- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
i.mi.com odlalon töröltem a device-t a listámból, de most nem tudom elindítani, mert lock-olt. Kéri a régi passwordöt, de azt mondja nincs net. Beraktam a sim kártyát, amin alaból van net, mégsem csatlakozik...h.b,,,meg.Hogy tudom unlockolni a készüléket, hogy oda tudjam adni az új tulajnak?
-
esox
senior tag
Sziasztok. Sajnos eladásra szánom a telót 2 év 2 hónap közös életünk után.
9 bétázok már régóta, de új tulajának inkább mutlilang stable-t raknék.
Tudna valaki legfrisebb megbízható magyar nyelvet tartalmazó stable rom linket adni, ami le is jön 20-30 perc alatt? Nagyon köszi előre is.Full wipe mellett kell nyilván felrakni mindent, de mást nem kell csinálnom igaz a xioamis accountommal?
Ezt találtam, ez jó nekem?
Author: MIUI Official TeamVersion: V8.5.1.0.LHMMIED (MIUI8) Size: 1.1G -
esox
senior tag
Attól kérdeznék, akinek Nillkin üveg van a telóján: az üveg felhelyezése után van valami külső fólia, amit még le kell húzni? Most vettem egy ilyet kislányom Idol 3 telójára, és a leírás szerint van egy külső hártya, amit le kell húzni, de nem igazán érzem az üveg peremén, hogy lehetne valamit is lekaparni.
-
esox
senior tag
válasz
BalanceR #21110 üzenetére
7.9.21v2-t ne rakjátok fel. Cache és dalvik után is fc-zik csomó alkalmazás. Facebook, messenger, viber. Sky Force Reloaded-et most raktam újra, az most épp elindul.
Visszaraktam a régi 7.9.21-et, cache, dalvik törlés azután is, de így is szar... szóval a v2 abszolute nem ajánlott.
Ez most nagyon nem esett jól. Épp kezdtem megszerezni a romot és a telót újra... de ez most felbosszantott. -
esox
senior tag
Szépen frissített tegnap a teló 7.9.14re (dev multi) automatikusan. Picit más a telefon about menu, music widget, 1-2 fix.
-
esox
senior tag
válasz
Micsek #21007 üzenetére
Ez a zip? xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_7.9.7_v9-6.0.zip
Ez nem Redmi 3 Pro-ra való?Nálam ez van most fent, erre melyik 9-es zip kell, hogy ne kelljen wipe-olni?
8.5 stable EU - xiaomi.eu_multi_HMNote2_V8.5.2.0.LHMCNED_v8-5.0.zip
egyszerűen nem találom a megfelelő verziót.
ez a jó?
xiaomi.eu_multi_HMNote2_7.9.7_v9-5.0.zip -
esox
senior tag
válasz
Thowra123 #20993 üzenetére
Én is ezt raktam fel, de nálam siralmasan lassú volt. Az előző beta ehhez képest villámgyors volt, pedig clean install volt most. Nem tudom... lehet, hogy még kivárok egy kicsit. 2 napon belül másodjára rakom vissza a 8-ast és a progikat. Azt hiszem itt az ideje egy titanium backupnak, mert ezt a hercehurcát nem csinálom megint végig.
-
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #20985 üzenetére
Nem vagyok átlagfelhasználó ha rám gondolsz
és ha tudom előre ezt a feature-t akkor eleve így rakom fel.
-
esox
senior tag
válasz
Istuu15 #20982 üzenetére
Szia, én szenvedtem pár napja igen...
Szóval a 9-es béta nekem leszedte a twrp-t, visszarakta az alap miui-s recovery-t, azzal viszont nem tudod update.zip telepítéssel visszarakni a twrp-t, szóval Milestrone tanácsát követve a desktop tool-al, fastboot módba kapcsolva tettem vissza a twrp-t, majd a 8-ast. Viszont újraindítás után minden fc-zett. Nekem semmilyen titanium backup, vagy twrp mentésem nem volt az előző 8-asról. szóval system/data/dalvik törlés volt... így most egy szűz 8-as van a telón, vagyis most már újra belakott...
Ha kijön stabil 9, akkor viszont ugrik fel, mert nekem tetszett. -
esox
senior tag
válasz
Thowra123 #20969 üzenetére
Igen ott van a root kapcsoló. 9-es bétában kicsit máshogy néz ki (villámló szemű halálfejes xiaomi figura), úgy néz ki mint ha be is lehet kapcsolni, de pár mp múlva dobja a hibát, hogy: "Root acces isn't supported in this version". Gondolom pont a beta mivolta miatt.
-
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #20965 üzenetére
Flashify-t leszedtem apk mirrorról, de ez a nyomi beta 9 miui nem rootolt, szóval ez sem megy...grrrrr
Egyébként nekem a play áruház nem működésén kívül nagyon tetszik a 9-es és a sebessége is kifejezetten jó... várom a release-t. -
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #20963 üzenetére
Hát ezt majd csak otthon fogom tudni kipróbálni, de köszi. Sajna itt a cégnél nincs olyan pc, amire ilyen cuccot felrakhatnék...
APK-s okosság akkor nincs?!
-
esox
senior tag
9es bétát kipróbáltam, de most nem tudok tőle menekülni...
Ha felteszem a teló gyökérbe a twrp-t update.zip formájában és elindítom az updatert, hibával megáll a telpítő (siganture is wrong...unable to...stb stb) PC+USB kábel (fastbootos upload) használtán kívűl van más módszer, hogy visszarakjam a twrp-t, majd a 8.5-öt, ami eddig volt a telón?
-
esox
senior tag
EU 8.2 Stable-nél van újabb eu-s rom? (8.2.1.0 LHMCMDL)
-
esox
senior tag
Sziasztok, tudom, hogy ez nem a biznisz helye, de sürgősen szükségem lenne egy nillkin üvegre ha esetleg van valakinek egy szabad. Csak Nillkin érdekel. Redmi Note 2-re. Pü. Köszi
-
esox
senior tag
Sziasztok, nem találom, de tuti van ilyen beállítás miuiban, hogy ha a híváslistára kttint az ember ne hívja azonnal az illetőt, csak ha valami másra nyom újra.
Segítsetek hol lehet ezt beállítani, ha be lehet egyáltalán? -
esox
senior tag
Blocklist ikon eltüntetése, tiltása.
Tudja valaki hogyan lehet a notification barról leszedni vagy kikapcsolni a blocklist ikont?
Egyre gyakrabban nyomok rá és csak akkor veszem észre, ha már emailt írnak ismerősök, hogy miért nyomom őket ki állandóan. Idegesítő... -
esox
senior tag
Nekem innen jött, tökéletes, erdeti és láthatóan jobban bírja, mint a 2015-ös,a mit a készülékkel kaptam anno.
-
esox
senior tag
Hogy jó példa is legyen a CIB-es banki kliens gyönyörűen megy rootolt note 2-n. Ráadásul az alkalmazás szuperjó, full feature.
-
esox
senior tag
válasz
grafikus17 #20291 üzenetére
Csekkoltam sokat, alin. Sajnos sosem lehet tudni, melyik a '100% original'. Írhatnak ők bármit. Megpróbálom, amit linkeltem aztán mjad meglátjuk.
-
esox
senior tag
válasz
grafikus17 #20288 üzenetére
Ok, thx, most már látom... a hozzászólásod alatti 2-ik hozzászólásban, nem sorban
Bocs, megnéztem a page 2-ik bejegyzését, a hozzászólásod 2-ik sorát, az összefoglaló 2-ik sorát, 2-ik bekezdését. de ezt pont nem.
Mellesleg én ezt találtam, nem hinném, hogy a magyar oldalas (kínai beszerzős) eredetibb lenne, viszont kétszer ennyibe kerül.
-
esox
senior tag
válasz
grafikus17 #20285 üzenetére
Szia, a hozzászólásodban nem látok akkura linket, de az összefoglalóban sem.
Gondolom sok van a neten, nem is kérdés, de nekem a megbízható a lényeg, visszajelzett, tesztelt. -
esox
senior tag
válasz
grafikus17 #20272 üzenetére
Elkuldenéd az akku linkjét? En is gondolkodommegy cserén lassan.
-
esox
senior tag
válasz
grafikus17 #20106 üzenetére
8.1.3.0 stable van fent és mivel a Folder Mount másképp nem akart menni, tettem egy próbát.
Működik -
esox
senior tag
8.1.3.0 stable-höz létezik twrp-zhető root.zip?
-
esox
senior tag
válasz
include777 #19945 üzenetére
Igen igaztok volt, egy kis cache, dalvik..egyéb törlés gatyábarázta a rendszert. Bocs a félrevezető hsz-ért.
-
esox
senior tag
Sziasztok, 8.1.3.0 stable-höz tudna valaki root-oló zipet adni vagy vissza tudok erről a romról system/dtaa törlés nélkül fejlesztőire állni? Véletlenül stable-t toltam fel, de ez most annyira lassú, mint az állat.
-
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #19522 üzenetére
ezek már nem fognak meg annyira, mint a háttérképek
-
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #19518 üzenetére
Nagyon köszi
-
esox
senior tag
válasz
Criminal017 #19516 üzenetére
az új Mi Note 2 promó képen lévő wallpapernek tdja valaki a nevét? Fel szeretném rakni a Redmi Note 2-mre
-
esox
senior tag
Szaiasztok,
tudna valaki felrakni 8.0 Stablehöz egy root zip-et, amit TWRPvel fel tudnék rakni?
Thx,
Esox -
esox
senior tag
Én Merimobilesról vettem és még most is van prime.
-
esox
senior tag
6.7.29-et próbáltam már valaki? Változott az akkuidő?
-
esox
senior tag
válasz
include777 #18484 üzenetére
és ha a 14-re rakom a 21-et? Nem ugyanaz lesz az eredmény?
1091M a 6.7.21? Van valakinek egy megbízható linkje? -
esox
senior tag
Tudna valaki egy note2-n használható android auto apk-t küldeni?
Hamarosan alkalmam lenne kipróbálni az alkalmazást egy autóban és fel akarok rá készülni időben, de sajnos google play.en nem érem el. -
esox
senior tag
Valami nagyon vékony nagyon passzus tpu tokot keresek note2-höz. Olyat, mint amiket sziofn6hoz lehet kapni. Egyszerűen sehol nem találok, csak azokat a hagyományos nillkin tpu tokokat.
-
esox
senior tag
Sziasztok.
6.1.21 rol valtok 7.1.3.0-ra. Twrpben sima wipe nem.eleg gondolom. Bukok mindent? Miket kell toroljek, hogy mukodjon a regi rendszer? Vagy az mar felejtos ha felraktam a 7.1.3.0?
Visszafele mehetek meg 6.1.29re hogy a 6.1.21es alatti progik, beallitasok maradjanak?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
6.1.21-ben megoldódott már a bluetooth eldobálás probléma? Jelenleg 6.1.14-en vagyok, de 10-15 perc kapcsolta után szétkapcsol a telefon bluetooth kapcsolata a kocsival is (THB Bury kihangosító) és a BOSE SoundLink Mini hangfalammal is. Eddig ezzel semmi probléma nem volt. Ja és restartig újra sem kapcsolódik.
-
esox
senior tag
Ennek a problémának semmi köze nincs a mikrofon letakarásához. Egyszerűen érthetetlenül torzan megy át a hang, nem halkan, hanem szarul digitalizál a szoftver. 5.12.10 EU van most nekem, eddig ezzel nem jött a probléma, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fog. Mindig helyrejön egy reboot után. Semmilyen korábbi rom-ban nem lett ez javítva és a "kezdetektől" létező probléma.
-
esox
senior tag
Srácok, így is annyi off jön... ne erőltessük már ezt a sok szar antutus butaságot.
5.12.10 EU beta - valaki kérdezte a bluetooth javátsát. Igen javították. -
esox
senior tag
Ha valaki esteleg nagyon nem jönne ki a MIUI launcherével, próbálja ki a Microsoft új Arrow Launcher-ét. Egész igéretes.
-
esox
senior tag
5.11.19 a mai napon 3 softreboot-ot csinált. A wifit eldobálja állandóan. Valaki mondjon már egy jól működő romot. Nekem nem kell magyar, csak működjön rendesen. Ja és ez OTAval ment fel csak nem emlékzsem, hoy 5.11.1 vagy 5.11.5 volt előtte. Azt hiszem az 1-esben volt bugos alapból a gapps és abból kiadtak uátna egy gapps fixált verziót?!
-
esox
senior tag
gyakori, hogy napi 1-200 hsz születik, amiből sok off, mint ahogy a note3, prime...stb. Én minden nap végigolvasok mindent, ha kihagyok napokat, akkor is minden régit, de note3 nem igazán érdekel
-
esox
senior tag
válasz
IRON STORM #6869 üzenetére
Ugyanez a bajom vele. Született már erre megoldás? Mit érdemes visszarakni? Nem emlékszem, hogy előtte nekem 5.11.1 vagy 5.11.5 volt, de semmi ilyen bajom nem volt vele. Nem értem miért b..nak el egy jól működő funkciót egy újabb rom-ban.
-
esox
senior tag
Reggel úgy alakult, hoyg gyalog jöttem munkába, eszembe jutott, hogy lövök prá képet stock camera alkalmazással és a google kamerával.
Itt láthatjátok az alap kamera fotókat, és egy könyvtárban a google verziókat, Minden automata beállítással készült.
Délután csinálok pár közeli fotót is, jó és rossz fényviszonyok mellett is. Kíváncsi vagyok a véleményekre. -
esox
senior tag
Urak, hölgyek,
valamelyik új romban orvosolták már a hívás hangminőség problémát?
Kezdem kicsit unni, hogy 1-2 naponta szól valaki a vonal másik végén, hogy kurvára nem érti, amit mondok.
Ez így nagyon nem kerek és senki se mondja, hogy ez egyedi porbléma mert nem az. -
esox
senior tag
Én egy hasonló telóhoz hasonlítottam, ahogy írtam egy két éves modelhez, ami szintén Xiaomi, szintén Redmi... Direkt nem a Galaxy S5-höz, aminek a kamerája messze a legjobb mobilfronton. Igen minden viszonítás kérdése, azért írtam le, hogy mivel hasonlítottam. Sokan jönnek a fórumra, nem csak tualjok, nekik ez fontos infó,ahogy az is, amit te írsz.
-
esox
senior tag
Mindent szeretek a note2-ben, de a kamera... hát nem picivel lehetne jobb, hanem q...a sokkal többet vártam tőle, mint a régi (2 éves) Hongmitól. Egyszóval visszasírom annak a kameráját. Dinamikában, gyenge fényviszonyok melletti képek készítésénél, színhűség-, színtelítettség tekintetében. Videó minőségben.
Akárhogy is próbálom menteni a telót, a kamera harmat gyenge
Vagy a szoftver alatta... nem tudom, de ez így nem az, amit vártam. -
esox
senior tag
válasz
Henker2 #5574 üzenetére
Ez az. A leírás alapján sokkal vékonyabbra számítottam. Ami viszont mellette szól, hogy a sarkokat különösen jól védi. Lehetne gumisabb a tapintása, kevésbé ez a homogén műanyag. Kétszer szedtem le eddig, ez is hozza magával a hátlapot, ami inkább a hátlap gyengesége inkább. Egy szó mint száz, én kicsit mást vártam, de amíg jobbat nem találok, szerintem ez marad.
-
esox
senior tag
Próbáltam már valaki a magyar fejlesztésű GFXBench OpenGl tesztprogit a telón? Most rakom fel S5-re és Note 2-re. Kiváncsi vagyok mit tud egymás mellett a két teló.
-
esox
senior tag
Megjött az aliról a "szupervékony" szinte észre sem vehető vékonyságú tok.
Hát védi a telefont az biztos, de elfelejthető a telefon vékony-, kecses élménye... -
esox
senior tag
6000mAh-s Jackery bar pont akciós még pár óráig, ha valaki be tudja hozatni...
-
esox
senior tag
válasz
Milestone2 #4856 üzenetére
Nálam semmi probláma a play-en. Wifi, 4G egyaránt gyors, akadásmentes.
-
esox
senior tag
-
esox
senior tag
Szia, én egy Jackery Giant+ bankot használok nagy megelégedettséggel.
Egy cikkben említik, hogy idehaza is lehet kapni egy két mobilos boltban, sajnos nem írja le a szerző, hogy pontosan hol. -
esox
senior tag
Melyik 5.11.1-et érdemes felrakni:
xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.1_v7-5.0.zip - 712,685,875 Mb
miui_HMNote2_5.11.1_87864eb595_5.0.zip - 818.484.714 Mb -
esox
senior tag
Nillkin tempered gkass 9h dobozban volt egy kis matrica csomag, tele kör alakú kis fóliával, az a fényképező lencsére való?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest