- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bostone #5253 üzenetére
Ez a prohardver! Itt jelentős számban vannak olyanok, akik az iPhone6S-t vagy a Galaxy S6EDGEPlus-t is ócsárolják.
Szerintem egy tök jó teló!
Ha nem vagy ezer %-ig biztos kezű ROM varázsló, akkor ne ROM-old, hanem vedd olyan helyről, ahol stabil magyar ROM-al árulják. Ha pedig ROM-olod, akkor ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb beleszaladsz valami prücökbe
-
válasz
bostone #3806 üzenetére
Szerintem is semmitmondó a térkép....Ráadásul azt sem tünteti fel megy-e beltéren.
Pl Vonyarcvashegyen soha sem volt a part közelben T-mobile 3g!, de 4G sincs csak kültéren! (ráadásul 800-as). 800 Telenor 4G és Vodafone 3G korrektül működik beltérben is.
Szóval a T-Home egy katasztrófa.
Ellenben munkahelyemen egy új épületben az alagsorban nincs térerő...az emeleteken csak T-mobile 3G van.
Telenor-csak ha kihajolsz az ablakon -
-
csaszata
csendes tag
válasz
bostone #3466 üzenetére
Igen, szerintem egy átlag felhasználó simán boldogulhat vele.
Én is csak kicsomagoltam és csak a nekem szükséges dolgokat telepítettem playról,
illetve személyre szabtam a telefont az igényeimhez,megszokásaimhoz.
Magához a rendszerhez semmit nem nyúltam, nem frissítettem. -
Xmister
senior tag
válasz
bostone #1972 üzenetére
Mindkét model tudja (legalábbis az FDD verziók), egyedül a 800MHz-es sávot nem, amit vidéken szoktak használni a szolgáltatók.
Én vidéken lakom, az előző telefonommal tudtam gyenge 4G-t fogni, a Note 2 csak 3G-t tud itt. Viszont 10km-el odébb, meg persze Pesten is megy a 4G is. -
Xmister
senior tag
válasz
bostone #1045 üzenetére
Az MX5-ben is X10 van, és arra azt írják támogatja a B20-at. Valószínűleg többe kerül a licensz, ezért tiltották le a Note2-ben.
Ha szerencsénk van, akkor ez csak egy szoftveres tiltás, és "csak" meg kell taláni a kernelben az erre vonatkozó részt.
Az órajeleknél elég egyszerűen van ez megoldva, kiolvassa a soc regiszteréből, hogy melyik típus, majd az alapján beállít egy változót, így reményeim szerint itt 1 sor változtatásával az alapból is turbót lehet varázsolni.
Viszont az LTE sávokra vonatkozó részt még nem találtam...Azt is megemlíteném, hogy amit eddig találtam kernel forrást, az egy általános X10 kernel volt, nem pedig konkrétan a Note2 MIUI kernele, szóval biztos nem 100% kompatibilis. Nem tudom, hogy a Xiaomi mekkora késéssel szokta megosztani a forrást (ha egyáltalán), de sokkal egyszerűbb lenne abból kiindulni.
-
adams55
tag
So, mindent beállítottam, amit lehet, heads-up display, race info , tsm avatars, tsm names,map opacity 10, bumper cam high, bonnet cam high, camera shake on, horizont tilt on. Ballanced módban már nem szmút, de performancen én nem vettem ki semmi akadást.
Várjatok már meg egy multi romot, amiben talán hozzányúlnak a fényképezőhöz is.
-
adams55
tag
Belső tárhelyből indotottam. Sima note 2. Odds-al toltam több mint fél órát, semmi akadás nem volt. Megnézem neked az mc5 öt is, de csak kicsit később. Xposedet még nem használtam. Bp, szóval városi net. Fentebb van screenshot a sebességről. Eddig nagyon elégedett vagyok, csak azt furcsallom, hogy a chrome megnyit egy weboldalt mikor indítom a böngészőt. Rr3? Real racing 3?
-
adams55
tag
A Leo's fortune, Oddsworld, asphalt 8 , real drift 3 , Taichi Panda ( szerintem ez a legkeményebb terheléssel, mert online mmorpg ) mind szépen fut, ha kérsz még valamit, hogy teszteljem, ránézek délután.
drdr: Van vám fizetés, de nem a te kontódra
Már elég sokan így játszák ki a shoppokban. Tapasztalatból beszélek, hidd el, tudom
Milestone2, Duliee Én levelezésben álltam velük, nekem ezt írták mikor konkrétan rákérdeztem:
hello,
ok, sometimes, the Eu expedited shipping has no shipping service to your country, so, we only offer DHl shipping to your country now.Please feel free to contact us if you have any question.
Thank you and regards.Dora Lan
www.oppomart.comEz volt az egyetlen ok, amiért nem tőlük rendeltem. Kicsit megbízhatatlannak érzem, hogy egy EU shipping nem biztos hogy sikeres egy EU országba
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS ROG Ally
- Óra topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest