- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
Nálam 5-5:30 sot összejön miui 8-al, felhasználásfüggő ezis szerintem.
-
deadbody
tag
Ha a playről letölthető Redmi Note 2 tool-al ext4-re partícionáltam az sd kártyát, akkor hogy tudom vissza alakítani fat32-re mondjuk? Há rádugom gépre kártyaolvasóval, megnyitni nem lehet, formázni/partícionálni szintén nem engedi.
-
deadbody
tag
válasz
Donki Hóte #15033 üzenetére
Sztem is ugyan az lehet mind a 2 verzióban, igazából engem annyira nem is érdekel hogy ki/merre/hogy gyártja, amíg vállalható képeket készít.
-
deadbody
tag
Megnéztem primeon, nekem sunny kamerát ír device infón, ahogy google-ban rákerestem valami samsung klón cucc lehet. Aki megakarja nézni sajján: *#*#6484#*#* nálam 1. Menü software infó és lejjebbgörgetve device infó is ott van.
-
deadbody
tag
válasz
Milestone2 #10382 üzenetére
Ez gyakorlatilag nem csak telefonnal van így hanem kb minden elektronikai dologgal sajna. Amint megvetted már jelentik be nemsokára az újat/erősebbet/jobbat.
Mellesleg én is váltani fogok valószínűleg Redmi 3-ra, de én a méret miatt, mostanában egyre kezelhetetlenebbnek érzem az 5,5"-t. -
deadbody
tag
Én bár nem ezt a blue cm verziót használtam, hanem másikat, első nap még jó volt, de most hajlamos néha megakadni főleg böngészés közben, és mintha jobban enni a mobil adatforgalmat, pedig ugyan úgy chromot használok ezen is mint miui alatt, és kb ugyan azokat az oldalakat nézegettem, de még is úgy tűnik jobban eszi. Úgyhogy kipróbálom ezt a legújabb multi romot, ha nem jó akkor megy vissza a jó öreg 5.10.22.
-
deadbody
tag
válasz
DougButabi #8765 üzenetére
Próbálj meg régebbi romot felrakni, hátha az segít, nálam 5.10.22 volt az utolsó használható rom (eu-s, nem miuihu), vagy próbálj ki stable romot.
-
deadbody
tag
Tegnap én is felraktam cm romot, mégpedig ezt.
Eddig probléma nem volt vele, van mass storage mód bár 500kb/s-el másol csak így eléggé gáz.
Sot 6:30 és 13%on voltam mikor töltőre raktam. -
deadbody
tag
válasz
Xmister #7253 üzenetére
Én kernel auditort használok órajel módosításra, nálam azért nem lett dupla az üzemidő, de nem is pár percet nyertem vele hanem kb 2 órát (főleg ha sokat játszok érezhető hogy nem merül úgy).
A progi szerint ennél működik biztosan az állítás mert Frequency Table-be kiírja hogy bekapcsolás óta milyen órajelen mennyit ment a soc. -
deadbody
tag
válasz
adamzflash #7211 üzenetére
Nekem prime van és dobálta a wifit, ezt az új romot nem raktam fel (sztem nem is fogom) nálam 10.22 vált be, jelenleg is ez van fent, és ezzel tényleg semmi gondom.
-
deadbody
tag
Bár fényképem nincs mai sot-ról mert már rádugtam töltőre, de előtte néztem, 6ó2p sot és 21% volt még az akksiban, mxplayer/böngészés mobilnettel/viber volt a felhasználás.
-
deadbody
tag
válasz
thefreeman #7029 üzenetére
Sajna nem, play letöltés itt is lassú már.
-
deadbody
tag
válasz
csocsoszán #6739 üzenetére
Kipróbáltam, nálam folyamatos. Viszont youtube app-ban nem tudom 1080p fölé venni a felbontást.
-
deadbody
tag
-
deadbody
tag
válasz
WhiteWalker #6348 üzenetére
Pontosan nem tudom, egyik stabil verzió, másik folyamatos fejlesztés alatt áll, de hogy ez pontosan mit takar passzolom.
-
deadbody
tag
válasz
ice cube87 #6212 üzenetére
Egész délután romolgattam, valami gyíkja mindig van ezeknek a romoknak nálam, végülis visszaraktam eu 5.10.22.-t nálam még ez működik a legjobban, ezen kipróbáltam ftp szervert, gond nélkül megy nálam, és gépről 6600kb/s volt a max amivel másolt.
-
deadbody
tag
válasz
ice cube87 #6064 üzenetére
Megpróbáltam ezt a ftp szervert, ezen a romon nem is megy nekem, hiába raktam fel sd fix appokat, root jogot aminek csak tudtam, rom managerben fix permission, nem engedi írni sd kártyá akármit is csinálok, eddigi romokon ilyen nemvolt, dobom ki ezeket a magyar romokat inkább és használok angolt mert csak felhúz...
-
deadbody
tag
válasz
ice cube87 #6064 üzenetére
Jelenleg 5.11.1 viszont ezen még nem próbáltam ezt az ftp appot, csak régebbi romokon, majd délután megnézem nálam mennyire gyors ezen.
-
deadbody
tag
válasz
ice cube87 #6044 üzenetére
Én egy ideig ezt az appot használtam telón és gépen tcmd-ből 5-6000kb/s-el másolt max.
-
deadbody
tag
válasz
Milestone2 #5982 üzenetére
Nincs ötletem hogy mitől van, de emlékeztem hogy másnak is volt hasonló problémája régebben, most vissza is kerestem, nekik nem mobilnet fogyás volt, hanem gyanúsan gyors egyenleg fogyás.
3058, 3060, 3063 hozzászólásokban írják, bár azóta nem láttam hogy előjött volna.
Nálam pénz fogyás nemvolt, az ugyan annyi mint múlt héten mikor néztem, viszont adat keretem akkor is elfogy, és nem értem hogy mitől, romolgattam hétvégén, de annak nem kéne elfogyasztania, ha csak rom telepítés után nem maradt bekapcsolva a mobilnet és mikor playből telepítettem appokat az szívta volna le, de telepítésekkor minden esetben be volt kapcsolva wifi, és ilyenkor úgy tudom wifi üti mobilnetet.(bár emlékem szerint egyszer sem hagytam rom telepítés után mobiladatot bekapcsolva)
-
deadbody
tag
Ránéztem wifiről mytelenor appra, azért nincs nekem netem, mert magától lenullázódott a mobilnet keretem... Utoljára kb 3 napja néztem akkor 300+ mega volt, péntek óta kobilnetet be se kapcsoltam csak wifi, és valami szépen nullázta...
-
deadbody
tag
Nekem eddigi romokkal sosem volt gond, mikor kijött stable akkor felraktam és jó volt, tegnap megint visszaraktam a stablet mert 5.11.5 és 5.11.12 dobálta a wifit ami idegesített, de stablen sem volt mobilnet, most 5.11.1 van fent ezen sincs mobilnet...
-
deadbody
tag
Azt nem tudja valaki mitől lehet hogy felcsatlakozok mobilnetre, ki is írja a 4g-t (tegnap olyan helyen voltam ahol nincs 4g ott H+ írt), viszont böngésző semmit nem hoz be, és semmi olyan app nem működik ami online. Telenor szolgáltató, még a my telenor alkalmazás sem megy, pedig az még akkor is betölt ha nincs mobilnet keretem (pedig még kb 300mb felhasználható net van).
Jelenleg 5.11.1 rom van fent, tegnap stable volt, mind 2 ugyan ezt csinálja, előtte nem volt ilyen gondom egyik romon sem. -
-
deadbody
tag
Valaki tudja honnan lehet olyan stable romot leszedni amiben van magyar nyelv?
Tegnap leszedtem miui.hu-ról a multi stable romot, de magyar nincs benne. -
deadbody
tag
válasz
Milestone2 #5708 üzenetére
Ezt nem tudtam, azt hittem playból is működik a dolog, de akkor gondolom a playből elérhető másfajta root appok sem rootolják.
-
deadbody
tag
válasz
Milestone2 #5695 üzenetére
És a play áruházból telepített supersu nem rootolja?
-
deadbody
tag
válasz
Milestone2 #5687 üzenetére
Ööö, nem ilyen esetekre van a super su?
Stable rom sem rootolt, arra is super su megy fel, vagy ezenek a romokon az sem működik? -
deadbody
tag
Szerintem is bírnia kell, azzal a 23%al még fél óra sot simán meglett volna plusszba, de leeht több is.
Próbáltam úgy csinálni hogy legyen benne olyan is ami jobban tépi az akksit (taichi panda, online mobilnettel) de így is jól szerepelt, ha nem megy egésznap mobilnet, és mondjuk fele ennyit játszok, akkor meg szokott lenni 6 óra körül a sot. -
deadbody
tag
válasz
Gymszrs #5587 üzenetére
Nyugodtan lehet azt is kijelölni, én az első 5-öt szoktam (asszem 6. A külsö sd azt már nem) és gond nélkül felmegy az új rom.
Emu: Helyzetjelentés, reggel óta mobilnet/viber megy, eddig 2óra sot (1ó játék/40p film/többi böngészés és kb 2p telefonálás) és 76%-on vagyok jelenleg.
-
deadbody
tag
válasz
Graphics #5559 üzenetére
Nekem ez is bevolt kapcsolva, nem tudtam hogy zabál, most kikapcsoltam, bár nem várok nagy sot növekedést tőle, viszont nekem hozzátartozik hogy a soc-om 1,2-re vissza van véve, ugyanis kevesebb fogyasztás, kevésbé melegedik, és semmi különbséget nem lehet érezni sebességbe még játék alatt sem, ez kb 1 órával tolta meg a sot időt ha jól figyelgettem, bár azóta a rom is fejlődőtt akksi takarékosság szempontjából, így nem merem bizton állítani hogy a sot visszavétel okozta.
-
deadbody
tag
A hátlap nálam is elég recsegős, most tokba van ami körülöleli teljesen, de így is sikerül néha úgy megnyomnomhogy hallom alatta hogy recseg a hátlap, de mondjuk engem ez nem zavar. (De tény hogy rosszabb mint előző xiaomi telóm, ott olyan passzentos volt hogy semmi recsegés)
-
-
deadbody
tag
Ilyen tesztről nem tudok, de fogyasztásban szerintem nem sok különbség lehet, annak tükrében plána hogy szerintem én tartom eddig a sot rekordot 7h21m-el és primeom van, a simára és primera ugyan az a rom kell így nem értem mit értesz a 2x akkora romon, kamerában mintha nagyon régen valaki linkelt volna valami tesztet sima és prime között, de szerintem ott sincs igazából különbség, legalábbis szerintem ha eltérő lenne a kamera modul szenzor akkor nem hiszem ugyan az a rom ugyan az a rom működne 2 külön szenzor miatt.
-
deadbody
tag
Nekem nem miuihu rom van fent hanem multi eu, nem tudom ez számít-e valami, most hogy felraktam, elsőnek elindítottam csak simán, nálam nem szaggatott, ahogy pár napja írtam olyan 22fsp körül ment, de hiába volt azon a teszt versenyen több kocsi, nálam nem akadt amiatt.
-
deadbody
tag
Próbáld meg hogy google playből leszeded a rom manager appot, megnyitod, egyből bejön hogy milyen recovery van telepítve, az mindegy, visszalépsz 1et, és lent lesz olyan hogy fix permissions, arra ráböksz, végigfut a programokon, újraindítod a telót és megnézed hátha. Elvileg kéne neki rootjog, de nekem annélkül is megy, ha nem menne akkor adj neki root jogot, viszont nekem root jogosultságoknál nem jelent megy egyből az app csak kis idő múlva, ez nem tudom mitől volt.
Eredetileg azért használom mert mxplayerből nem engedett törölni, a rom manageres fix után pedig már enged törölni, nem tudom a te gondod megoldja-e.
-
deadbody
tag
válasz
Donki Hóte #5316 üzenetére
Nekem ez a 5.11.5 verzió van, viszont nálam van egy olyan bug, hogy wifire felcsatlakozok, van is wifi, viszont ha leteszem a telót lezárt a képernyő és pár perc multán eldobja a wifi kapcsolatot, eddig 2szer manuálisan ki-be kapcs wifi és ment, 1 alkalommal feloldás után magától visszacsatlakozott. (eu rom, nem miuihu)
-
deadbody
tag
válasz
SkyLaci #5064 üzenetére
Kipróbáltam énis az RR3-at, alapból ahogy feltettem elindítottam, nálam mikro laggok nélkül ment, ránézésre viszont olyan 22-23fps lehetett amivel ment, folyamatos de mégis a szememnek feltűnt hogy nem teljesen folyamatos, felraktam a GFX appot, azzal high-extra high beállítások mellett ugyan az volt mint alapból, medium 2-re állítva viszint már tökéletes, semmi fps dropp nem érzékelhető.
Prime teló, magonként 1,2-re levéve a soc. -
deadbody
tag
válasz
Donki Hóte #4663 üzenetére
Én már ott gondba ütközök, hogy mikor be akarom állítani a custom folder-t, akkor bezárja magát a program...
-
deadbody
tag
válasz
Donki Hóte #4584 üzenetére
Nekem nem eustockból van, nem igazán van szoftveres gondom pedig nem magyar miui van fent, aki eustockról veszik gyakorlatilag ugyan azt a romot kapja mint mások, csak magyarosítva és talán 1-2 plussz appot. Miuihu nem ír új romot, csak magyarosítja az eu romot tudtommal.
-
deadbody
tag
-
deadbody
tag
Ez az akksi probléma ezek szerint csak nálad áll fent, bár érdekes hogy 2 készüléket is kifogtál amivel akksi gond van, nekem most stable rom alatt, reggel 7:30 körül vettem le töltőről, azóta folyamatos wifi, kb 1ó 30perc taichi panda, 30p filmezés, és 61%on vagyok jelenleg.
-
deadbody
tag
Tegnap felraktam az eu-s stable romot, az akksi idő nálam sokkal jobb lett mint beta verzióknál, most 3ó50m sot (mobilnet,játék,film,telefonálás, és pl játék alatt nem melegszik a teló mint eddigi romokkal) és 41%on vagyok, pedig még nem küldtem fel Xmister féle akku takarékos kernelt, majd megnézem azzal is. Az egyetlen gondom hogy ugye nem rootolt, telepítés után felajánlotta a supersu telepítését, ezt fel is tettem, azt hittem ez rootolja de úgy tűnik mégsem, pl mxplayer-ben ha törölni akarok valami filmet amit megnéztem nem törli, ha jól értem root jogot kér, supersu megnyitásánál pedig nincs semmi app aminél állíthatnék root jogot, van erre valakinek valami megoldása?
Ami még nálam most megesett stabil romon, beszélgetés után letettem és a képernyő elsötétült annyira mintha teljesen lehúznám a fényerőt és kicsit vibrált is, manuálisan állítottam rajta és helyre is jött, eddig ilyen nem volt, gondolom szoftveres bug lehet. -
deadbody
tag
Külföldi webshopok azért vannak emlegetve mert akkor kijön 50ből is, magyarországon a legolcsóbb az eustockban ott 60k, cserébe magyar a garancia. (A prime az erősebb kicsitvel, azt mo-n nem lehet még kapni)
Ha magyarországon vásárolod, ugyan azt kapod mintha külföldről, annyi hogy az itthon vásárolton eleve magyar a rom, a külföldről vásároltakra leghamarabb nov 6.-a körül tudunk majd magyar romot telepíteni.
A 3 típus között számottevő különbség nincs, 2 szinte ugyan olyan, csak az egyik a kínai a másik az európai hálozatokat tudja, de a kínai is unlockolva van így ugyan úgy működik eu-ban is, a 3. verzió pedig a prime, az minden frekit tud, kínait is, europait is.
-
-
deadbody
tag
válasz
szutyok13 #3848 üzenetére
Ezen a linken megtalálod Xmister akku takarékos kerneleit, egyszerűen recoveryből telepíthető, nekem most xm_kernel_1200_v3.zip van felrakva, nálam észrevehetően jobban bírja a teló mióta telepítettem, viszont hiába veszi vissza 1200a a soc-ot, laggot nem tapasztaltam, 1 hete használom kb.
-
deadbody
tag
Nálam 5.10.16 eu rommal nem jött elő eddig bug, de ez is még beta rom, elvileg 27.én jön stabil ha minden igaz. Szerintem kamerában különbség nincs, már csak azért is gondolom ezt mivel a sima és primra is ugyan az a rom kell, szerintem 2 külön kameramodull a romoknak csak emiatt is különbözniük kéne.
-
deadbody
tag
A 7 órás kijelző idő egyáltalán nem kizárt, attól függ mit csinál az ember.
(#3776) gytacs: Most én is kipróbáltam bent egy gyors videót, nálam is visszajátszva szaggat kicsit, de nem nagyon.
(#3791) zalyy: Én nem bántam meg a vételt, nálam még nem jött elő bug, fentebb olvasni lehetett hogy van akinek nem éledt fel bekapcs gombra és akksi ki-be hozta csak rendbe, nálam ilyen sem volt még, újra sem indult magától, jelenleg még beta a rom, szerintem az ilyen hibák betudhatók ennek.
Más: Megérkezett egy ilyen tok fekete kerettel, a keret műanyag sajna, reméltem hogy valami fémféle, telóra jól illeszkedik, úgy kellett ráerőszakolni, féltem is hogy eltörik a keret de kibírta, fogása nagyon jó és teljesen körbe öleli a telót, a hátlap valami gumi féle, nem csúszik, és ajándékba jött hozzá egy érintő toll amire nem számítottam. (ez már a 3. tok amit rendeltem, de eddig ez jött be legjobban, másik kettővel nem tudom mitkezdek, akit érdekel dobjon pm-et, az egyik ilyen, másik ilyen csak fekete.)
-
deadbody
tag
-
deadbody
tag
Nem tudom milyen fényerövel hasznàlod, ha auto akkor próbàld ki fixen, nekem fix 30% körül van, így megfelel nappal bent és este is, szabadba ha esetleg nyomkodom akkor vszem csak feljebb. (Így 30%on az egyetlen ami nem tetszik hogy a fehér szín kicsit szürkés màr, de hozzà lehet szokni)
-
deadbody
tag
Nàlad valami probléma tényleg lehet az akksival, az a percenként 1% merülés nagyon sok, én úgy hasznàlom ahogy megjött, semmi energiatakarékos dolog nincs bekapcsolva, most 3ó20sot, és 45%on vagyok. Viszont sajna ötletem sincs mit tehetnél, max ha itthon vettet akkor csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest