- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
Jönnek naponta az akkumulátoros kérdések....
Eredeti akku már nincs, ahogy többeknek is hamisat kaptak itthon is.
Amit én próbáltam és bevált, az a Nohon BM45-ös akkumulátor. Tegyetek ti is próbát vele. -
Benir8
senior tag
válasz
thefreeman #21654 üzenetére
Én is maradok ennél a Xiaomi gyártónál. Nekem is a Mix 2 széria bejön, de lehet addig lesz újabb változat is.
-
Benir8
senior tag
Mindenki vált mobilt?
Én még maradok ezzel, októberben lesz meg a 3 év, és majd utána talán lecserélek. -
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21604 üzenetére
Szia!
Ha vissza olvasol, eredeti akkumulátor már nem létezik. Külföldről olcsóbb, mint pl Nohon akkumulátor jó választás. -
Benir8
senior tag
Csak egy biztonsági kérdést teszek fel. Mióta MIUI 9 van a teló 100%-os feltöltése után lekapcsol a led jelzése. Ilyenkor teljesen leáll a töltés vagy még tölt egy kicsit?
-
Benir8
senior tag
Ha nem tudjátok le mérni az akku kapacitását, akkor ez kell USB Charger Doctor Mobile Power.
De én nem hiszek, hogy valaha eredetit gyártanak. -
Benir8
senior tag
válasz
adrian94 #21558 üzenetére
Itthon nem találok jó töltőket.
Ha te is onnan vetted a telót akkor egy próbát megér. Tronsmart WC2F eustockról. -
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21554 üzenetére
Kíváncsi leszek.
-
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21512 üzenetére
Nálam wifivel is 2 órát ad. Akkor a stabil romom a rossz, holnap felteszem a legfrissebbet tiszta telepítéssel. Köszönöm a visszajelzést.
-
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21456 üzenetére
Emlékszem rá, hogy ide linkelted, de nem mertem fel rakni, inkább vártam még.
Most felraktam sikeresen a global stabil romot, és minden oké. Lehet pár nap múlva elő jön valami hibával, de nekem ez így is jó. -
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21454 üzenetére
Ma felrakom ezt a stabil romot. Majd holnap írok, hogy milyen lett.
-
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21452 üzenetére
Oké, hiszek neked. Minden megy rajta? Hibát nem észleltél?
-
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21450 üzenetére
Hozzászólás szerint ez téves rom. Linkkel sem stimmel, én ide várok a MIUI 9-et, mert 1 éve innen szedtem le, ez a biztosabb. Inkább várok még.
-
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21413 üzenetére
Ó, pedig erre voltam kíváncsi
Na mindegy, egy próbát megér ezen a héten -
Benir8
senior tag
válasz
gergely64 #21406 üzenetére
Komolyan?
Én innen nézegettem, hogy mikor kerül fel a MIUI 9 stabil.
Azt hiszem én is kipróbálom, ha már akku idővel nincs probléma.(#21408) grafikus17
Egy kérdésem lenne tőletek, hogy ha nyitok bármilyen alkalmazást akkor tényleg gyorsabb, mint ahogyan bejelenték videón is? -
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21400 üzenetére
Ez fejlesztői rom. Pontosan mit keresel?
-
Benir8
senior tag
Ahogy olvasom itt, elég érdekes problémátok van. Nekem is NOHON akkumulátor van benne kb fél éve és semmi nincs baja, nem indul el magától. Már vagy egy éve csak ezt a MIUI 8-at használom, global stabil 8.1.2.0
Csak akkor fogok frissíteni ha megjön az első global stabil MIUI 9.
Fejlesztői heti frissítéseket sosem szerettem, nincs kedvem a hibával fogalalkozni, egyszerűen global stabil a legjobb választás. -
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ legutóbbi legfrissebb stabil romot? Jelenleg nekem ez van V8.1.2.0.LHMMIDI. Több mint egy éve van meg, akku üzem idejében nem vagyok elégedve, pár hónapja van rajta Nohon akkumulátor, 2,5 SOT idő jön össze. -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Körülbelül mikor várható az első stabil miui 9 rom? Legutóbb ugye ez van: V8.5.1.0.LHMMIED -
Benir8
senior tag
Valaki kipróbálta már a MIUI 9-et?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
2015 októberében vettem meg ezt a mobilt. Most jelenleg alig bírja több órát, körülbelül 2-2,5 óra SOT idővel jön össze úgy, hogy csak netezek rajta mobilnettel és kb. 30% fényerőn, játék vagy más erőforrás igénylő appot nem használtam. Kivettem a hátlapot és kicsit fel is púposodott az akkumulátor, itt az ideje új akkumulátort venni. Képen is látszik rajta, hogy mennyit tudod tölteni. A kérdésem innen rendeltetek egy Nohon akkumulátort, mert több hasonló oldal létezik, ennek van a legtöbb értékelése? -
Benir8
senior tag
válasz
Donki Hóte #20569 üzenetére
Ezen a videón jól mutat a különbségeket. Igaz nincs nekem Nohon aksim, de már sokan vettek/leteszteltek pozitívan. Megrendelheted nyugodtan a Nohon aksit.
-
Benir8
senior tag
válasz
dealerman #20537 üzenetére
Kíváncsi eszek a fényképekre.
Jól jönne a mattos üvegfólia, mert nyáron biztos, hogy izzadós kezemmel szétkennem a kijelzőt.
Nekem is jó még ez a telefon, októberben lesz csak 2 éves és eddig semmi baja nincs, se hardverilag se fizikailag(persze felső hangszórón beporosodott, meg melette lévő előlapi kamera is poros lett egy kicsit, gondolom házilag könnyen szétszedhető és kitísztítható). Előző telefonomon egy Sony Xperia P-vel már fél év után kezdett szarakodni, a mostanival semmi baja, csodálom a Xiaomi mobilokat.
Ha nyáron lenne diákmunkám, akkor lehet, hogy megveszem a Nohon aksit és a mattos kijelzőt. -
Benir8
senior tag
válasz
pirosvilamos #20454 üzenetére
-
Benir8
senior tag
válasz
BalanceR #20437 üzenetére
Köszönöm a tapasztalaidról, jó akkumulátornak tűnik. Nekem 1 és fél éves a teló, aksi is és már alig bírja tartani, mindig 2-3 SOT jött ki belőle, úgy hogy nem játszok rajta, gyenge fényerő, mobilnet folyamatos. Lehet én is rendelek egyet.
dealerman
Én se bírom az ujjlenyomatokat, a kezeim izzadós típusú, szétkeni a mobil kijelzőjét hogy már érintéskor mindig félrenyomok. Nem tudom, hogy a mattos üvegfólia jó-e, mert akkor a kép minőséget rontja. Kíváncsi leszek a tapasztalaidról.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Kb. 1 éve romolgattam bele utoljára,de már eljön az ideje, hogy változtassak egy jobbra. A mostanival semmi gond nincs vele hisz 1 éve, de az akksi üzemideje valahogy nem az igazi.
Egy stabil eu 7.1.3.0 romról átváltanék stabil miui 8ra. Érdemes-e váltani? Mennyire lesz jobb? Akksi üzem idejével jobb lesz? -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Vonatozáskor miért nincs 4G hálozat? "E" és "H+" szokott lenni, de legtöbbször az "E" jelzésű van. Városban rendben van, ott van folyamatos 4G hálozat. Azért nincs 4G mert B20-as frekvenciába nem tettek bele erre a noteba?
Ha meg más telóba van B20as frekvenciája akkor van folyamatos 4G? -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszik Clash Royale-val? Nálam az a fura, hogy nagyon gyorsan merít, pedig nem egy valami szimulátoros 3D nagy grafika játék. Folyamatos hálozattal, élő csatázással merít le nagyon? -
Benir8
senior tag
válasz
Donki Hóte #13017 üzenetére
1458 mA, miért kérdezi?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok! Íme az akku eredményem.
Mikor feltöltött 100%ra aztán még hagytam kb 1 órát. Stabil eu rom 7.1.3.0. Végig mobilnet volt, twitter ment meg ilyen hasonló dolgok mentek,chrome netezés és egy kb 10 perces subway surf játék volt. Redmi Note 2 tool-t is feltaktam,be is állítottam jól ehhez a leírások alapján, de nem láttok rajta jó eredményt. Szerintetek elállítottam valamit? -
Benir8
senior tag
Jelzem,hogy sikeresen felraktam a stabil miui eu 7.1.3.0. romot.
Play áruházról egy Xiaomi Redmi 2 Tool-al felraktam a TWRP-et,aztán a stabil rom telepítés végén fel is ajánlotta, hogy tegyem fel a root-ot is,felraktam. Eddig minden okésköszönöm a összefoglalón leírt dolgokkal! És köszönöm Mephistoone-nak is
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Valaki használt,próbálta videó felvevőket? Nekem az egyetlen legjobb videófelvevő AZ Screen Recorder alkalmazás,de a belső hangot nem veszi fel, csak a külsőn mikorofon keresztül. Nincs olyan program ami felveszi a belső hangot, mert sokszor nem olyan helyen vagyok ahol felvegyen normálisan a játék hangját? -
Benir8
senior tag
válasz
Mephistoone #11912 üzenetére
Kíváncsian várom, hogy mi a helyzet a stabil rommal.
-
Benir8
senior tag
válasz
randras_83 #11045 üzenetére
Akkor rendben vagyunk
-
Benir8
senior tag
válasz
randras_83 #11040 üzenetére
Értem. Azt hiszem nekem is beporosodot egy kicsit, de ha előlapi kamerával fotozok akkor nincs gond. Attól félek, hogy majd beporosodik jobban.
-
Benir8
senior tag
Tényleg beporosodik az előlapi kamera? Előlapi hangszóró keresztül megy be?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Mennyire jó ez a stabil rom?
Nem fagynak le,nincsenek kis akadások vagy játéknál érezhetően jobb fps-t hozz? -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Mièrt nem akar csatlakozni a kolis wifire? Másnak működik,meg otthon nem jelszóval védett wifivel is rá csatlakozik. -
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #6896 üzenetére
Cserèljem le vagy marad note 2? Jó ár,nagyobb aksi,ujjlenyomat olvasós...nagy előre lèpès,ezt megvennèm,vártam volna...durva
Inkább maradok a mostanival. -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom sd memóriakártyára appokat áthelyezni pl. 2-3 gb-s nagy méretű játékokat?
Próbáltam play-ról tölteni sd áthelyezőset,de nem műküdik. -
Benir8
senior tag
Hogyan tudom sd memóriakártyára appokat áthelyezni pl. 2-3 gb-s nagy méretű játékokat?
Próbáltam play-ról tölteni sd áthelyezőset,de nem műküdik. -
Benir8
senior tag
-
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #5412 üzenetére
Mind2 letöltve,sd KitKat fixer is fixelve van,semmi.
-
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #5401 üzenetére
Ò rájöttem,securityba mégadtam a root jogultságot
De még most se jó a rr3 grapics alkalmazás,legfrisebb verzión van.
Supersu felrakva,működik és engedélyezve van. -
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #5401 üzenetére
-
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #5399 üzenetére
-
Benir8
senior tag
válasz
bubu256 #5393 üzenetére
Letöltöttem,frissen van,akkor is ez maradt az üzenet "Google implemented new security features in Android KitKat version 4.4.2 therefore this app can no longer modify RR3 game's files. If you have root access, you can try giving this app write permissions to external storage and it should work."
-
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #5385 üzenetére
Azt láttom én is de nem tudok megadni,se a biztonság appon nem mutatja "root jugultságokba".
Mi a hiba? -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Előző EU rom-nál akadásmentesen,néha egy kicsit szokott be akadni a Real Racing 3 kocsis játék.
Most az Hu rom-mal már rosszabb lett,eddig nem volt frissitese a jatéknak,tuti hogy nem ez a gond,de mitől lehet?
Töltöttem rr3 graphic appot de nem tudtam beállítani,ez fogadott be "Google implemented new security features in Android KitKat version 4.4.2 therefore this app can no longer modify RR3 game's files. If you have root access, you can try giving this app write permissions to external storage and it should work."? -
Benir8
senior tag
Gyári recovery-el sikerült feltenni a magyar miuihu romot
Nálam is google play áruháznál lassan tölti le -
Benir8
senior tag
válasz
Milestone2 #5061 üzenetére
(#5062) Klara
Köszönöm nektek a válaszokat!
Megpróbálom gyárival,ha nem akkor felteszem a twrp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest