- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fengsuhi
csendes tag
válasz
Habsteve #3334 üzenetére
Most akkor kell TWRP vagy elég a MiRecovery a 10.16-os ROM-hoz?
(#3332) Benir8:
Nekem is volt olyan, hogy hiába nyomtam a bekapcsoló gombot, nem éledt fel a kijelző, és a gombok sem világítottak, csak az akku kivétele segített. 10.08-as EU ROM, a hiba többször előfordult már, talán korábbi ROM-mal is csinálta, de ebben nem vagyok biztos. -
kenand
veterán
válasz
Habsteve #2819 üzenetére
Sajna ez én is észrevettem, azóta nem is nevezem át. A telefonszámot is meg lehet adni, azt viszont nem felejti el.
A másik bosszantó dolog, hogy meg kell adni, hogy alapból melyik SIM-ről indítson hívást, azt viszont nem engedi kikapcsolni.
Pl. nekem van egy publikus és egy családi számom. (mindkettőt én fizetem) Publikus 9-16-ig van bekapcsolva és azt adom meg alap hívó SIM-nek is, nehogy a családi számot is elmentsék. De 16 után emiatt nem tudom kikapcsolni a publikust, először át kell állítani a családi SIM-et alap hívónak.....
majd reggel amikor bekepcsolom a bublikust vissiza kell állítanom azt alapértelmezettnek.
Jó lenne erre egy működő SIM kezelő app... -
Siffredi
senior tag
válasz
Habsteve #2651 üzenetére
Annyival én is teljesen megelégednék.
Jó lenne egy táblázat az összefoglalóba, ami mindenki számára hozzáférhető és szerkeszthető, ahová be lehetne írni, hogy melyik telefon variánssal (sima/prime), melyik rommal, milyen felhasználással mennyi SOT jön ki. Az már lehetne egy kiindulási pont, talán kevesebb lenne az üzemidőre vonatkozó kérdés is.
-
Klara_
őstag
válasz
Habsteve #1098 üzenetére
OK, akkor maradok a 9H-nal. Szilikon tokbol melyik a normalis, ami nem log rajta es vekony? Gyarit nem nagyon latok csak ezt de ez nem nagyon jon be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest