- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
Nestor16 #19713 üzenetére
Bármelyik MIUI-n megy. Nekem eddig az összes romon ment, pedig volt fent már China, Global, Dev és Stable is, ezekből is sokféle. A kifejezetten RN2-höz való xposed kell és menni fog. Ne tévesszen meg, de az első boot akár 15-20 perc is lehet, de ez nem bootloop! Ja, és telepítés után azonnal kell egy wipe cache&dalvik cache.
-
grafnet
veterán
válasz
Nestor16 #13784 üzenetére
Mondjuk sorban... Imy is!
Tedd fel a TWRP-t.
Utána mentsd el amid most van.
Utána csinálj egy FR-et.
Tedd fel TWRP-vel az új rendszert.
És örülj, mert kezdheted elölről belakni.
Ha, be van állítva a gugli mentés, akkor percek alatt szinkronizál. Vagy ha Mi mentés, onnan is vissza lehet mindent szedni.
A Titanium Backup mese szerű: hol megy hol nem megy. -
dioka7
senior tag
válasz
Nestor16 #12510 üzenetére
Szia, az a baj, hogy lassú a töltés, és addig +1 vezeték, meg a vezeték végén még egy "kütyü". És mindez vezetés közben: lóg össze-vissza a kábel beleakad a kezem váltáskor, fékezéskor szétcsúszik a vezeték, stb. Ezért kellene egy olyan megoldás, ami azonnal teleaksivá "változtatja" az üres akksit. Erre tök jó ha van +1 akku, csak azt ugye nem tudom tölteni, csak készülékben, tehát kell a dokkolós töltő, ezért érdeklődtem.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #9952 üzenetére
A root engedélyt sikerült megadni neki (programon belül restartoltam és kérte bár a busybox hiánya miatt nem működik, ez is kell?
)
Mellesleg még az jutott eszembe, hogy pl a Redmi Note 3-nál hogy lehet romolni, ha nincs microSD kártya olvasója? Persze addig oké, amíg van rajta használható rom és átmásolom stb, de ha bootloop van?
És viszonylag elég könnyű belefutni...
-
ReWGeT
tag
válasz
Nestor16 #5477 üzenetére
Xposed nem elérhető a hivatalos romokon, viszont én feltettem ezt a romot:
Deer Project
Egyelőre minden patent rajta, a stable romra épül, Xposed is megy faszán, amiket próbáltam ment, kivéve a wakegestures modul, ahhoz külön kernel kell, amit még a xiaomi nem adott ki sajnos, így nem tudnak vele dolgozni -
-
fene_vad
senior tag
válasz
Nestor16 #2026 üzenetére
Nem akarlak elkeserítreni, de ez nem üveg, hanem irtózatosan csillogó és ujjlenyomatmágnes műanyag hátlap.
Nekem is ilyen van, neki is estem a sikítóval azonnal, lecsiszoltam, políroztam, mostmár elfogadható, de már rendeltem másfélét, mert annyira szépre azért nem sikerült. -
Pe-pe
tag
válasz
Nestor16 #2022 üzenetére
Az automata háttérvilágítás a hangszóró mellett található fényérzékelő szenzor alapján szabályozza, de a csuszkával te állítod be, hogy milyen közép érték ami neked optimális. Pl automatán van egy lakásba, de kilépsz a napsütésbe, de nem találod elég láthatónak a kijelzőn megjelenő képet, akkor egy csusszantással növelsz rajta vagy fordítva.
-
válasz
Nestor16 #1702 üzenetére
Másik MIUI felhasználónak küld ingyenes MiMessage-t SMS helyett, ha van MiAccountja telefonszámhoz rendelve és elérhető.
Mivel az SMS appba van integrálva, magától vált a két forma között (ha be van kapcsolva).
Cloud tárat ad a xiaomi alapban pár gigát, amire a képek meg minden beállítás szinkronizálódik.
A Mi Account alkalmazásban meg tudod nézni, mekkora a tárhelyed, nekem most 13GB.A webes elérést a sima https://i.mi.com-on próbáld meg, alul lehet English-re váltani, egy fokkal gyorsabb.
-
Pe-pe
tag
válasz
Nestor16 #1685 üzenetére
Az üveg fólia gyakorlatilag a fizikát igazolja.
Vagyis a készüléket ér egy fizikai behatás, mondjuk leesik az így keletkezett erőhatás a kijelző övegének roppanásához vezet. Mivel ez az egyik legnagyobb felület, nagy az esély, hogy erre esik illetve az erőhatása is itt összpontosulhat.Ugyanez fóliával úgy működik, hogy a az erőhatás a kijelzővédő fólián megy végbe.
Leginkább a Newton-bölcső ami legjobban példázza ezt. -
szaszapi
őstag
válasz
Nestor16 #1685 üzenetére
Nálunk esett le,üvegfólia volt rajt,magából a keretből tört le egy pici darab,pontosan az üvegfóliáig tört.Valamit biztos felfogott,ha nincs rajt lehet durvábban megszívjuk.Karcok ellen biztosan jobban véd mint a sima fólia,és itt nincs buborék se,egyszerű a felrakása.
-
deadbody
tag
válasz
Nestor16 #1685 üzenetére
Üvegfólia karcok ellen mindenképp véd, sima hongmin elvileg gorilla glass van, tesómnak mégis karcos mert nem használt semmi fóliát egy ideig, nekem végig temered glass volt/van rajta, így a kijelzőmön egy karc sincs, a kijelzőt pedig sztem védi, esett már le a telóm, az tg pár helyen a szélein ahová esett kicsit letörögetett, de alatta kijelző még mindig sértetlen, így én ezt mindenképp ajánlom, a tok szintén sokat véd, bár volt hogy úgy esett le a telóm hogy a tok le is esett róla, kicsit megnyomódott a teló széle, de alig észrevehető, ha nem lett volna tok és nem tompítja akkor lehet nagyobb baja is lenne.
-
adams55
tag
válasz
Nestor16 #706 üzenetére
2 linken található tok van nekem is. Semmi jel gyengülés , de az biztos, hogy vastagabb lesz a telefon. Elég masszív és jól véd, mert repült egy másfél métert, asszonka jóvoltából, de semmi baja nem lett.
thenameless ha jársz erre, kérlek csörögj rám, és kiugrok meghallgatni ha addig nem veszek egyet.
-
-
fene_vad
senior tag
válasz
Nestor16 #360 üzenetére
a különbség az amit írtál: +16GB, +200Mhz
Csak fehér gyári van perpill de ezernyi gyártótól rendelhetsz mindenféle hátlapot hozzá már most, én pl ezt rendeltem: [link]szerintem megéri a felárat a drágább, ha másért nem azért mert könnyebben eladható lesz később.
a vám+áfa kikerülhető, ha eu-store-bol rendelsz, vagy biztosítást kötsz az eladónál
én nem tudom hogyan működnek ezek az aprós rendelések, milyen pluszt kapsz a pénzedért? a garit ugyanúgy kint kell intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest