- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
grafikus17 #21489 üzenetére
Meg is rendeltem a telefont a lenti 164,8 dolláros áron, EU Express szállítással, tehát nekem ott volt
Ha neked nincs ott, akkor a hiba a te készülékedben van
-
válasz
grafikus17 #21485 üzenetére
-
válasz
dragonfx #21364 üzenetére
Biztosan új és gyári az az akku?
Itt elég sokan találkoztak hasonló problémával (töltéskor kikapcsol a telefon, töltés után akár 10 másodperc alatt 20-40 %-ot esik az akku töltöttsége), de minden probléma a sz.r minőségű fake akkura volt visszavezethető.
Nekem is landolt egy gyárinak kinéző narancssárga akku a kukában, egy lila-fehér Nohon megvásárlása oldotta meg a problémát
-
-
-
Pozitív dolognak találom, hogy a wifi bugra már jött is patch a telefonra
Samsungra még nemigen tolták ki a frissítést...
-
Ezt a MiCloud szinkronizálást hogyan lehet lekapcsolni?
Amikor egy új kártyát teszek a telcsibe, akkor mindig megkérdezi, hogy akarok-e a MiCloud fiókhoz csatlakozni, amire hiába mondom, hogy kihagyás, mégis elkezdi szinkronizálni a képeket.
Ezer éve megvan a telefonom, szándékosan sosem használtam a MiCloud fiókot, mégis minden felszivárgott oda
-
válasz
nyisziati #20653 üzenetére
Az ilyen akkumat 1 hetes korában dobtam bele a kukába
Hiába megbízható az eladó, ha nem jó cucc, amit árul.
Ez nagyon kerülendő akku, nekem minden egyes feltöltéskor lekapcsolt vele a telefon. A kapacitása legjobb estben is csak 1800-2000 mAh, nagyon gyorsan merül.
Vettem helyette lila-fehér NOHON akkut egy itt ajánlott eladótól (csak megbízható helyről szabad venni, mert úgy tűnik, hogy a NOHON-t is hamisítják), az tökéletes
-
válasz
bubu256 #20640 üzenetére
Na az jó lesz, ha egy NOHON akkuval is csinálja a telefon ezt a töltés közbeni kikapcsolást.
Rendeltem korábban egy sárga BM45-ös akkut, azzal minden töltéskor kikapcsolt a telefon. Mondom ez a sárga utángyártott akkor kuka, rendeltem egy eredeti NOHON akkut, ami pont ma jött meg.
Ha ezzel is ki fog kapcsolni töltéskor, akkor morcos leszek
Letesztelem majd éjszaka, de úgy látom, hogy nem permanens a hiba, nem minden alkalommal kapcsol ki a NOHON akkuval, csak időnként
-
válasz
ztibor #20574 üzenetére
Hát ez szopás
Direkt nem az 5 dolláros ócó verziót vettem, hanem 10 dolláért olyat, amihez oda volt írva, hogy original.
Úgy látszik, hogy a narancssárga BM45-ös akku mind hamisítvány. Ebből nem szabad venni egy darabot sem, mindegy, hogy mit hazudik róla a kiskínai a leírásban.
Ki is szedem a telefonból, nehogy valami kárt okozzon benne
Rendelek egy NOHON akkut, a telefont meg akarom tartani egy darabig, kell egy rendes akku hozzá.
-
-
Az MI logós BM45 jelű, kínából rendelt narancssárga akku nekem nem működik tökéletesen
Hiába írták le róla, hogy Original, meg new, akkor se jó.
Ha rajta hagyom a töltőn több órát, akkor valamilyen okból kikapcsolódik a telefon. Minden töltés után be kell kapcsolni.
Ráadásul hiába töltöm sok óráig, rögtön elkezd csökkenni az akku töltöttsége. A gyári akku olyan volt, hogy pár órás töltés után egy-két óra hosszat 100 %-os töltöttséget mutatott a telefon, utána kezdett lefelé számolni.
Ezzel a BM45 akksival rögtön elkezd csökkenni a töltöttség, ráadásul elég gyorsan. Olyan 75 %-ig feltűnően gyorsan lecsökken a töltöttség, aztán viszont kb. úgy merül mint a gyári.
Ez a mostani BM45 messze nem olyan, mint korábban volt, ez a széria most gagyi
A lila-fehér NOHON tutira jó mindenkinek? Ha igen, akkor rendelek egy olyat.
-
Kedves Uthenger és hojos!
Köszönöm a segítséget, nektek hála sikerült levenni az országhívó előtagot
-
A telefonom nem hívja rendesen a telefonkönyvben lévő számokat
Ez van a telefonkönyvben: 06 70 390.......
Ehelyett ezt a számot próbálja hívni: +36 6 70 390......
Amikor külföldön voltam a múlt héten, akkor megkérdezte, hogy elétegye-e a számoknak a magyar országhívó előtagot, akkor azt mondtam neki, hogy igen
Azt nem értem, hogy a 06-70 számból hogyan csinál +36-6-70 számot
Lenyel egy nullát, de a 6-ost ott hagyja.
Naszóval hogyan lehet kikapcsolni ezt a magyar előhívó +36 hozzáfűzését a számhoz
-
Segítséget kérek!
Valami történt a telefonnal, mert ha a Névjegyekben rányomok egy kontaktra, akkor nem tárcsáz, hanem a névjegy szerkesztéséhez ugrik.
Ott megint rá kell nyomni a kontakt telefonszámára és akkor tárcsázza.
Emlékeim szerint nem is olyan régen még úgy működött, hogy ha a Névjegyeknél rányomtam az ember nevére, akkor tárcsázta is egyből (ha hosszan nyomtam, akkor meg megkérdezte, hogy az 1. vagy a 2. kártyáról hívja)
Én emlékszem rosszul, vagy fejlesztettek valamit a fiúk a szoftverben
A telefonon MIUIHU 8 6.10.27 szoft van.
-
Fura problémába ütköztem és állandósulni látszik a gond.
A vállalati email fiókhoz webmailon keresztül csatlakozik a teló, már egy éve megy így rajta a levelezés. Mivel 40 naponta kötelező jelszóváltás van, ezért ilyenkor a telefonban is módosítani kell a jelszót.
40 nappal ezelőtt a beállításoknál átírtam a jelszót (tuti jóra), de azt írta, hogy a felhasználónév/jelszó nem megfelelő. Csinálhattam amit akartam, nem fogadta el a jelszót. Végül úgy oldódott meg a probléma, hogy nem a webmail beállításoknál, hanem a szinkronizálásnál matattam, amikor is jelezte, hogy nincs szinkronizálás mert nem jó a jelszó, adjam meg a jelszót. És csodák csodájára ott elfogadta a jelszót.
Már el is felejtettem a problémát, amikor ma megint jelszót kellett változtatni. A problema remains the same, a webmail beállításoknál nem fogadja el a jelszót, de a szinkronizálásnál, ha szinkronizáltatni akarom, akkor elfogadja a jelszót
Mi a lófütty van a webmail jelszókezeléssel
MIUIHU van rajta, most éppen 8.6.9.29, de 40 nappal ezelőtt még másik verzió volt.
Amikor jó volt, akkor is MIUIHU volt rajta, mit "fejlesztettek" a fiúk 40-50 nappal ezelőtt, amitől elszaródott a webmail beállítás
-
-
A Videó nevű gyári app minden áldott nap 3 alkalommal szolid csörrenés után tyúklábmintás üzenettel örvendeztet meg az értesítések között
Hogy lehet lebeszélni arról, hogy ékes kínai nyelven üzengessen az embernek?
-
TinyDeal EU áruházában is megjelent a Redmi Note 4 Pro.
Szerintem a Note 2 után ez lesz a következő telefonom
Jövő év elején megveszem, remélem addigra az Eustock is fogja árulni B20 kompatibilis verzióban.
-
válasz
Milestone2 #19188 üzenetére
Megböktem nyolcszor, az mondja, hogy már fejlesztő vagyok.
De menüpont nem lett több egy szállal sem
Ciki, de nam találom ezt a fejlesztői menüt...
OK, újraindítás után megtaláltam
-
-
-
válasz
Istuu15 #19150 üzenetére
Az jó lesz, ha ezt az Analytics apk-t eltávolítják, mert figyelem a forgalmát, a böngésző kliens és az email kliens után a harmadik legnagyobb net forgalmat ez az apk hozza össze.
Ha ne adj isten hivatalosan nem dobják ki, akkor le lehet törölni valahogyan?
Egyelőre annyit csináltam, hogy a mobilnet elérésből kitiltottam, a wifi elérését meghagytam...
-
-
-
válasz
Milestone2 #17234 üzenetére
A letöltéssel elpöcsöl 20-30 percet, a csík megy, a számláló számol, de a letöltött ROM mappa üres marad
A mappát létrehozza azzal az időponttal, amikor a letöltés kezdődött, de a végén semmi sincs a mappában
-
-
-
-
válasz
match123 #16799 üzenetére
Majus 8, megfelel?
Így születnek a mai napig is olyan bejegyzések az interneten, hogy kék halál van a Win95 használatakor
Te május 23-án beidéztél egy olyan május 8-i blog bejegyzést, ami olyan usertől származik, aki egy március elején kiadott ROM-ot használ Note3-on.
Szerinted ez május 23-i, május 8-i, vagy márciusi probléma?
Végülis mindegy, a MIUIHU tavaly december óta nem produkál ilyet Note2-n
-
válasz
csongi #15840 üzenetére
Aki ilyenre vágyik, az itt talál hasonló "üveg" hátlapokat rengeteg színvariációban.
-
válasz
HELLAFLUSH #15784 üzenetére
Miért csak "lehet, hogy lesz"
Ha csak "lehet, hogy lesz", akkor nehéz megmondani, hogy mire számíts, vagy lesz, vagy nem lesz
-
válasz
WhiteWalker #15481 üzenetére
Szép is legyen, meg jó is legyen...
Nőben sincs ilyen
-
válasz
WhiteWalker #15478 üzenetére
És volt benne trójai
-
válasz
deadbody #15017 üzenetére
Megnéztem primeon, nekem sunny kamerát ír device infón
Megnéztem én is, nekem is sunny kamerát ír, de az enyém nem prime, hanem sima.
Szóval úgy néz ki, hogy nem az határozza meg a kamera gyártóját, hogy telefon sima, vagy prime kivitel, hanem az, hogy aznap éppen melyik beszállítótól érkezett meg a szállítmány
-
-
-
-
-
-
válasz
Viktor1979 #14359 üzenetére
Ez az első okostelefonod?
-
válasz
Viktor1979 #14339 üzenetére
Srácok! A TC szerint a belső memória 25, 8 GB. Nem 32-nek kellene lennie? Hol van 6,2 GB-t?
Reklamáld meg a dolgot, vagy a gyárban tettek bele kevesebb memóriát, vagy a postán lopták ki belőle.
Persze ha viccnek szántad a kérdésed, akkor elnézést kérek
-
-
Csak remélni merem, hogy a készülék egyéb alkatrészei ennél tartósabb anyagokból készültek, és mondjuk nem reped egy szép napon magától atomjaira a kijelző!
Ez a hátlap repedés egyedi probléma, senkinek sem jelentkezett még rajtuk kívül.
Egy jó minőségű hátlap egyébként kb. 800 Ft.
Ez egy jó anyagokból készült, jól összeszerelt telefon, külső behatás nélkül biztosan nem fog elrepedni a kijelző. Az enyém már 5 hónapos, de semmi baja, se elől, se hátul
-
válasz
Viktor1979 #13371 üzenetére
Azért alaposabban megnézve a képeket, látszik, hogy az S7 zajszűrése valamivel jobb, mint a Note 2-é.
-
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha be van kapcsolva a bluetooth és van is aktív egy bluetooth kapcsolat, akkor ne küldjön minden hangot a bluetoothra?
A probléma a következő: kocsiban az autó gyári bluetooth kihangosítójával használom a telefont. Ma használnom kellett volna a navit (a 3 betűset, aminek ugye nem mondjuk ki a nevét
) is, de meg se mukkant. Gondolom, hogy a navi hangját is beleküldte a bluetooth csatornába, de az autó kihangosítója nem vette az adást.
Szóval ha be van kapcsolva a bluetooth, akkor nincs hangja a navinak, se a telefonból, se az autó kihangosítójából. Amikor kikapcsoltam, akkor mindjárt megszólalt a telefonban a navi hangja.
Hogy lehet azt megoldani, hogy ha a bluetooth be van kapcsolva, akkor is szóljon a telefonból a navi?
(B terv, hogy a navi szóljon az autó kihangosítójából, bár nem venném szívesen, hogy 4x25 watton dörrentse a fülembe Bori, hogy "Ön túllépte a megengedett sebességet"
Na jó, ez vicc volt, a kihangosító hangereje függetlenül állítható az autó médialejátszójának hangerejétől.)
-
-
-
-
OTA frissítés nem jön már soha többet MIUI.HU oprendszerre?
Tavaly jöttek szép sorban. Nem rossz az 5.12.31, de lassan illendő lesz frissíteni
-
válasz
Norby86 #12216 üzenetére
Vegyél egy ilyet. A súlya kb. annyi, mint a telefoné, elfér egy táska bármelyik zsebében, megduplázza a telefon használati idejét.
-
-
-
Rábeszéltem egy ismerősömet a telefonra, erre az EUStocknál kb. egy hónapja nem kapható a telefon, hetente dobnak föl újabb (és persze egyre távolabbi) várható beérkezési időpontot
Hol érdemes most gyorsban ilyen telefont venni?
-
válasz
WhiteWalker #10921 üzenetére
Nekem az az alapvető bajom az ilyen telefonokkal, hogy vagy 2 SIM kártyát tehetsz bele (és akkor nem lehet microSD kártyát belerakni), vagy egy SIM kártyát és egy microSD kártyát tehetsz bele.
Nekem kell a dual SIM ÉS a microSD is bele, de a Mate8 meg ezt nem tudja, szóval akkor se vennék olyan telefont, ha fele ennyibe kerülne.
-
válasz
csocsoszán #10914 üzenetére
Huawei Mate8
Ára: 200 eFt
Na mindegy, azt gyanítom, hogy a te igen fejlett kritikai érzéked abban is fog hibát találni tucatjával
(Volt Huawei telefonom kettő is, nem rosszak, de van azokban is "feature" bőven, egy-két hónapi bírtam őket, aztán megszabadultam tőlük.)
-
válasz
loosht #10873 üzenetére
Igazából én se a vitára gyúrok, csak van akinek az fontos, hogy a telefonja aznap sokáig bírja (az akku élettartama meg nem érdekli), másnak meg nem fontos az, hogy egy töltéssel meddig bírja. Akinek nem létkérdés a napi hosszú üzemidő, az ki tudja tolni az akku élettartamár jópár hónappal, azzal hogy nem tölti 100 %-os töltöttségre, hanem korábban lehúzza a töltőről.
2 éves korában eddig minden telefonomnál (és laptopomnál) észrevehető volt, hogy az akku már nem a régi, szóval nekem olyan tapasztalatom van, hogy érdemes kímélni az akkut (még ha csak 10 dollár az ára, akkor is).
-
válasz
loosht #10862 üzenetére
Nem tudom mikor felejtitek már el ezt a marhaságot. Töltéssel/merítéssel nem tudsz kárt tenni az aksiban, mert az elektronika szabályozza.
Természetesen elektronika szabályozza a töltést, de a telefonokban lévő elektronikát nem a Nemzetközi Szabványügyi Hivatal készíti
Minden telefonnak más elektronikája van, a Xiaomi Redmi Note2-nek olyan jutott, ami engedi a túltöltést. Itt már mindenki észrevette, hogy ha 100 %-os töltési szint elérésekor nem húzzuk le a töltőről a telefont 1-2 óráig, akkor tovább töltődik és utána akár 15-45 perc használat után is 100 %-os töltöttséget mutat a telefon.
Más telefonon ilyet én még nem tapasztaltam, ezért kezdtem méricskélni az akkut és bizony voltmérővel rámérve azt találtam, hogy egy óta túltöltés után a cella (terheletlen) kapocsfeszültsége 4,42 Volt! A Li-Poly akkuk pedig nem nagyon szeretik a 4,25-4,3 V feletti feszültséget.
Ezek után ismertesd légy szíves, hogy miért marhaság, amit írtam
-
válasz
Flexy90 #10777 üzenetére
Sajnos az általad említett túltöltéses módszer hosszú távon nem tesz jót az akkumulátornak
Azt látom, hogy ha 100 %-ra fel van töltve, de tovább töltöd, akkor már eléri a 4,4 Voltot az akku feszültsége. Tehát aznap jól bírja az akksi, mert túl van töltve, de hosszú távon ez nem használ az akksinak, mert ugyan lítium polimer akku van bennük de ezek az akkuk sem szeretik, ha sokszor 4,3 V fölé emelkedik a feszültségük.
Azt javaslom, hogy akinek nem egetverően fontos a napi hosszú rendelkezésre állási idő, az az akku kímélése miatt 92 - 95 %-os töltöttségnél húzza le a telefont a töltőről!
-
válasz
Milestone2 #10651 üzenetére
Nem hiszem, hogy mindenkinek szívás lenne a változás. Nem igazán értem ezt a nagy pesszimizmust, egy mezei felhasználó oldaláról nézve miért olyan nagy probléma a zárt rendszer?
-
-
-
Talált már valaki olyan programot, ami sikerrel veszi át a gyári program helyét az értesítő LED működtetéséhez?
-
-
Pillanatnyilag kicsit többen állnak át az EU ROM-ra a HU-ról, mint fordítva...
Mivel az EU sem tökéletes, csak más hibái vannak mint a HU-nak, azért pár embernek most jobb az EU.
Amire a telefont én használom, arra tökéletes a HU mostani kiadása, nekem pl. eszembe sincs átlépni az EU ROM táborába
Hosszabb távon (ha túl leszünk a velünk elvégeztetett béta tesztelési fázison
) akkor szinte mindegy lesz, hogy melyik ROM-ot használod a telefonba.
-
Dolgoztam én is az AnTuTu-val, nekem ez jött ki
-
válasz
wittman #8268 üzenetére
FAT32-re formázva felismeri, csak ugyebár ott korlátozott lehet a fájlméret, pl filmeknél lehet gond.
Rá tudod kötni valahogy a telefont a TV-re?
Mert ha nem, akkor szerintem nem korlátoz semmiben a 4 GB-os mérethatár. Majd próbáld ki, hogy az 5,5 collos képernyőn látod-e a különbséget egy film 2 GB-ra konvertált és 8 GB-ra konvertált verziója között...
-
-
válasz
grafnet #8205 üzenetére
Lehet, hogy arra való, hogy külső HDD-t ellásson árammal, de egy TabS, egy S4Mini és egy ZTE mobil is töltődött, amikor a pendrive és a töltő ebbe a kábelbe be volt dugva.
Sőt, a Note2 is töltődik, ha be van dugva a töltő, csak éppen a pendrive nem működik, de ez meg nem a kábel hibája, mert másik OTG kábellel se látja a Note2 a pendrive-ot
-
válasz
Donki Hóte #5935 üzenetére
Választ adok a saját kérdésemre: igen, ez a kombinált OTG kábel alkalmas arra, hogy egyszerre használjak pendrive-ot és töltsem is az eszközt
Csak éppen nem a Note2 telefonnal
Működik a Samsung TabS tabletemmel, másik két mobillal, de a Note2-vel nem
Valamiért nem látja a telcsi a pendrive-ot, de nemcsak ezzel a kombinált kábellel, hanem a normál OTG kábelekkel sem. Ki mit csinált, hogy a telefon felismerje OTG-n keresztül a pendrive-ot
-
Egyelőre mindnek van valami baja, bár egyre kevesebb
Ez a legújabb a bluetooth csatolón keresztüli telefonálásnál hülyéskedik, szóval ha rendszeresen használnád kocsiban kihangosítóval, akkor ne töltsd rá a telefonra.
A többi része viszont erősen javul. Ha ilyen ütemben javul a ROM, akkor jövő karácsonyra szuper kis telefon lesz ez
-
-
-
-
Én barom elindítottam a Mikulásos (5.12.6
) OTA MIUI frissítést.
1 óra alatt 13 %-ot töltött le
WTF van ?
-
-
-
-
Tehát a kérdés az, hogy ha az illető még sosem csinált ROM frissítést, akkor mekkora a valószínűsége, hogy sikerülni fog neki
Ha OTA csinálja (ha majd megjenik az új 11.26, vagy az azon alapuló 12.03 frissítés OTA verzióban), akkor gyakorlatilag 100 % a valószínűsége a sikernek.
Ha gyakorlat nélkül nekiáll TWRP-zni, akkor 50 % a siker valószínűsége (vagy sikerül, vagy nem
)
-
válasz
csocsoszán #7590 üzenetére
Nekem is van ilyen, de már nem használom, mert egyrészt egy vastag tégla lesz tőle a telefon, másrészt a fényes hátlap egy zsírmágnes
A felrakása elég jól ment, de a leszedése már nem volt egyszerű dolog, a leszedéssel kapcsolatos tapasztalataimat fényképekkel illusztrálva közzétettem a #6045 hsz-ben .
-
-
-
-
Van valakinek tuti eredeti Piston3-as fülhallgatója?
Vettem egyet kínából, de ez szerintem fake. Ránézésre teljesen pöpec a cucc, a kidolgozása tökéletes, a doboza is tuti, a csomagolása is jónak tűnik. Egyetlen különbséget birok felfedezni, azt hogy az internetes képeken a jack dugó elválasztó szigetelése fekete, az enyém meg fehér.
Na de nem ez a bajom, ha nem az, ahogy szól. Ez valami förtelem, se mélye, se magasa
Akinek van eredeti, az nézze már meg a képeket, hogy az övé miben különbözik ettől, szóval hogyan lehet megkülönböztetni az én fake Piston3-mamat az eredetitől.
-
válasz
bAtt001 #6837 üzenetére
Hát igen, azok a régi szép idők már sosem térnek vissza, amikor még mindenki készségszinten vágta az ARJ parancssori használatát annak érdekében, hogy nagy fájlokat 1,44 MB (!!!) méretre darabolva pár floppyn el lehessen vinni
Naszóval érted, hogy mire akarok célozni a nagy fájlok darabolásával
-
-
-
válasz
Vertigo18 #6691 üzenetére
"Azt jól értem, hogy van lehetőség 64 Gb-os micro sd fogadtatására is Prime-ban? Nem 32 a max? Hogyan sikerült, azt leírnád?"
Ez úgy igaz, hogy nemcsak a prime, hanem a normál verzió is tudja fogadni a 64 GB-os memóriakártyát!
A titok az, hogy Fat32 fájlrendszerre kell formázni a 64 GB-os kártyát, és akkor gond nélkül tudja kezelni a teló ezt a kártyát (de csak a belső tárhelyen, OTG-n keresztül így formázva sem látja, arra még nem jöttem rá, hogy OTG-n keresztül hogyan lehetne elfogadtatni a rendszerrel a 64 GB-os kártyát).
-
-
-
válasz
wittman #6068 üzenetére
Többen érdeklődtek a Lánchidas widget beállításáról.
Bevallom, hogy fogalmam sincs, hogy hol kell beállítani, ez a telefon így jött az Eustocktól
Azt tudom, hogy csak 1-2 fajta témával működik, ha letöltök a miau honlapjáról témákat, akkor általában eltűnik ez a widget. Háttérképet viszont bátran lehet cserélni, attól megmarad. Az időjárás kiegészítést pedig a szintén az Eustock által előre telepített Időjárás app beállításával lehet a Lánchíd mellé tenni...
-
Kupon akció van Eustockéknál
Vagy ingyen szállítanak házhoz, vagy féláron adnak egy ipaky tokot, vagy ha most veszel Xiaomi telefont, akkor ingyen adnak hozzá egy ipaky tokot és egy TG-t.
Egyébként a kis huncutok jól időzítették az akciót, az általában kapható 6-8 féle Xiaomi telefonból csak kettő van készleten, nagy kapkodás nem lesz az ajándék tokkal szállított telefonok után
-
Egyébként a mutatott hátlap nekem teljesen megfelelő, csakis azért operáltam le a telefonról, hogy egy kihajtós tokot ki tudjak próbálni, mert vettem egy ilyet is:
Ez is elég jónak néz ki, csak sajnos nem mágneses. Van valami olyan alkalmazás, amivel az átlátszó részhez (a kijelző bizonyos területéhez) tudok kijelzéseket rendelni?
-
válasz
Baloo27 #6041 üzenetére
Ezeknél nincs külön keret és gumis hátlap, egybe van öntve az egész
Mivel két ilyen tokon is van, ezért elhatároztam, hogy nem sajnálom a tokot, a többet erővel, mint ésszel verziót választottam. A telefon közepe táján benyomtam egy órás csavarhúzót a hátlap és a telefon teste közé, majd a résbe betoltam egy bankkártyát
Sajna így sem tudtam lefordítani a hátlapot a telefonról, mert a hitelkártya inkább betört, nem volt elég erős. Ezért a résbe ismét betoltam az órás csavarhúzót és a két eszközzel már sikerült leugrasztani a hátlapot. Sajna nem ment sérülés nélkül, de csak a hátlapon lett pici sérülés.
A két tok egyébként a háromszoros árkülönbség ellenére teljesen egyforma.
-
válasz
randras_83 #6019 üzenetére
Nekem ez a tok úgy felpattant a telefonomra, hogy azóta le se tudom szedni
Élezett bankkártya szóba se jöhet, annyira fixen tart a hátlap, hogy meg se moccan, a bankkártya morzsolódik le
A jobb alsó sarokban (szemből nézve) van egy 0,7 mm-es rés, úgy tűnik, hogy ott lehet lepattintani. De ez nem igaz, mivel van egy másik ilyen tokon is, ezért látom, hogy ez kitolás, az kis rés csak egy tréfa. A toknak van egy plusz pereme a rés felett, tehát ha oda befeszítesz valamit, akkor nem a hátlap és telefon teste közé feszítettél be, hanem a tok pereme és a tok szürke oldallapja közé feszítesz, így sosem jön le a hátlap
Egyelőre próbálkozom a hátlap leszedésével, ha eredményre jutok, akkor jelzem
-
Sikerült valakinek ipaky tokot és TG-t rendelni a telefonhoz az eustockról?
Tegnap az volt írva, hogy rendelés nov. 16-tól, ma meg az van írva, hogy a termék jelenleg nincs raktáron.
Elfogyott volna az összes előrendelésben
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest