamilyen más jellegű telepítést kell alkalmaznom? (Feltételezem, hogy nem kell minden alkalommal TWRP wipe-ot nyomni, majd telepíteni 0-ról az új ROM-ot és minden mást.) -
Grafy12
aktív tag
Szevasztok! Az innen letöltött rom BÁRMELY Redmi Not 2-re flashelhető? A kínából rendeltre is? Nem számít hogy standard, vagy prime verzió? Előre is köszi!
-
Milestone2
nagyúr
Nagy változást ne várj...
Eddig developert használtál (vagy developer alapút).
Most kapsz egy stable-t, ami a developer-bõl kiszedegetett/kiszemezgetett javításokat tartalmazza.
http://en.miui.com/thread-176388-1-1.html -
krekk
tag
Kint van a kinai stabil 7-es rom, este dobom majd fel a készülékre.
[link] -
A fogyasztás most tuti jobb lett, eddig 40-50 perc navigálás 25-30% akut evett, most 11% ment le.
Viszont a GPS megint eldobta az agyát menet közben, 5.10.8 és előttiekkel egyszer sem csinálta.
Néztem Note1-gyel összehasonlítva YGPS alatt (MTK Engineer Mode), egy idő után a GPS elmegy unavailable állapotba bármi mozgás nélkül a szabad ég alatt, még Note1-en nem dobja le a jelet. -
SAMG3
tag
válasz
#65577472 #3969 üzenetére
Köszi! Ez nekemnnem voot kilove
moytmar ki van. Az aszisztenst nem hiszem h bekapcsoltam mert nem kapcsolok be soha semmit amit nem muszáj. A chrome csak azert van neked mert szimpatikusabb vagy van valami teljesitmenybsli kulonbsegbol adodo oka is?
mert nekem siman megfelel a gyari bongeszo foleg ha kijavitjak h ha acimsorbol keresek ne kinai oldalak jojjenek be.
-
grafnet
veterán
A régi telefonom: ha, megy a mobilnet, akkor minden nap kell tölteni, ha ki van kapcsolva, akkor egy egész hétvégét kibír.
Az akku időn ne aggódjatok, mert ráadasúl a legrosszabb droid verzió az alapja!
Hát, ha valóban lesz májvacukor alapú, akkor az még sokat fog javítani. -
törölt tag
5.10.22 Multi van fent. Csak a helyelőzmények, a tartózkodási hely jelentése és az Asszisztens van kikapcsolva, nem aktiváltam semmilyen akkukímélő funkciót. Gyári böngésző helyett Chrome-ot használok, fut többek között a Viber, a Skype és a FB Messenger is, úgyhogy kap rendesen, mindezt dual SIM mellett. WiFi-t nem tartom éjszaka bekapcsolva.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Nilkin üvegfólia megéri a 2,2-2,5 pénzt?
-
Xmister
senior tag
válasz
Milestone2 #3949 üzenetére
Én nem ezt írtam?
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok!
G2 cseréjén gondolkozom és ez is képbe jött. Kell csalódásra számítanom? Eustock a kinézet hely és ott elvileg miuihu miui7 rommal van,ez így okés lenne? -
Gmooe
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kb. másfél hónapja vagyok tulaja egy 16 gb os Note 2-nek.
Igazából teljesen meg vagyok vele elégedve, apróbb bosszantó hibák előfordulnak, de ezek csak szoftveres botlások amiket idővel majd kijavítgatnak.
Egyetlen komolyabb problémám akadt, ez pedig a beszédhangszóró indokolatlan lehalkulása.
A telefont az Aliról rendeltem, megérkezés után minden tökéletesen működött, majd egyik pillanatrólba másikra teljesen elhalkult a beszédhangszóróm, olyan minha levettem volna minimumra a hangerőt.
Először a kínai romra gyanakodtam, de a cseréje sem segített. Most az 5.10.22 -ös van rajta de ugyan az. Végigolvastam a fórumot és valaki ugyan így járt, de nem részletezte hogyan javult meg neki (sajnos).
Ha bárkinek van ötlete ezzel kapcsolatban azt szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm. -
fpunto
csendes tag
Ma kipróbáltam a GPS-t, a Waze 2-ször is jelezte, hogy megszünt a gps vétel.
Egy idő után folytatta a navigálást, de ez így elég bosszantó.
Amúgy a legújabb 5.10.22 eu-s rom van fent. -
Huawei
tag
Sziasztok!
Ali-ról rendeltem én is hátlapot, de kegyetlenül össze volt nyomva a csomag, mikor kézhez vettük. Meg is van sérülve a hátlap egyik sarka. Ilyenkor mit lehet tenni? Vissza kéne küldenem neki? Az gondolom elég költséges lenne, főleg úgy hogy nem is én hibáztam... -
Klara_
őstag
MIUIHU-nal megint kimarad a heti frissites, jott valakinek update?
-
Henker2
addikt
Na megvan az első játék ami megakasztja a redmi note 2-őt.
NBA2K16 -
Xmister
senior tag
A hivatalos xiaomi oldalról
xiaomi.eu? Az nem hivatalos.Ha azt akarod feltenni, akkor használj TWRP-t.
(#3932) DaWe94:
Akkor vagy a gyári ROM érdekes származású, vagy nem töltődött le megfelelően a zip fájl.MD5-öt néztél?
bigota helyett obigota -ról tölts, hogy ne szakadjon meg. -
DaWe94
senior tag
Végre megérkezett nekem is a telefon ma. Aliról rendeltem, 16-án adtam le a rendelést, 17-én reggel már felvolt adva. Olyan eladótól rendeltem aki nem trükközik, így tanulópénz lett a dolog ezen oldala DHL-el..
Amúgy minden rendben vele. Goldway-től nem gányolt kínai rommal jön amúgy, hanem kipucolt kínai dev. rommal.
De próbálom épp legyalulni mert OTA nincs. A hivatalos xiaomi oldalról leszedett legutóbbi rom nem akar felmenni valamiért... "signature verification failed" ilyet dob a MiRecovery.
Valakinek tippje esetleg? -
Xmister
senior tag
válasz
#14458368 #3925 üzenetére
Valószínűleg gány ROM-ot kaptál, mint mindenki.
Cseréld le a legújabb multi-ra. -
tahepa
senior tag
válasz
Donki Hóte #3924 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok,
Tegnap kaptam meg a GearBest.com odallról rendelt Xiaomi Redmi Note 2 Prime készüléket, mely a legfrissebb MIUI 6-ot futtatja. Gyárilag Google alkalmazásokkal érkezett, minden jól működik, kivéve a Google Calendar alkalmazást, mely sajnos nem szinkronizálódik a saját naptárammal, de új eseményt még helyileg sem tudok hozzáadni. Kifejtem kicsit bővebben, hogy miről is van szó.
A probléma:
Az original naptár alkalmazásban nem jelennek meg az eseményeim, újat sem tudok hozzáadni, mert csak tölt, tölt és nem történik semmi.
A calendar beállításainak részében szintén semmit sem tudok elérni, a naptárak opciónál nem jelenik meg egy sem, ha újat akarok hozzáadni, és beírom a gmail-es címemet, akkor kidobja, hogy már létezik ez a google fiók az eszközön. Töltöttem le megannyi egyéb naptár appot már, próbáltam olyat is, ami nem google accot szinkronizál, hanem simán local naptárat hozna létre, azonban megdöbbentő módon még ezt sem engedte. Az alábbi hibaüzeneteket kaptam:- Problems with calendar provider.
- Adding a calendar failed. If you are using Cyanogenmod: make sure that privacy guard is disabled for this app to allow calendar read/write. If you are using Android 4.3 App Ops: make sure that you allow calendar read/write access for this app.Ahogyan már próbálkoztam:
- Több helyen olvastam, hogy nem elég a naptár app a miuihoz, külön a Google Installeren keresztül fel kell rakni a Google Calendar Sync programot. Megnéztem, fel van telepítve, fut is a háttérben (éppen úgy, ahogyan a contacs sync, annyi kivétellel hogy az működik -.-). Újra is telepítettem a g.cal.syncet, semmi változás.
- Töltöttem le Calendar.apk és CalendarProvider.apk alkalmazásokat, telepítettem őket, sajnos semmit nem jelentett.
- Nyomtam egy factory resetet is azóta, a helyzet még mindig változatlan.A beállításokban nyomát sem látom naptárbeállításoknak, az accounts/google/sync résznél mindössze az alábbi dolgokat írja:
App data, Contacts, Gail, Google Fit data, Google Play Music, People Details. (Naptár sehol)Ha esetleg van megoldási javaslatotok, kérlek, segítsetek. A rootolást lehetőleg szeretném elkerülni.
-
Rendeltem egy ilyen telefont az EUStock-tól.
Aki mostanában kapott onnan telefont, annak milyen ROM-al és milyen menüvel jött a telefonja?
Az előző kínai telefonom (egy HTC Butterfly telefon kínai koppintásának /Star X920/ a koppintása /Star S5/) jól szolgált 2 évig, remélem, hogy a Xiamiau is kitart két évet
Az EUStock-on nincs most se fólia, se tok hozzá, honnan érdemes rendelni ilyesmit?
-
tovgab
aktív tag
válasz
grafnet #3913 üzenetére
1. Igen, a micro usb porton kell tölteni.
2. Igen, töltés közben villog az adott led, ahány %-nál tart. (0-25% - 1. led, 25-50% - 2. led és így tovább...)
3. Panasonic, vagy LG lithium-ion akkukat tartalmaz.
Használati pedig nem kell a használatához, mert minden magától értetődő.
-
grafnet
veterán
Xiaomi 10000mAh-ás vésztöltő:
(írták már itt, hogy van már nekik vagy hogy úton van.)Akiknek van:
- A vésztöltőt tölteni gondolom a mUSB-n kell...
- A ledek (4 db) szépen ki fognak gyúlladni, ahogy töltődik?
- Lehet tudni, hogy milyen aksi van benne (NiMH vagy LiIon)?(Használatit nem adtak hozzá, csak Kínait...)
-
grafnet
veterán
SAMG3: THX
Konkrétabban: - Akiknek Prime van, mennyire melegszik a kijelző teteje beszéd vagy játék közben?
(Szűkítsük a kört, hátha "típus" hiba - ketyeg az órajel...)[Köszönet: Szaszapi-nak és SAMG3-nak a tippért!]
-
grafnet
veterán
Egy kis segítség kellene készülék melegedés ügyben.
A készülékem nagyon melegszik használat közben a kijelző felső részénél, kb. az óra Widget vonalában.Erre sokan nem reagáltak, hogy bárkinek is melegedne.
Ami érdekel: - Milye van itt a telefonnak, ami miatt ennyire melegszik?
- Ha, ennyire melegszik, akkor az szerviz téma? Ha, szerviz téma, akkor az hogyan működik kici kínai kollégákkal? -
Surda-
őstag
Visszaolvastam,de nem teljesen tiszta.
Jól értem,hogy annak ellenére,hogy a TDD verzió kínai piacra szánt, csak gsm modulban különbözik a többi verziótól és egy friss rommal itthon is működik Budapesten minden szolgáltatónál a 3G, 4G ?
Maximális video felbontás is ugyanaz? (ez is felmerült) -
Henker2
addikt
válasz
thenameless #3878 üzenetére
Ezen felbuzdulva én is veszek valószínűleg egy Piston 3-at!
Bár most van egy Xears XE200Pro!Nem tudom érdemes-e a telóhoz beruházni egy ilyen Piston-ra?
-
Imy
veterán
válasz
Gameboy77 #3898 üzenetére
Igen, ez még nem magyar...
"szervizben felrakják ingyen a magyar romot,és onnantól kapod az OTA frissítést "
=> amikor küldtem volna vissza szervizbe, akkor vitték el a régi telefonomat. Így maradt ez a ROM. De miylen ROM ez, hogy nem jön ki rá OTA frissítés? Amúgy szerintem megvárom azt a ROM-ot, amiben publikusan elérhető lesz a magyar nyelv. Még 2-3 hetet kibírok vele, de az a fura, hogy nem jött rá frissítés... -
szaszapi
őstag
válasz
konigjanos #3900 üzenetére
Így van,pont egy hete, hétfői nappal jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Vallás
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest