- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Donki Hóte #21890 üzenetére
After market hátlap van rajta, rendesen kapaszkodik, így a kijelzőt indította meg.
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #21890 üzenetére
Akkor mázlid volt. Nekem is a kijelzőt kezdte feszegetni, a fényszivárgásról vettem észre.
Sőt, a THL T6 pro-val is ugyanígy jártam. Ott ráadásul a gari lejárta (6 hónap) után 2 héttel ment tönkre. Kicsit se voltam ideges... -
Kulimász
újonc
válasz
Donki Hóte #21875 üzenetére
Üdv!
A gyári beállítás visszaállításával,nem történt érdemi változás valamiért.A belső memóriában ugyanúgy maradt egy csomó fotó,névjegy meg lom.A feltelepített alkalmazásokat sem pucolta le.A fiókokba is belépve maradt.Meg eleve gyanús volt,hogy bekapcsoláskor kb.5 percig bootol.Kézzel egyesével töröltem róla minden alkalmazást,meg lomot,hogy tiszta legyen.Ezek a dolgok miatt gondoltam egy komolyabb szoftveres rendbetételre.De ezek szerint az akksi vásárlást is elcsesztem,hamarabb kellet volna itt olvasgatnom. Időközben feladtam a dolgot.Tegnap bementem az auchanba,és vettem egy redmi6 A-t. le volt akciózva 35.000-re.Azért,köszönöm szépen a segítséget. -
tamáspapa
aktív tag
válasz
Donki Hóte #21752 üzenetére
a Firefoxot feltettem, az működik, csak a rendszer-kereső nem.
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
Donki Hóte #21752 üzenetére
azt még nem próbáltam, egyenlőre nincs elég helyem másikat letölteni.
-
grafikus17
senior tag
válasz
Donki Hóte #21488 üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
Donki Hóte #21366 üzenetére
Na varom megjojjon.
Gyari wayteqnel vett. -
beers
addikt
válasz
Donki Hóte #20648 üzenetére
Akkor az az akku is szar!
Én visszaraktam az eredetit, azzal nem csinálja! -
Klara_
őstag
válasz
Donki Hóte #20575 üzenetére
Az eredeti cuccok mindig barna karton csomagolasban jonnek, az akkuk muanyag tokban, ha nem abban volt akkor sanszos, hogy fake.
-
Gremovan
csendes tag
válasz
Donki Hóte #20569 üzenetére
Én kb. 2 hete használom a Nohon akkut. Hozza az elvárhatót.
Napi használatban lazán bírja a napot. Ma 20 perc telefonálás, 1,5 óra youtube videó nézés, 1 óra ebook olvasás, közben bluetoothon zenehallgatás. Egész nap wifi és 4g mobilnet, vagy 30 perc netezés kis útvonal keresés, gps-el. Feltöltés óta 12,5 óra telt el. Most van 49%-on az aksi. Szubjektív vélemény, de nekem bőven jó. A gyári akkut már lehet 2x töltenem kellett volna, amilyen ramaty állapotban volt a csere előtt. Arról nem is beszélve, hogy csúnyán fel is volt púposodva. -
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #20575 üzenetére
Nekem is kikapcsol a teló töltés közben és gyorsan merül.
Ha megkapom a fizut, azt hiszem én is rendelek egy Nohont. -
ztibor
senior tag
válasz
Donki Hóte #20571 üzenetére
Kitudja milyen védőáramkör hiányzik a hamis akksiból amiért a telefon inkább kikapcsol :-)
-
Benir8
senior tag
válasz
Ezen a videón jól mutat a különbségeket. Igaz nincs nekem Nohon aksim, de már sokan vettek/leteszteltek pozitívan. Megrendelheted nyugodtan a Nohon aksit.
-
beers
addikt
válasz
Donki Hóte #20571 üzenetére
Nálam is ez a helyzet!
-
ztibor
senior tag
válasz
Vagy egyszerűen csak hamis ahogy az egyik összehasonlító videón volt és kb a felét tudja mint kéne.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Donki Hóte #19839 üzenetére
Telefon-> menu-> Beallitasok->Tartozkodasi hely-> orszaghivo
-
hojos
aktív tag
válasz
Donki Hóte #19839 üzenetére
Telefon-Beállítások(bal alsó menügomb hosszan)-Tartózkodási hely-Országhívó hozzáadása
-
loosht
senior tag
válasz
Donki Hóte #19810 üzenetére
Emlékeim szerint ez mindig így működött.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #19436 üzenetére
Nem, komolyan nem vettem észre, újkorában annyira passzosan egyben volt az egész, hogy ez eszembe sem jutott volna.
Most, leszedett állapotban valóban könnyen szétjön, megnézem mindjárt hogyan lehet feltenni ismét.
:-) -
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #19411 üzenetére
Beállítások -> Rendszeralkalmazások -> Videó -> Értesítések kikapcs.
Ha mégsem áll le, akkor az Alkalmazások menüpontban tiltsd le.
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19378 üzenetére
Azért van itt némi ellentmondás.
Az RN2-höz képest komolyabb a cucc, de RN3Pro-hoz nem.
Ujjlenyomat, akku, Helio X20 ami nem tudja a B20-at. Nem nagy különbség. (Nem az eust...-on fog múlni, hogy fogja-e forgalmazni B20-val...)
Az MTK-nak még után fogok olvasni, de ők Pump Express névvel szabadalmaztaták a gyorstöltést! A QC a Snapi védjegye... ami ráadásul már a 3.0-nál tart. -
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19191 üzenetére
Megvan az a lényeg!
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19186 üzenetére
Ha, a Fejlesztői lehetőségeket keresed: Beállítások ... A telefonról ... MIUI verziót bökögeted (7x) ...
Már megint az a 7 mp...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Nem jön elő, ha elótte a Beállítások / Telefonról menüpontban "nyóccó-tíssze" megnyomod a MIUI verzió sort?
-
guftabi96
addikt
válasz
Dev global
Miuihu-t nagyon régóta nem használtam, sajnos ott nem tudom, hogy hogy van, de biztos, hogy ott is megvannak valahol ezek a beállítások. -
guftabi96
addikt
válasz
Donki Hóte #19184 üzenetére
beállítások -> további beállítások (ez a rendszer és eszköz cím alatt találod) -> fejlesztői lehetőségek
-
Klara_
őstag
válasz
Donki Hóte #19170 üzenetére
Multin ilyen gond nincs.
-
Criminal017
őstag
válasz
Donki Hóte #19171 üzenetére
Legfrissebb xiaomi.eu-ból kiszedték, már tegnap tölthető.
-
BalanceR
addikt
válasz
Donki Hóte #17347 üzenetére
Az az érdekes, hogy az EUs romban, annak ellenére, hogy DEV, nincs root...
Szerencsére a TWRP észrevette, és feltette a SU-t... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #17243 üzenetére
Szóltam Vagyulának, de már tudott róla. Dolgozik rajta.
De elképzelhető, hogy egyszerűbb ha kézzel letöltöd a ROM-ot és recoveryben wipe cache és wiped dalvik (semmi más!) után felküldöd frissítésként manuálisan. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #17225 üzenetére
Ettől még a downloaded rom mappában ott a letörtött ROM? Vagy le sem tölti?
-
püki
aktív tag
válasz
Donki Hóte #17225 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert vasárnap óta kb 123.345.987x próbáltam, de mindig ezt dobja ki nekem is
-
match123
tag
válasz
Donki Hóte #16809 üzenetére
http://en.miui.com/download-274.html
Bíztam benne hogy az itteniek nem annyira bugosak
-
match123
tag
válasz
Donki Hóte #16807 üzenetére
Ott van még a hozzászólások között egy rahedli verzió, meg duplikálva pár helyre az issue.
Nem fogom mindet kikeresni. Ha ennyire hiányoznak a dátumok keresd ki magadnak. 7.2.1.0 stabiltól dev 6.4.28-ig volt nézve mindennel, kivéve a mostani 7.3.akármennyi.
De most jött egy dev update, meglátjuk azzal mi lesz, bár a changelogban semmi nincs. -
Oczu
senior tag
válasz
Donki Hóte #15852 üzenetére
Nekem ilyen van,nagyon jól néz ki a telefon
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Donki Hóte #15785 üzenetére
azért csak lehet, mert cseréről lenne szó és nem minden áron váltanék, csak jól jönne a nagyobb kijelző
zolipapa66: köszönöm, gondolom nem lehet olyan vészes az akku üzemidő.
most van egy kis időm vissza olvasgatni
egyébként a tulaj akivel cserélnék headsetről telefonál róla, mert állítása szerint nagyon halkan lehet hallani a másik felet, ez most típus hiba? vagy nem ártana egy szoftverfrissítés? netán rossz a hangszórója
végül is annyira engem nem zavarna, mert ritkán telefonálok. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Donki Hóte #15482 üzenetére
Még ha szép lett volna
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Donki Hóte #15479 üzenetére
Abba nem volt .
Vagy ha igen ügyesen belecsempészték
Nah , azért megnéztem amit Milestone2 linkelt , nem volt benne lakó
, de nem is tetszett , igy hamar letöröltem.
Megnéztem mik vannak az áruházban , tényleg pride felvonulás , tipikus ízlésficamos kínai témák.
Hagyom is a fenébe, jó az a gyári fapados kék szinű háttér -
kovbandi82
őstag
válasz
Donki Hóte #15033 üzenetére
Nah, akkor ez is egy sima reklámfogás volt.
Más: lehet hülye kérdése lesz számotokra, de speciel ezt nem tudom, ezért megkérdem, hátha valami okos ember tudja
Nos ha adott egy Qualcomm 3.0-a gyorstörléses töltő, attól azt én használhatom a telomhoz, nem árt az aksinak? Tudom hogy nem fogja gyorstölteni, csak kiváncsiság.
-
deadbody
tag
válasz
Donki Hóte #15033 üzenetére
Sztem is ugyan az lehet mind a 2 verzióban, igazából engem annyira nem is érdekel hogy ki/merre/hogy gyártja, amíg vállalható képeket készít.
-
loosht
senior tag
válasz
Donki Hóte #14992 üzenetére
Többféle alternatíva van. Csak, hogy egy párat említsek: Titanium Backup, Total Commander, Root Explorer.
(#15005) ferret77: Mit is?
-
loosht
senior tag
válasz
Donki Hóte #14941 üzenetére
Akkor töröld! Nem muszáj használni őket.
Kicsit túlzás, hogy nem jók semmire. Én a nászúton kurv@jó képeket csináltam vele.
-
BalanceR
addikt
válasz
Egy pár kép gyári kamerával:Gyári app + HDR
-
BalanceR
addikt
válasz
Hát fókuszsebességben bármelyik külső appot veri, ráadásul a HDR is egész jó benne, ha be van kapcsolva a stabi, a videó is egész jó...
(#14936) Zsozsoka 74 : Nem szivesen használok külsős appot üzenetküldésre....
-
ferret77
aktív tag
válasz
Donki Hóte #14939 üzenetére
Majd kipróbálok párat. Ezen kívül nincs gondom a gyárival.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Donki Hóte #14937 üzenetére
A gyárit. Nem lenne rossz néha más-más felbontással fényképezni.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Donki Hóte #14368 üzenetére
Nekem a 6.3.3 ugyan úgy eldobálta az okos órám mint a többi rom...... ami eddig hiba nélkül ment az a 6.2.18. az stabilan tartotta a BT kapcsolatot...
-
Viktor1979
tag
válasz
Donki Hóte #14361 üzenetére
Ez.
-
Viktor1979
tag
válasz
Donki Hóte #14344 üzenetére
Nem vagy vicces!
-
Alonso69
senior tag
válasz
Donki Hóte #13921 üzenetére
Szia.Én is azt vettem észre,hogy nem 1400 mA amit mutat hanem 6mA,de töltés befejezése 1 óra ,ez ami meglepett.Egy fél óra töltés után a mA maradt 6,de töltés befejezése felkuszott 1.30 -ra.Nem vártam meg a mikor lett feltöltve,már későre járt.Azelőtt a Gsm battery 3 órát irt a töltés végéíg .Köszi,hogy megnézted.
-
Benir8
senior tag
válasz
Donki Hóte #13017 üzenetére
1458 mA, miért kérdezi?
-
Atrasko
tag
válasz
Donki Hóte #12984 üzenetére
Nekem megy a Google térkép, a Google Earth viszont indulás után lefagy.
MIUI xiaomi.eu 5.11.5 fejlesztői -
PNP
őstag
válasz
CM alatt hibátlan.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Nálam mind2 jó. 6.2.18 eu
-
tibiniki
tag
válasz
Szomorúan hallom. Egy ilyen vastól elvárható lenne hogy működik.
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #12879 üzenetére
Miért várod az OTA frissítést?
Gond böngészőből letölteni, a telón kiválasztani a letöltött ROMot, s hagyni, hogy feltegye?
Még átnevezni sem kell. Nem kell a recoveryt sem ismerni, mindent megcsináltam maga.
(Legalábbis én így csinálom.) -
tonerz
aktív tag
válasz
Donki Hóte #12879 üzenetére
Ahogy elnézem nem igazán fog már jönni szvsz.
Én már a 5.12.31-et is kézzel raktam fel és azóta is úgy csinálom.
Anno a Note 4G-n is így csináltam mindig, ráadásul faék egyszerű. -
pmheros
őstag
válasz
Donki Hóte #7352 üzenetére
eBay -ról sikerült vennem egy ?hamis? Piston 3 -at. Original -nak hiredette az eladó, direkt nem is a legolcsóbbakból választottam, még a jack szigetelésének feketéjére is figyeltem. Mégis megszívtam.
A próbáltam általános fülhallgató módban, és Piston 3 profillal is. A hang az lapos, a mikrofon meg doboz hangú. (Más headset ezzel a telefonnal rendben szól.)
-
Norby86
őstag
válasz
Donki Hóte #12219 üzenetére
Köszi, ez sem rossz ötlet, bár azaz igazság hogy én országútizom, így van hátul három szűk zsebem a mezemen amibe műzli szelet fér, meg Co2 pumpa, zsepi, telefon, pénztárca, aztán ha kitömöm talán még power bank.
Szóval kicsit macera, de megoldható.
(#12221) zolmesz: Ez egy nagyon hasznos ötlet, és nem is tudtam hogy létezik ilyen.
Viszont sajnos mint fentebb említettem országútim van, így nincs agydinamó a kerékpáron, maximum a trekkingemen, de azt csak boltba járósnak használom. Viszont a power bank még esetleg befér a hátsó zsebbe, szóval lehet azt veszek.
(#12227) eLCSé: Ezt jó hallani, hogy letesztelted és ezek szerint nem fogyaszt annyit. Megmondom őszintén LG G2 mini telefonomon amin tavaly nyáron logoltam sem merült annyira, csak így látatlanba kicsit megijedtem attól hogy mi lesz ha hamar lemerül a Note 2.
Amúgy tegnap nálam 100%-ra töltött akkumulátorral elindultam itthonról, mobilnetet bekapcsoltam, míg kiértem buszhoz 10 perc addig csak a háttérben ment a mobilnet, majd buszra felszállva 10 perc folyamatos netezés automatikus fényerőn, és így összesen 20 perc elteltével 95% volt az akku szint. Nem tudom ez jónak számít e, mert végülis azért az előző telefonom csak 4,7" volt, magyarul a kisebb képernyő alapból kevesebb energiát igényelt, plusz 4 magos proci volt benne, így nem "ette" annyira az akkut. Viszont cserébe azért laggolt néha,meg a háttérbe bezárogatta az alkalmazásokat.
Szóval ahhoz képest az akkut leszámítva nekem abszolút pozitív csalódás ez a Note 2 telefon, mivel gyors, szép a kijelzője és szerintem rohadt jó képeket csinál, és nagyon gyors az exponálási sebessége. Szerintem karácsonyig marad ez, aztán meglátjuk a Xiaomi még milyen telefonokat dob addig piacra. Lehet addigra Note 4 is lesz Snapdragon 810-el.
-
Alert89
tag
válasz
Donki Hóte #12219 üzenetére
Én egy ilyet vettem. Ezzel 3-4 teljes töltést lehet a telefonnak adni. Elég súlyos, de táskában biztos elfér, egyszerre két eszközt is tud tölteni.
-
D4ni
őstag
válasz
Donki Hóte #11487 üzenetére
Szimplán látod hogy poros. Működésnél homály az előlapi kamera.
-
zoli121
aktív tag
válasz
Donki Hóte #11337 üzenetére
Azt nem mondták melyik jövőhéten
-
varadigabor
senior tag
válasz
Donki Hóte #11328 üzenetére
Eu raktár Kínai gari. +DHL 3000ft Kb de 5-6 nap alatt itt van.
Nincs áfa mert eu-s rendelés. -
rick009
tag
válasz
Donki Hóte #11328 üzenetére
pont tegnap kérdeztem a föncsit:
"Kedves Erik!Jövő héten már raktárra érkeznek a készülékek.
Üdv: Zsolt"
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Donki Hóte #10925 üzenetére
Megértem az álláspontod. De a kiinduló árról volt szó.
Én elvagyok 32 gigán.
Viszont nem érzem hogy kellene erősebb vas jelenleg. Annyira megnyerő ez a készülék. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Donki Hóte #10920 üzenetére
A Mate 7 sem volt olcsóbb megjelenéskor.
-
D4ni
őstag
válasz
Donki Hóte #10869 üzenetére
Nálam speciel az eddigi összes iphone-omnál ugyan azt csinálta mint a note 2-nél. 100%-ot mutatta jó 10 percig. Ebben szerintem a kijelzés van megferdítve valamely módon.
-
loosht
senior tag
válasz
Minden telefonnak más elektronikája van, a Xiaomi Redmi Note2-nek olyan jutott, ami engedi a túltöltést........akár 15-45 perc használat után is 100 %-os töltöttséget mutat a telefon.
Eddig minden telefonom ugyanazt csinálta, amit leírtál. Engem nem kell meggyőznöd, mert konkrét tapasztalatom van arról, hogy semmi baja se lesz. Ha akarod, nyugodtan töltsd csak 95%-ig és akkor kibír majd neked 10 évet is az aksid. Leírtad, ahogy gondolod, én szintén. Ha elfogadod elfogadod, ha nem nem. Nem szándékoztam vitát indítani. Peace!
-
DaWe94
senior tag
válasz
Na rámérek majd én is, túltöltve.
-
Terentius
őstag
válasz
Problem solved!
Vettem egy tartalék akksit ha ez megdöglene nevetséges 2200 Ft-ért. -
loosht
senior tag
válasz
Donki Hóte #10807 üzenetére
Nem tudom mikor felejtitek már el ezt a marhaságot. Töltéssel/merítéssel nem tudsz kárt tenni az aksiban, mert az elektronika szabályozza. Az előző telefonomat 2.5 évig használtam és mindig túltöltöttem, 2-3 naponta egész éjszakás töltésekkel. Számold ki, hogy ez hány túltöltés volt! Mikor eladtam, ugyanannyit bírt, mint mikor megvettem. Bár 8-10 év használat után már lehet nem tudná, csak az eredeti teljesítmény 50-60%-át, de te még akkor is ugyanazt a telefont fogod használni?
-
ztibor
senior tag
válasz
Donki Hóte #10807 üzenetére
Igen, ezt így kellene, de én mondjuk azért nem kelek fel az éjszaka közepén hogy lehúzzam a telefont a töltőről
Arról nem is beszélve hogyha kb 1-2 év után meghal az akku, 10$-ból pótolható, szóval nagy kár nem fog érni, és kb ezért is választottam cserélhető akkus telefont.
-
kidnou
őstag
válasz
Donki Hóte #10652 üzenetére
Sony xperian volt alkalmam tapasztalni a zárt bl kötöttséget. Kiadott egy hasznalhatatlan romot és nem rudtam merre lépni. Lecseréltem. Itt se az a gondom hogy nem lesz cm meg egyebek mert most is miui van rajta. Másik amit előttem is irtak hogy választhatsz az angol és kinai menü közül.sokan nem boldogulnak vele
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #10652 üzenetére
Ha nem tud angolul (vagy kínaiul) és MIUI-t akar használni? Komolyan kérdezed?
Hogy a jelenlegi állás szerint annyira levédett a kínai ROM, hogy a lokalizáló csapatok nem tudnak új magyar nyelvű ROM-okat készíteni? Komolyan kérdezed?Fene_vad
Szerinted elég sokan rajta vannak a kérdésen... -
randras_83
addikt
válasz
Donki Hóte #10030 üzenetére
én lightflow-t néztem, de engem nem győzött meg, messze nem olyan frankó mint N5-ön, illetve mintha ebben nem RGB led lenne...
-
csocsoszán
őstag
válasz
Donki Hóte #10030 üzenetére
Én a régi telómon a light managert használtam régóta. Kipróbálom ezen is. De play áruházas egy próbát megér.
-
Francii
tag
válasz
Donki Hóte #9973 üzenetére
Szerintem alvó módban semmiféle értesítés nem jön wifin, mivel egyszerűen nem kapcsolódik fel a telefon a wifire!
-
Surda-
őstag
válasz
Donki Hóte #9408 üzenetére
Azért ideje lenne már összehozni egy épkézláb romot.
Tényleg senkit nem akarok megsérteni,de ez a minden héten más hiba van játék kezd unalmas lenni. -
wittman
aktív tag
válasz
Donki Hóte #8315 üzenetére
Szia!
Nem szaporítom a szót, de én is BRrippeket nézek, csak jeleztem, hogy van akit zavarhat a max. fájlméret FAT32 esetén.
-
Thowra123
tag
válasz
Donki Hóte #8211 üzenetére
Lehet számít a telepítés módja (előtte az eu 5.11.26 OTA jött)?
Én így raktam fel az eu 5.12.3-at:
-Mentettem mindent a telefon saját mentés és visszaállítás menüpontjával SD re.
-kártyák kiszedése
-visszakapcsol, wipe minden
-újraindít
-update felmásol
-frissítés mirecoveryből
-wipe cache, data
-kártyák vissza
-mentésből ami kell visszarak (nem tettem minden appot, beállítást vissza csak ami nekem kellett)
-wipe cachenem akartam ennyire cifrázni a rom cserét de így alakult és azóta működik minden aminek kell (wifi, BT, FTP, üzenetek...).
Frissítés előtt eu 5.11.26 volt, erről készült mentés is amiből visszapakoltam a cuccokat. -
Thowra123
tag
válasz
Donki Hóte #8204 üzenetére
Volt egy OTG kábelem ami működött táblagéppel de a Note2 nem akarta kezelni.
Vettem próbára egy másikat az Euronics be és azzal tökéletesen megy.
Nem tudom mi a különbség de mérve minden ok, az ID láb mindkét kábelba GND re van kötve tehát menni kellene. -
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #8204 üzenetére
Nekem OTG-s a pendrive-om, simán megy vele.
Ez a kábel nem arra való, hogy OTG + töltés, hanem arra, hogy a külső tápot igénylő eszközök (pl.: winyó) működjenek.
Sztem. -
válasz
Donki Hóte #5935 üzenetére
Választ adok a saját kérdésemre: igen, ez a kombinált OTG kábel alkalmas arra, hogy egyszerre használjak pendrive-ot és töltsem is az eszközt
Csak éppen nem a Note2 telefonnal
Működik a Samsung TabS tabletemmel, másik két mobillal, de a Note2-vel nem
Valamiért nem látja a telcsi a pendrive-ot, de nemcsak ezzel a kombinált kábellel, hanem a normál OTG kábelekkel sem. Ki mit csinált, hogy a telefon felismerje OTG-n keresztül a pendrive-ot
-
Imy
veterán
válasz
Donki Hóte #8146 üzenetére
Akkor nem fogom, mert az az egyik a mi nagyon fontos.
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #8076 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
átirányítás: megvan, de nem akar működni...
SMS karakter készlet: sajnos itt nem találom, ezt még keresem. -
Baloo27
aktív tag
válasz
Donki Hóte #8079 üzenetére
Köszi, bekapcsoltam. Majd kiderül a napi használatban. Lehet én vagyok hibás, nem kellene ekkora telefont nadrágzsebben hordani
-
wittman
aktív tag
válasz
Donki Hóte #8032 üzenetére
Nekem is egy bő óra volt, mire lejött, OTA frissítés után eddig minden ok!
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #7620 üzenetére
Azt hiszem 1 kicsit félre értettél.
Ha fent van a TWRP... azzal ugyanúgy 100% a siker. Mert az OTAs frissítést ugyanúgy megcsinálja!
De, ha nincs a preroot-olt telefonra feltéve a TWRP, akkor viszont lehet gondja a nem OTA frissítéskor!
Ennyi. -
Surda-
őstag
válasz
Donki Hóte #7621 üzenetére
Mondtamén
hogy nem lesz egyszerű
Az eredeti kérdést nem én tettem fel,csak összecsengett azzal,ami engem is érdekel.
Most miuiHU 5.11.5 van a telefonon.
Ha felajánlja OTA a frissítést a 26osra,akkor elég leokézni?
Törlődik-e bármi? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Donki Hóte #7621 üzenetére
Hány éves a kapitány?
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #7615 üzenetére
Ezzel nem értek 1et.
Ha, fent van a TWRP, akkor nem lesz semmivel sem nehezebb ROM-ot frissíteni!
Pont ugyanazt kell csinálni, mint a gyárival!
Viszont, ha dev-ról stablere vált, s előtte nem tette fel a TWRP-t, akkor nehéz a visszalépés! -
papptacsi
tag
válasz
Donki Hóte #7600 üzenetére
Hát én még nem próbáltam leszedni, de kezdek félni a dologtól.
Egy másik kolléga azt írta pedig, h nem volt egyszerű, de lejött neki kézzel: [link] -
seria
tag
válasz
Donki Hóte #7528 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam! Azt hittem ebből is nekem jutott a gyári hibás.
(#7529) Zsozsoka 74
Jól tettem rá, de levenni csak most vettem le, hát elég passzentosan van fent rajta.
Nem sűrűn kell le-fel tenni. -
szaszapi
őstag
válasz
Ez sajnos hamis, nekem van eredeti geekbuying oldaláról!
Már az 1 More Design feliratod sem jó, a D betű inkább O betűnek néz ki.
-
tovgab
aktív tag
válasz
Nekem is feketék a csíkok a jack-en...
Ajánlom ezt az oldalt, nekem is innen van, megbízható:
[link] -
Vertigo18
addikt
válasz
Doboz alatt azt értettem, amiben ez az egész, amit fényképeztél jött. A tartó rész az okésnak tűnik. Jobban összehasonlítva azt látom, hogy a fülhallgató hátsó részén az enyémnél a MI felirat előtt nincs ilyen "törés/árok", ami a tieden látszik. Illetve a kör rész ugyanezen (a 3.) képen nekem "kiemelkedik".
A negyedik képen, a gombok színe nekem kissé szürkésebb, mint a tied.
Egyébként HA hamisítvány, és nem csak egy rosszabb gyártású modell, akkor marha jól összerakták! Viszont a fehér jack-gyűrűk eléggé árulkodók!
Elmondod, honnan rendelted? Mert ennyiért megbízható helyről is lehetett volna.
-
randras_83
addikt
válasz
tuti hamis, a harmadik kép és a fehér szigetelés egyértelmű, a fémes hatás a füles hátsó részén egybefüggő, a tiéden nem az. sajnos és a 1 more design felirat is mintha más lenne
-
Vertigo18
addikt
válasz
Nekem ugyanez, mint neked, de fekete a szigetelése... És nagyon szépen szól.
Annyi még, hogy nem raktál képet a dobozról, meg az 5. képen látható QR-kód másik felén egy "mi" felirat van nálam.
-
v!ct0y
veterán
válasz
A fehér szigetelésű a hamis.
-
grafnet
veterán
válasz
Javítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest